hell87 0 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze kupujem GD 50, godista 2005 i novije. Skuter treba da je redovno odrzavan i da nije padano sa njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 986 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 1088 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan moj drugar bas tako nesto. Izuzetno je stanje jer fa je bas malo vozi. Sada se ozenio i dobio dete oa je dobio zabranu voznje motora. Inace je motor garaziran i mada ga nisam dugo video, verujem da je extra. Odrzava ga Meda koji je radio u KDM-u tako da je extra. Ne znam da li ce ga prodavati ali ako hoces, mogu da ga pitam. Inace je u Bgdu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hell87 0 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan moj drugar bas tako nesto. Izuzetno je stanje jer fa je bas malo vozi. Sada se ozenio i dobio dete oa je dobio zabranu voznje motora. Inace je motor garaziran i mada ga nisam dugo video, verujem da je extra. Odrzava ga Meda koji je radio u KDM-u tako da je extra. Ne znam da li ce ga prodavati ali ako hoces, mogu da ga pitam. Inace je u Bgdu. Pitaj ga pa javi :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 986 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1088 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan E nece drugar da prodaje. Poceo je ponovo da ga vozi. Pitao ga danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hell87 0 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan E nece drugar da prodaje. Poceo je ponovo da ga vozi. Pitao ga danas. Ništa hvala u svakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hell87 0 Napisano Maj 16, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek kupujem motor ako neko hoce da proda ili zna nekog ko hoce da proda nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...