djura 28 Napisano Januar 10, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eeeee, dobrodosao u svet ozbiljnih bajkera ;D ;D A kako si samo bio tuzan kada si dosao u moju ordinaciju za Zumo...a kako si samo bio zadovoljan kada si je napustio ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Januar 10, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jes da je GPS ok spravica, al mi nekako ne imponuje implikacija da mi treba GPS da ne bih bio izgubljen.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Januar 10, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Jes da je GPS ok spravica, al mi nekako ne imponuje implikacija da mi treba GPS da ne bih bio izgubljen.... Ma to nije interesantno! Fora je da se izgubiš iako imaš GPS ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan GPS služi jedino i samo jedino tome ,da kad se izgubiš, budeš 100% siguran da si se stvarno izgubio! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 10, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E, Djuro sine ! ;D N I C E !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 10, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma to nije interesantno! Fora je da se izgubiš iako imaš GPS ;D pih, ja to uradim kad hoces!! Lepo mi zena kaze da sam izgubljen slucaj...ali bukvalno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 11, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju cika Branko ugradio igracku ;D jos samo da struju sprovede !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju cika Branko ugradio igracku ;D jos samo da struju sprovede !!! Aj` sa srecom da se 'izgubish'! ps. `bem ti 'djevrek', odo` u photografe! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju cika Branko ugradio igracku ;D sexy, very sexy! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Miko, sad te i zvanično mrzim još više :P ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 11, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Miko, sad te i zvanično mrzim još više :P ;D ;D ma duvaj ... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 11, 2008 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cesh "sada pronaci swoj put" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 11, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm tesko !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Januar 11, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm tesko !!! ;D ;D ;D Kada sam se svojevremeno pojavio na ovom forumu, Mikka je samo dopisao: BMW +1 ;D E sada ja mogu da kažem: Garmin zumo +1 ;D ;D ;D Ajd da nas u ovoj godini bude što više pa da razmenjujemo trekove i zadajemo lokacije koje bi vredelo videti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 11, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi tamo u onoj temi da napises kako se razmenjuju track logovi. Bice nas dosta sa GPS-om uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 11, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da samo Cala ima prijatelja??! ??? Posto je video da sam potpuno ocajan jer jedino ja nemam taj televizor na motoru, posetio me danas moj drugar Djura i poklonio mi..... ;D Izvinjavao se sto ne postoji verzija SPECIJALNO pravljena za Stroma (kao za Bembaru napr.Miko sta ti bi? ??? ;D) ali sta je, tu je....poklonjenom Zumu se u gumirano postolje ne gleda.... Lep gest i jos jedna potvrda da kod Srba jos uvek vazi ona stara - pravo prijateljstvo - nema cenu ;D Kako sam samo srecan, sto cu konacno moci da odgovorim na onaj cuveni post ''Izasao novi firmware za ZUMO 550" ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 11, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Djuro prijatelju, dodji kod mene na kafu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Januar 11, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Bice sad ono: Svi bi kod Djure na kafu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 11, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan hmmm Djuro ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hmmm Djuro ! ;D pusti ti to hmmmm.... sta ja da kazem, od mene otima motore a za uzvrat me po forumu samo zajebava.....kao "prc" pa "nisko" itd... kako cu slatko u avgustu na kraju letovanja da pustim bembaru od cetinja do budve da se kotrlja i sve lepo da snimim pa na you-tube.... a mozda mu i dam tachne koordinate pa nek ga nadje sa jeb...m zumom ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 12, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan hmmm Djuro ! ;D pusti ti to hmmmm.... sta ja da kazem, od mene otima motore a za uzvrat me po forumu samo zajebava.....kao "prc" pa "nisko" itd... kako cu slatko u avgustu na kraju letovanja da pustim bembaru od cetinja do budve da se kotrlja i sve lepo da snimim pa na you-tube.... a mozda mu i dam tachne koordinate pa nek ga nadje sa jeb...m zumom ;D ;D ;D Ahahahahahahahahaha !!! to, to !!! ne verujem ! al' si loood !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srlle021 0 Napisano Februar 20, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I jel ima neko moto drzac za zumo 550 da proda?hvala..moj je cloth Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...