Jump to content

Moto Zajednica

BJB vikend vožnja + Kurs bezbedne vožnje, 29-30. Jun 2013, Vrelo Mlave

Recommended Posts

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Sashac, a jel imas ti tamo neki LCD sa HDMI ili USB-om, pa da mogu ljudi normalno da pogledaju? Izvini sad sto izvoljevam, aliii...

PS: jedva cekam da ti vidim lokal. Nadam se da ces biti tamo u cetvrtak? :zdravo: :zdravo: :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

@Severian pa samo to i hocu da vidim :D

Nego, kladim se u 100€ da si mislio na cervrtak 11.7!?

;)

Cruiseru, evo ja prihvatam opkladu, i kladim se da nije mislio na ceRvrtak, nego na ceTvrtak ! :nanana: :nanana: :nanana:

:lol: :lol: :lol:

PS: ne mora 100 eu, dovoljno je i jedno pice! :lol:

Ja cu poneti moj Lap-top na koji sam prebacio 4 snimka koja imam, pa kome stignem-stignem da prebacim na USB.

VIDIMO SE ! :zdravo:

• Podržavam 1

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

@Severian pa samo to i hocu da vidim :D

Nego, kladim se u 100€ da si mislio na cervrtak 11.7!?

;)

Cruiseru, evo ja prihvatam opkladu, i kladim se da nije mislio na ceRvrtak, nego na ceTvrtak ! :nanana: :nanana: :nanana:

PS: ne mora 100 eu, dovoljno je i jedno pice! :lol:

Ja cu poneti moj Lap-top na koji sam prebacio 4 snimka koja imam, pa kome stignem-stignem da prebacim na USB.

VIDIMO SE ! :zdravo:

Mislis imas 4 snimka skuterasa,,,1nanana.gifnadam se da ce doci...

Vidi, ostale nisam morao ni da snimam... Sve greske koje ne treba da se prave imam snimljene... :lol:

(uzan ulazak u krivinu, sirok izlazak, kocenje u sred krivine...)

JBG, covek bio neispavan, a izgleda i njegov skuter, posto je sa 250-icom retko prelazio 80 km/h... ;)

PS: ako dodje, ima od mene medalju za hrabrost ! :lol:

• Integrisan, 8366 postova

Gledaćemo Mimijeve snimke, ti valjaju... ;) Doduše, to je prvi deo kolone, ali dovoljno je informativno za sve.

Nemojte nositi usb-ove, nije realno da presnimavamo (predugo traje). Vidimo se sutra.

pz.

• Svakom po zasluzi, 12429 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Sinoć se nešto "razradio" i kad sam pogledao na sat bilo već oko 21h...baš mi je žao što nisam bio sa drugarima, nadam se da ste dobro izanalizirali filmiće :zdravo:

E pa Rajko imas jedan neopravdani :nanana:

Nego, cuvajte se ljudi. Sinoc kad sam se vracao kuci, ispred mene se prosuo momak na skuteru u pokusaju da skrene iz Bulevara desno u Golsvordijevu. Isao je malo ;) brze, uhvatio malo vode na kolovozu, imao neodgovarajuce vozilo za obaranje po krivinama, moguce neiskustvo - sve su to i pojedinacno razlozi za moguci pad. Udruzeni, vode SIGURNO u pad.

Poenta je da ne precenite u voznji mogucnosti svog vozila, a pogotovu ne svoje.

PS: stao sam, upalio sva cetri migavca da ga neko jos i ne zgazi :lol: , medjutim, brze bolje je ustao uz sramezljiv osmeh rekao da mu nije nista, seo na motorce i zbrisao uz Folsvordijevu... :lol:

:zdravo:

• Podržavam 1

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Mislis "uz Golsvordijevu.."?

Vracaj 100€!

Inace drago mi je da sam stigao barem na kraj druzenja. Pozdrav za domacina, prostor je super!

