Gagi-racer 568 Napisano Jul 5, 2013 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan U 11 svaki dan? Čisto da se ne ispalim U 11 su sutra trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko NS 2 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8264 Napisano Jul 5, 2013 Solo Rider, 3171 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Bili danas oko podneva nismo imali sta da vidimo valjda ce biti zurka ako uopste dodju ovi koji su najavljeni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Jul 5, 2013 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Bili danas oko podneva nismo imali sta da vidimo valjda ce biti zurka ako uopste dodju ovi koji su najavljeni. i ja bio nista nije bilo spremno.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Jul 6, 2013 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sam da će biti fijasko ali da baš NIKOG neće biti tome se nisam nadao.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Jul 6, 2013 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Planiram sutra da vodim decu na kupanje u Petrovac da li mi vredi dolaziti ponovo do Novog Sada da nesto vidim i mozda nesto kupim ili ce se uveliko svi biti spakovani ,oko 12h kad ja budem dosao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 6, 2013 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan 201 metar. Iako sam imao malo problema sa strujom, ili cime vec, nisam hteo da se drkam, jer se tek tek osetilo da prekida. Brizna na 201 metar je po kazaljci skoro 135km/h bila. Bilo bi i bolje, da sam imao ko svet kais, a ne ovo g#vno od kaisa 828-20.5 mm. Vreme je 9.4 na 201 metar. Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flokser 23 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CX 500 E ,"83g. Prijavi odgovor kao problematičan Evo raspored dogadjanja na Motoville NS Sajam 05.-07.07.2013. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Jul 6, 2013 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan po ovome nema programa za nedelju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan po ovome nema programa za nedelju.... Kazu da je u 1 sat dodela nagrada za ucesnike koji su ucestvovali u nagradnoj igri, u vezi potpisanih ulaznica.... Kazu nagrade letovanja itd Docemo da vidimo sta ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flokser 23 Napisano Jul 7, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CX 500 E ,"83g. Prijavi odgovor kao problematičan Motoville Fest -Novi Sad 06.07.2013. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 2 1 Napisano Jul 7, 2013 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan u petak od pola7 do pola 9 uvece ukupno prisutna 20 posetioca.Niko nezna zasto ali tako je.U novom sadu strasna naftna kriza ,na miseluku radnim danom u zadnjih mesec dana 2-3 coveka i oni stoje i pricaju.Upozno sam sve ptice koje preleu miseluk-eto to su glavna dogadjanja u gradu koji se ponosio jos u bivsoj sfrj da ima najacu moto scenu.Treba odati priznanje sto je neko pokuso da animira ljude ali daj boze da je izvuko pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Jul 8, 2013 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan bio, koncert za 50 ljudi , bio i na Miseluku, naisao policajac i rekao nama dvojici da se razidjemo jer nije dozvoljeno okupljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 8, 2013 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan u petak od pola7 do pola 9 uvece ukupno prisutna 20 posetioca.Niko nezna zasto ali tako je.U novom sadu strasna naftna kriza ,na miseluku radnim danom u zadnjih mesec dana 2-3 coveka i oni stoje i pricaju.Upozno sam sve ptice koje preleu miseluk-eto to su glavna dogadjanja u gradu koji se ponosio jos u bivsoj sfrj da ima najacu moto scenu.Treba odati priznanje sto je neko pokuso da animira ljude ali daj boze da je izvuko pare Jesi li siguran za najjacu moto scenu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Avgust 14, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan u petak od pola7 do pola 9 uvece ukupno prisutna 20 posetioca.Niko nezna zasto ali tako je.U novom sadu strasna naftna kriza ,na miseluku radnim danom u zadnjih mesec dana 2-3 coveka i oni stoje i pricaju.Upozno sam sve ptice koje preleu miseluk-eto to su glavna dogadjanja u gradu koji se ponosio jos u bivsoj sfrj da ima najacu moto scenu.Treba odati priznanje sto je neko pokuso da animira ljude ali daj boze da je izvuko pare Pa kako je lose organizovano i kako su lose obavestili ljude za ovu manifestaciju, dobro im je iko i dosao... Nije pisalo kad sta pocinje, ni stunt ni trke nista.... Bio je neki program kao, koji se debelo nije postovao... U nedelju katastrofa ponovo, dosli drugar i ja da vidimo ima li sta, ne zbog nagradne igre nego zbog dogadjaja, a ono tamo cuvar stoji ne zna ni on sta se dogadja niti o cemu mi pricamo, kao drzavu da sam omasio a ne mesto gde se nesto odrzava.... Ma... Sledeci put ako budu hteli da zarade malo vise para, valjda ce se vise potruditi da prosire vest gde sta kad i kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...