pedjafzr 44 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan MIslim da je cena i vise nego realna.Inace sto se tice motora ,u ok stanju je,pali radi ide,ne koci *treba sajle da se srede* ..Onda od ulaganja ima da se kupi dihtung wodne pumpe posto mi tu pusta wodu,naravno da bi bio perfektan ima jos dosta ulaganja,ali jednostavno ovo je kros za rekreaciju za veoma male pare... Sto se tice agregata,klip i karike su novi,radilica dobra.Masina je od kadjive mito,ram cr,da se zna... CENA 250 e fiksno ni e ispod... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za neku opremicu ili za vozaca ili za motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za 100e i moto opremu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan zavisi koja oprema,i da li je realna cena... Imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa nestalo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 9, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1000000 coveka se javilo na pp i cenkaju se za 20 e,ne verujem... Tako da je prodaja motor i dalje aktuelna! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan odakle si ? pošalji mi neki tel na pp da te zovem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos nije prodat a jeftin je,ja sam mislio da ce za 1 do 2 dana da ode,kad ono nista..Motor ce ovde na oglasima da bude jos 5 dana ,nakon toga ga stavljam na svim drugim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan jel imas ti papire da moze da se registruje, predpostavljam da si novi motor upisao u saobracajnu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nemagde da upise broj agregata jer verovatno nema ni papire od rama ....zato je i cena takva.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 13, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je u ovih dana u Srbistanu, ali u normalnom svijetu CR ne moze da se registruje ni kad je nova novcata iz prodavnice, sa svojim ramom i brojem, jer nema izmedju ostalog npr. svjetla. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam papire,tako sam je i uzeo,inace ni jedan cr ne moze da se registruje dok se ne odrade adekvatne prepravke i prodje atest... Ljudi ovo je pun kros nemojmo o papirima,kad svi znamo gde se on vozi... A cena ,bolje da ne komentarisemmm,u rangu sa tomosom iz tog doba i to automatikom... :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to ok...ali sta stavim motor na prikolicu i zasustavi me pandur i zatrazi dokumenta za motor,ja kazem nemam,on posumnja da sam motor negde cornuo ili jos gore preko broja rama se dokaze da je motor stranac ili stvarno nekada cornut,popi onako opusteno prijavu za carinski prekrsaj ili za kradju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 13, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako moze da posumnja u mjesalicu za beton, a opet nikom ne pada na pamet da trazi papire za istu, Kakav konkretno papir ti ocekujes? Racun iz prodavnice ili sta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Bilo sta...pa makar kakav racun ako nista drugo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Kakav konkretno papir ti ocekujes? Racun iz prodavnice ili sta? Доказ о власништву очекујем кад идем да купим било шта па и мотор. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Nemam papire,tako sam je i uzeo,inace ni jedan cr ne moze da se registruje dok se ne odrade adekvatne prepravke i prodje atest... Ljudi ovo je pun kros nemojmo o papirima,kad svi znamo gde se on vozi... A cena ,bolje da ne komentarisemmm,u rangu sa tomosom iz tog doba i to automatikom... :D Нема везе где се он вози, мораш имати доказ о власништву, да је на твоје има па га продајеш мени. Између мене и тебе је купопродајни уговор. То бих ја очекивао кад бих куповао. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 13, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta je za tebe dokaz o vlasnistvu? Mislim, ako je bilo sta, mogu ja da nacrtam nesto... Drugim rijecima, kako utvrditi validnost "bilo cega"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecko nije ovo motor 2 500 e nego sitnih 250 e, u ostalom motor nije ukradjen to garantujem, drugo bilo koji moto klub moze da ti izda racun da je to takmicarski motor,ali to se svakako ne isplati.. Inace ja sam ga vozio na prikolicu i niko mi nikad nije zatrazio papire kolko da se zna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan A sta je za tebe dokaz o vlasnistvu? Mislim, ako je bilo sta, mogu ja da nacrtam nesto... Drugim rijecima, kako utvrditi validnost "bilo cega"? Bilo sta(ako vec nema saobracajne,posto se motor ne moze registrovati) racun kad je kupljen motor,neki papir sa carine ako je motor uvezen.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan A sta je za tebe dokaz o vlasnistvu? Mislim, ako je bilo sta, mogu ja da nacrtam nesto... Drugim rijecima, kako utvrditi validnost "bilo cega"? Bilo sta(ako vec nema saobracajne,posto se motor ne moze registrovati) racun kad je kupljen motor,neki papir sa carine ako je motor uvezen.... Купопродајни уговор између пеђе и бившег власника је доказ о власништву. Иначе, још је актуелна тема о царинском прекршају, ем одузет мотор оде на лицитацију ем кошта дебело... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 13, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo busilica 100 eura skuplja od ovog motora http://www.oglasi.rs/oglas/628292/busilice+beograd+profesionalni+alati I za nju bi trazio "neki papir sa carine" ili ne? I ako ne, zasto ne? Jel ti trazio kad pandur papire od guma na autu? Vrijede duplo vise od ovog motora, pa bi logicno bilo da mozes dokazati porijeklo. Ili nedaj boze neku zlatnu lancugu od par hiljada. I za nju ima saobracajna ili ne? Mislim da se od ove price samo plase potencijalni kupci, a prav(n)og osnova nema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 13, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta je za tebe dokaz o vlasnistvu? Mislim, ako je bilo sta, mogu ja da nacrtam nesto... Drugim rijecima, kako utvrditi validnost "bilo cega"? Bilo sta(ako vec nema saobracajne,posto se motor ne moze registrovati) racun kad je kupljen motor,neki papir sa carine ako je motor uvezen.... Купопродајни уговор између пеђе и бившег власника је доказ о власништву. Иначе, још је актуелна тема о царинском прекршају, ем одузет мотор оде на лицитацију ем кошта дебело... Kolega, u toj temi se radi o motornom vozilu. U ovoj temi se prodaje testera. Kontas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, u toj temi se radi o motornom vozilu. U ovoj temi se prodaje testera. Kontas? Значи, овај МОТОР само дођеш и продавницу и отераш га?! Не добијеш никакав папир за њега!? Не разумем, не баш, ваљда не гледамо исте слике ал' није ни важно да не трујемо човеку тему... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...