• Podržavam 1

• U prolazu, 98 postova
  • Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb

Bila sam na kursu bezbedne vožnje krajem juna, ja sa mojom Bevkicom. Samopouzdanje pri vožnji je bilo jače i sve je to ok, ali danas sam imala (ne)priliku da sve što smo tada vežbali primenim i izbegnem da me udare kola.

Situacija je bila sledeća: 1) na terazijama u tu ispred meka autobus (?), skreće levo i sve to naravno dosta sporo; 2) vozač iza njega gubi srpljenje i počinje da obilazi autobus i ulazi u moju traku na samo 1,5m ispred mene, ja vozim polako ali prebrzo da bi zakočila;3) nagla promena pravca i obilazim ga; 4) sva sreća što, nije uspeo da uđe mnogo u moju traku pa se sve završilo u istoj i da nije bilo nikoga u traci desno od mene, inače ne znam šta bi uradila.

~@ severian Ne znam da li je trebalo da uradim nešto drugo?

• Svrati ponekad, 442 postova
  • Motocikl: Aprilia Scarabeo

Bila sam na kursu bezbedne vožnje krajem juna, ja sa mojom Bevkicom. Samopouzdanje pri vožnji je bilo jače i sve je to ok, ali danas sam imala (ne)priliku da sve što smo tada vežbali primenim i izbegnem da me udare kola.

Situacija je bila sledeća: 1) na terazijama u tu ispred meka autobus (?), skreće levo i sve to naravno dosta sporo; 2) vozač iza njega gubi srpljenje i počinje da obilazi autobus i ulazi u moju traku na samo 1,5m ispred mene, ja vozim polako ali prebrzo da bi zakočila;3) nagla promena pravca i obilazim ga; 4) sva sreća što, nije uspeo da uđe mnogo u moju traku pa se sve završilo u istoj i da nije bilo nikoga u traci desno od mene, inače ne znam šta bi uradila.

~@ severian Ne znam da li je trebalo da uradim nešto drugo?

Sunchi, dobra sirena i prst na istoj, stalno u toku voznje mogu mnogo da ti pomognu pogotovo u takvim situacijama. Odreagovala si instiktivno i u pravo vreme i svaka druga takva situacija (a desice se sijaset jer zivimo u velikoj ludaji) pomocice ti da vozis sve bolje i sigurnije. Nemoj puno da lupas glavom da li sam mogla ovo ili ono vazno da si prosla bez posledica. Vreme ce uciniti svoje da jednog dana Vozis ako ne ko Valentino Rosi ondak makar ko Bora Todorovic u "Maratoncima". :zdravo::lol:

• U prolazu, 5 postova

Postovanje!

Moram da izadjem iz ilegale, posto me je direktno prozvao kolega koji je cudom prilika uspeo da izveze vikend turu sa nama, ovog puta sa dovoljno ulja i bez dima duginih boja iz auspuha. :) Verovatno zahvaljujuci sreci prilikom kupovine drugog motora. Nadam se da cu jednog dana i rec 'znanje' moci da napisem uz njegov nick :nanana:

Elem, sve pohvale za kurs bezbedne voznje i kompletnu ekipu koja nesebicno odvaja vreme za savete i praksu koja puno znaci. Apsolutna preporuka za sve koji do sada nisu bili, a svesni su rizika koji svi mi prihvatamo kada sednemo na motor. Arakis, Severian, Pablo aplauz! (valjda nikoga nisam izostavio)

Sto se vikend voznje tice, ja sam zakljucio 2 stvari. Jedna dobra, a druga losa.

Losa – zao mi je sto ove ljude nisam upoznao ranije, a dobra je sto nema vise te lose :) :)

Grupa je bila odlicna, a ekipa iz organizacije strpljiva do poslednjeg motora.

Atmosfera u kampu nezaboravna, sve zajedno sa ‘pokislim’ rostiljem, moldavskim vinima, nestajanjem struje….

Pozdrav za ekipu do sledece voznje!

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja