Marko011 2457 Napisano Jul 19, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan uu mass-u ima ima na popustu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Jul 19, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan uu mass-u ima ima na popustu Ali samo XS, S, XXXL i XXXXL... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 19, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Do sada tri kompleta promenio u klasi od 50 eur, i sva tri pustila uzmedju nogu. Resenje ako nije pustilo velikom povrsinom je pistolj koji topi silikon. Njime ribolovci dosta saniraju njihovu garderobu, i pokazalo se dobro. Ja sam sa njim sanirao jedno odelo, i za sada je ok. Silikon lepo zalepi, a dovoljno je fleksibilan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Jul 19, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Do sada tri kompleta promenio u klasi od 50 eur, i sva tri pustila uzmedju nogu. Resenje ako nije pustilo velikom povrsinom je pistolj koji topi silikon. Njime ribolovci dosta saniraju njihovu garderobu, i pokazalo se dobro. Ja sam sa njim sanirao jedno odelo, i za sada je ok. Silikon lepo zalepi, a dovoljno je fleksibilan. Jednodelna, dvodelna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 19, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dvodelna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 19, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan uu mass-u ima ima na popustu Ali samo XS, S, XXXL i XXXXL... imao sam srece, devojci pase xs, meni xxxxl :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 19, 2013 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednodelno odelo austrijske marke RACER i mogu reci da je odlicno, vozio sam po ozbiljnim pljuskovima i nigde nije pustilo, veci deo je zelene Rosi boje i ima dosta reflektujucih povrsina, kupio sam ga na bubanj potoku, novo, od jednog dedice koji stalno ima nesto od njihovih proizvoda, vrlo povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 20, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ma samo da vrsi funkciju. . . . . . . .jedino izbegnuti dainese, 15000k rsd :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Jul 22, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada tri kompleta promenio u klasi od 50 eur, i sva tri pustila uzmedju nogu. Resenje ako nije pustilo velikom povrsinom je pistolj koji topi silikon. Njime ribolovci dosta saniraju njihovu garderobu, i pokazalo se dobro. Ja sam sa njim sanirao jedno odelo, i za sada je ok. Silikon lepo zalepi, a dovoljno je fleksibilan. Da li se silikon lepi(maze) preventivno ili tek kad popusti sav? I jos, da li se maze spolja ili iznutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Do sada tri kompleta promenio u klasi od 50 eur, i sva tri pustila uzmedju nogu. Resenje ako nije pustilo velikom povrsinom je pistolj koji topi silikon. Njime ribolovci dosta saniraju njihovu garderobu, i pokazalo se dobro. Ja sam sa njim sanirao jedno odelo, i za sada je ok. Silikon lepo zalepi, a dovoljno je fleksibilan. Da li se silikon lepi(maze) preventivno ili tek kad popusti sav? I jos, da li se maze spolja ili iznutra? Ja sam lepio kada je vec popustio sav. Lepio sam iznutra. Mozda nije lose i preventivno, ako znas gde ce da procuri. To su jako mali kanali gde popusti ona izolaciona traka sto ide preko sava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada tri kompleta promenio u klasi od 50 eur, i sva tri pustila uzmedju nogu. Resenje ako nije pustilo velikom povrsinom je pistolj koji topi silikon. Njime ribolovci dosta saniraju njihovu garderobu, i pokazalo se dobro. Ja sam sa njim sanirao jedno odelo, i za sada je ok. Silikon lepo zalepi, a dovoljno je fleksibilan. Da li se silikon lepi(maze) preventivno ili tek kad popusti sav? I jos, da li se maze spolja ili iznutra? Ja sam lepio kada je vec popustio sav. Lepio sam iznutra. Mozda nije lose i preventivno, ako znas gde ce da procuri. To su jako mali kanali gde popusti ona izolaciona traka sto ide preko sava. Ok, razumeo sam, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 24, 2013 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan http://img189.images...9/6663/2f0n.jpg evo slike RACER odela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orla 157 Napisano Januar 26, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bmw f800 Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio kišno od nekih 40 eura u Beogradu na sajmu prošle godine i odmah nakon prve kiše po kojoj sam vozio ne više od 45 min propustilo je između nogu... popizdio sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 26, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja