Mr.Max 6 Napisano Decembar 6, 2015 U prolazu, 36 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan To mu je bio atest da vidim valja li cemu :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 6, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da je sala:-D Nisam je jos zavrtao do kraja zbog razrade ali se secam da je pre generalne znala i do 9000 da skoci u N To 9000 - zaboravi, to je skocilo zbog velikih vibracija. Zbog istih vibracija ce ti pokazati da u prvoj ide 50 - 60, a u drugoj oko 100, a ne ide toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Decembar 8, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan znam da nije mesto ovde ali nigde ne mogu da postavim novu temu...koliko sam shvatio nemam 100 poruka...elem jel neko ima iskustva sa peskarenjem žičanih felni, da li treba da skidam žbice, da li da peskarim samo obruč a nove žbice? Koliko košta centriranje u tom slučaju? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Decembar 8, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Nisam napomenuo da hoću da ih niklujem odnosno hromiram šta već Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 8, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moras skidati zbice ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Decembar 8, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan znači onda treba i centriranje točka...a da ih ofarbam? (felne) nemam predstavu kako bi izgledale? U belo recimo pošto će motor biti beo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Decembar 8, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan ? Ima li ko ideju kako da rešim ovaj problem što bezbolnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Decembar 8, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan znači onda treba i centriranje točka...a da ih ofarbam? (felne) nemam predstavu kako bi izgledale? U belo recimo pošto će motor biti beo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 10, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ukucas u google model tvog motora, pa onda otvoris slike, verovatno ima neka sa ofarbanim felnama pa vidi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 315 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je problem zbicanje ja cu ti to uraditi za dz. I mogu te nauciti, prilicno jednostavno, samo vremenski zahtevno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Decembar 10, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ja nisam našao doduše gledao sam preko stare nokia c7 ali mislim da nema... @Forest ... Bilo bi lepo naučiti, što čovek zna više stvari vrednost mu je veća što je govorio moj pokojni deda a ja mu uvek odgovarao nismo deda svoja da nam raste cena...mada danas 20 god kasnije uviđam svoju naivnost, no da se vratim temi, kako bi to izveli jer vidim da si iz smedereva a ja sam iz novog sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 315 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Sremska mitrovica Dolazim u ns par puta mesecno tako da to nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Decembar 10, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan E pa super, trenutno još tražim ko će da mi peskira i razmatram najpovoljniju varijantu, imam te u vidu pa kad dođe vreme za točkove javljam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Decembar 12, 2015 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan E pa super, trenutno još tražim ko će da mi peskira i razmatram najpovoljniju varijantu, imam te u vidu pa kad dođe vreme za točkove javljam se sto se tice tockova najbolje je kupiti nove obruce. kostaju oko 23-24e novi. zice mozes niklovati ili cinkovati i bice odlicni. Ako Forest bude u frci sa vremenom rado cu ih i ja ozicati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Decembar 12, 2015 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan ZIma je pravo vreme za uzivanje u garazi... Jedan od dva motora na kojima radim. Cz 175 sport 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Decembar 13, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan To mi se čini sa obručem kao najbolje rešenje, jel se uzima samo spoljni ili i doboš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Decembar 13, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nekoga da peskira u Novom Sadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 315 Napisano Decembar 15, 2015 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Znam za jednog u petrovaradinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Decembar 15, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan ako imaš njegov kontakt pusti mi porukom, hvala! ne mogu da dočekam proleće da vidim kako će na kraju sve ispasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale76 15 Napisano Decembar 21, 2015 U prolazu, 47 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Jawa 350 TS Prijavi odgovor kao problematičan Dal se negde moze naci maska kao sa slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 315 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Znam za jednog u petrovaradinu ako imaš njegov kontakt pusti mi porukom, hvala! ne mogu da dočekam proleće da vidim kako će na kraju sve ispasti Ne mogu da ti posaljem poruku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale76 15 Napisano Januar 1, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Jawa 350 TS Prijavi odgovor kao problematičan Nova godina i nova vožnja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale76 15 Napisano Januar 1, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Jawa 350 TS Prijavi odgovor kao problematičan Srećna Vam Nova godina Jawaroši,što više kilometra prešli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 1, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Takođe ! I sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Januar 17, 2016 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hajd da pitam nešto pametno, znam da je već pisano o tome ali baš razmišljam o zameni prednjeg doboša nekim diskom. Od čega bi se to moglo upasovati s najmanjim izmenama? U pitanju je moja cz 350,za neupućene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...