orao mld. 568 Napisano Maj 18, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan http://www.smedia.rs/vesti/vest/112507/Saobracajna-nesreca-Krusevac-Poginuo-motociklista-TRAGEDIJA-Mladi-motociklista-poginuo-u-saobracajnoj-nesreci.html R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 610 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Majka me malopre pozvala i rekla mi za to, preseko sam se ziv. Prema opisu iz ovog clanka cini mi se da znam o kom delu puta se radi, tu ima jedan duzi pravac posle koga dolazi nepregledna krivina. Verovatno ga je taj pravac povukao.. Neka pociva u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Maj 18, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasan novinar kojem je najbitnije da napise da motor nije imao tablice 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2799 Napisano Maj 18, 2013 Braveheart, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan al de nadjose ovu sliku uz clanak ... RIP koja tuga... jos jedan mlad zivot... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan mladi ljudi ginu !!! tuga i žalost. nek mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8615 Napisano Maj 18, 2013 Drug član, 387 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Zaista dali je etički postaviti onakvu fotografiju? A novinarstvo se svelo na neke paušalne ocene i komentare bez značaja, bez ozbiljne analize i istraživanja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 570 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 476 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Slika nesreće teško pogađa svakog normalnog čoveka, pogotovo roditelje i bližnje.Ipak je njima najteže. Protiv sam ovakvih slika u novinama, pogotovo što je u pitanju maloletna osoba. Nemam reči. Neka mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xenoks 29 Napisano Maj 19, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Vespa PX200E Prijavi odgovor kao problematičan Slika je ilustracija iz reklamne kampanje. I treba da stvori utisak gadjenja, da pojedini razmisle kad sedaju na motor da on ne sluzi za izivljavanje vec uzivanje. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce. A sto se tice slike, treba je skinuti jer je veoma uznemirujuca i ne treba jos neko da strada. Bar je mene veoma uznemirila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Maj 19, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel vi kontate da je slika skinuta i ubacena sa neta??? Moje saucesce. Danas sam odgledao twist of the wrist i skontao koliko nemam pojma i da je staza keva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Maj 20, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici, neka pociva u miru i siroki mu putevi gospodnji ! Nazalost kako krece sezona i kako dolazi bolje vreme sve vise naslova u crnoj hronici... " Vozi u zoni svog komfora,u granicama gde se osecas sigurno " Pamet u glavu, maximalna koncetracija i razmisljanje, javne saobracajnice nisu staza ! Nek nas sve bog cuva..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće familiji. Evo ovako znam kad je stvarno počela sezona - kad nesreće počnu da se događaju svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 610 Napisano Maj 20, 2013 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drug iz tog sela mi je rekao da je skoro kupio taj motor, nema mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Maj 21, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno,velika tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 570 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 476 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel vi kontate da je slika skinuta i ubacena sa neta??? Moje saucesce. Danas sam odgledao twist of the wrist i skontao koliko nemam pojma i da je staza keva. Kontam braco ali sam protiv da takva slika ide u sredstva informisanja.Previše je uznemirujuće i nije za svačije oči.Nije svako vozač, a nameće mu se da gleda. Video sam pun CD slika saobraćajnih nesreća i ništa me ne može ubediti da su te slike lek za bilo kakvu prevenciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 22, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ta slika nije tu radi bilo kakve "prevencije" ili sta ti ja znam, nego cisti marketing, bukvalno preko mrtvih. A kakve novine takav i novinar. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 610 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Oni su u novinama napisali da je on preminuo na putu za bolnicu. Malopre je drugar bio kod mene i rekao mi da je izgleda umro pre samog pada, tj. da je imao srcani udar i da je vec bio mrtav pre nego sto je i pao. Uplasio se valjda kad je video sta ce da se desi i zavrsio. Da li je to 100% tacno ili ne, nzm, al tako kazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Licno mislim da je skandalozno sto je postavljena ovakva fotografija, narocito imajuci u vidu da osoba nema veze sa realnom. Vest nije preventivnog karaktera sama po sebi da bi se objavljivale fotografije osobe oblivene krvlju i dovodile citaoce u zabludu, bez obzira na tekst izvora fotke. Ovde bi bogami moglo biti elemenata i za tuzbu i za krivicnu prijavu od strane porodice zbog brda detalja, ... Slika je skinuta sa stok sajta i ne bi smela da bude koriscena u ilustrativne svrhe u ovom kontekstu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...