razmisljam da uzmem alpinestats quick seal jeste skuplje al valjda je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orla 157 Napisano Januar 26, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bmw f800 Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja razmisljam da uzmem alpinestats quick seal jeste skuplje al valjda je ok Ja ću isto pokušati sa nekom skupljom verzijom, pa ćemo da vidimo kako će se pokazati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 892 Napisano Januar 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 2070 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Čisto informativno,pre dve godine kad sam se vraćao iz Brna zalivala me kiša dobrih 4-5 sati,odelo nije propustilo ni kap(inače je jednodelni Held)problem koji se javio je da sam bio mokar od čizama do vrha jakne,i shvatili smo da je od kondenzacije. Iznutra sam bio kao pokisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Januar 26, 2017 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto informativno,pre dve godine kad sam se vraćao iz Brna zalivala me kiša dobrih 4-5 sati,odelo nije propustilo ni kap(inače je jednodelni Held)problem koji se javio je da sam bio mokar od čizama do vrha jakne,i shvatili smo da je od kondenzacije. Iznutra sam bio kao pokisao. Jedino što ti nije bilo hladno, mislim bio si zatvoren, kao u kesi. Bar nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 892 Napisano Januar 27, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 2070 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Nije da nije bilo hladno ali bilo je oko 15-tak stepeni ako se sećam,ali realno zbog temperature sam se podpario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Januar 27, 2017 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio kišno od nekih 40 eura u Beogradu na sajmu prošle godine i odmah nakon prve kiše po kojoj sam vozio ne više od 45 min propustilo je između nogu... popizdio sam! Pre ce biti da nisi dobro zakopcao kragnu oko vrata , pa ti se slivalo sa kacikge niz ledja .I najeftinija rade posao (ako su citava) a ova skuplja samo duze traju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orla 157 Napisano Januar 27, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bmw f800 Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio kišno od nekih 40 eura u Beogradu na sajmu prošle godine i odmah nakon prve kiše po kojoj sam vozio ne više od 45 min propustilo je između nogu... popizdio sam! Pre ce biti da nisi dobro zakopcao kragnu oko vrata , pa ti se slivalo sa kacikge niz ledja .I najeftinija rade posao (ako su citava) a ova skuplja samo duze traju. Možda nisam nesto dobro zakopčao, ali ovo kišno imas baš veliku kragnu koja se dobro može zakopčati i podvući pod kacigu. Ja prije mislim da mi se voda skupljala između nogu na sicu i samim zadržavnjem vode tu propustilo je. Testiraću još jednom ove godine po kiši pa ćemo da vidimo kako će se pokazati, ako promoči kupujem drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Januar 27, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video na Sport Direct-u jos letos ovo NoFear , razmisljao sam da uzmem, ali posto ne putujem daleko nisam uzeo, 30GBP (oko 4400din), pise da je snizeno sa 100GBP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 17, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vazda imao problem sa kisnim odijelima, ili sam previse kisnuo na motoru , davno sam imao jednodjelno odijelo , Platio ga nekih 30,40e na pocetku se dobro pokazalo dok nisam otisao na dalju turu gdje sam vozio 2 ,3 sata po kisi i propustilo mi je medju noge, na drugim mjestima mi je odlicno odradio pasao . iznerviran tim , odlucim da kupim neko skuplje dvodijelno odijelo , trazio po netu i kupim neko na popustu 85e, i taman pomislim da sam zavrsio posao sa tim , po obicaju gdje god da krenem uhvati me kisa, i ja obucem novo odijelo posle 2 sata voznje po kisi , pustilo i ono medju noge , dupe skroz mokro, naprijed isto tako. sad kontam da kupim neko dobro provjereno da vise zavrsim sa tim , sta bi mi vi preporucili tu do 100 e , moze i malo vise da se nategnem ako bas valja odijelo , hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano April 17, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja imam spidi x36atlantis,nije propustilo nigde nikad...pogledaj ja mislim da se uklapaš u budžet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 17, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan jesi li je ti dobro testirao na kisu ) jer ja sam maler vazda kisnem po 3,4 sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 17, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...