Milosmtt 598 Napisano Jun 4, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Motor u odlicnom stanju. Agregat je odlican! Ne duva, nista se ne cuje sto ne treba da se cuje. Pre 1500km promenjeno ulje i filter, pre 200km opran filter vazduha. Promenjeno ulje u prednjoj kocnici zajedno sa plocicama pre 1500km. Lanac i lancanici odlicni, plocice prednje nove, zadnje odlicne. Akumulator nov, Varta. 2002 godiste, 46.000km predjenih. Poznata istorija motora. Registrovan godinu dana, na moje ime. Gume Mishelin Pilot Power 2CT dot 2012, presle 2500km Od opreme ima: Komplet Akrapovic 2u1 Eprom chip (nesto kao Power Commander ali za Apriliju) Original K&N filter Xenon oboreno Tamni vizir Poklopac repa + sediste Custom shorty rucice + rucke + tegici Pancirna creva napred i nazad Cena 3300 eura. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Uf,uf...Kakva macka!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jun 4, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sta bi druze? dosadila? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 4, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan prava egzotika prelaziš ponovo na korman? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Lepsi motor sa ruznijim farom nisam video skoro... Mada, oprostio bih mu tu nesavrsenost. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jun 4, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi bila registrovana na A2 kategoriju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 4, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan sta bi druze? dosadila? Ovo ne moze da dosadi Motor je lud 100%, nakon bandita 650, toliko snage u desnoj ruci, stvarno je super voziti. Ima i jacih motora sa vise konja ali ovo je bas dozivljaj voziti. Ima jedan GSX1400 na oglasima koji hocu da kupim, to mi je motor koji sam oduvek zeleo a ovaj izgleda kao da je u bas dobrom stanju. Eto samo zbog toga. http://www.polovniautomobili.com/oglas3435326/suzuki_gsx_1300/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 4, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Lepsi motor sa ruznijim farom nisam video skoro... Mada, oprostio bih mu tu nesavrsenost. Potpuno se slažem Predobar je, rado bih ga posedovao 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jun 4, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 7, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za manji automobil u dobrom stanju sa automatskim menjacem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor nije za svakoga..probao sam ga jednom prilikom i ima obrtni momenat ko kamion ..npr vozio R6 i ne mogu se porediti..vozio SV650 (slican motor) i isto blesav na gasu..srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Jun 8, 2013 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Brate sta ces sa GSX 1400 Ovaj je satelit za gsx a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 9, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da se vozi i uziva bez razmisljanja... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 9, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Da se vozi i uziva bez razmisljanja... Necu da raspredam sad neku polemiku i da se pravim lud kao da ne znam sta ovo znaci. rbobane nesumnjivo je da ti znas nesto oko motora, mehanike i to ali bas na ovakvim stvarima pokazes suprotno. RSV je sve u svemu odlican motor svuda u svetu osim kod nekih strucnjaka u nasoj zemlji. Momak prethodni vlasnik je vozio ovaj motor 5 godina i presao 30.000km sa njim a jedino sto je menjao je ulje i gume. Jeste isao je da steluje ventile, paljenje i tako te stvari ali oko agregata apsolutno nije nista dirao osim sto je stavio magnezijumski poklopac kvacila sa RSVR-a jer je zaljubljenik (sada trazi da kupi RSV4). U USA kao i u evropi, ovaj motor vazi za jako pouzdan. Kao i svaki motor on ima boljke. Njegove boljke su frajlauf zbog dva ogromna klipa i kolicine snage koja treba da ih pokrene. Taj problem se resava tako sto uvek imate ispravan i pun akumulator i stavite drugi relej alnasera koji propusta vise struje. Ovo sto sam napisao gore taj momak NIJE uradio i nije imao nikakvih problema. Ja sam ove modifikacije napravio preventivno. Druga boljka je punjenje akumulatora. Ovaj motor ima fabricki tanku instalaciju tako da se zice previse greju i akumulator se ne puni dovoljno. Problem se resava jednostavno i za sat vremena, instalacija se pojaca i doda se jos jedan MINUS na akumulator. Ja sam i ovo uradio i sada moj motor puni nesto preko 14V kao i svi drugi ispravni motori. Jos da dodam da ovi motori prelaze po 100.000 kilometara bez otvaranja agregata, ulicne voznje. Ko ne veruje, www.apriliaforum.com i neka pogleda, postoje apsolutno sve informacije oko ovog motora ukljucujuci i zamene raznoraznih delova, ostale modifikacije i slicno. Agregat inace nije italijanski nego austrijski ROTAX 990 koji se ugradjuje u Apriliu RSV, Falco, Futura, Tuono, Caponord, Can-Am, Bombardier i ostale. 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 535 Napisano Jun 9, 2013 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Sto je ovako detaljan oglas ? I sto je ovako puno presao ? A sto je ovako mator ? Ove silne delove sto si ugradjivao, da nije on krsen sa staze ? Cemu ove profi slike, daj neke normalne od 57mpx da lepo vidimo motor ? I mani se sine ovih internetova, vidis da si pola motora pojebao i jos se hvalis time. Nego druze dam ja tebi lepo jednog pegasa, ericsson mobilni, stene jazavicara, 2 ratkapne od bentlija i levi zvucnik od konyo mini linije, razmisli pa javi, bolju ponudu neces dobiti. Ajd uzdravlje 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 9, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za konyo liniju ako imas model zyx56. Slikano fiksnim telefonom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 9, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Citiram: Ja sam i ovo uradio i sada moj motor puni nesto preko 14V kao i svi drugi ispravni motori. A daleko od toga da je to LOŠ motor, samo sa tim SUZUKIJEM ces se OPUSTENIJE i DUŽE voziti, samo sam to hteo reci... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 10, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Citiram: Ja sam i ovo uradio i sada moj motor puni nesto preko 14V kao i svi drugi ispravni motori. jer postoje i motori sa neispravnom instalacijom koji ne pune 14V. A daleko od toga da je to LOŠ motor, samo sa tim SUZUKIJEM ces se OPUSTENIJE i DUŽE voziti, samo sam to hteo reci... vozim se slatko i sa ovim, GSX1400 mi je san a aprilija je bila druga na listi. Ako uzmem GSX1400 i smori me posle nekog vremena, sigurno cu ponovo uzeti apriliju. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jun 11, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Jun 11, 2013 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Danas video motor i ovo je stvarno lud'lo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 11, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan E pa moram da je vidim, ako TI kazes da je LUDILOOO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 6, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, moguca je zamena! Za kes kupca dogovor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Jul 7, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Citiram: Ja sam i ovo uradio i sada moj motor puni nesto preko 14V kao i svi drugi ispravni motori. A daleko od toga da je to LOŠ motor, samo sa tim SUZUKIJEM ces se OPUSTENIJE i DUŽE voziti, samo sam to hteo reci... Znamo MI vrlo dobro sta si ti hteo reci. Vec duze vreme MI tebe posmatramo... Odavno si ti NAMA sumnjiv... :aha: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 7, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan video uživo motor na ušću, lep, najvažnije vidi se da je održavan, a akrapović grmi kao blesav nije minijaturni R ja sam sa mojih 188 i 110kg uspeo da nađem dobar položaj na motoru preporuka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...