scuba 15 Napisano Mart 4, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Srećom te LUX ima oznake alata koji su za hobi majstorisanje a koji su za polu-profi i profi upotrebu. Oznake su zvezdice na pakovanju. Sve piše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 7, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zavisnik od alata, evo slicice sta sam porucio od Bere broj artikla je10003583 (Louis)... Misko ovaj set ti je za ne daj boze na putu ili za grunfovanje po radionici ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 7, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Za radionicu, za na put sam se snabdeo osnovnim alatkama. Pokojni ćale bio auto- mehaničar i inficirao me. Dosta alata ostalo i od njega pa ja sad samo dokupljujem. I koliko god da kupiš- još samo ovo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan jednom sam kupio takav jeftiniji set i nikad vise.svi kljucevi mi se pojeli a pogotovo inbusi.kao da su od plastelina. kasnije kupio neki ruski set mozes da ih bacas okolo po garazi njima niki kurac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zavisnik od alata, evo slicice sta sam porucio od Bere broj artikla je10003583 (Louis)... Misko ovaj set ti je za ne daj boze na putu ili za grunfovanje po radionici ? Johanne, ajde kad ti stigne napisi neki komentar.. Merkam ovaj alat vec duze vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u Louisu ovaj alat (kod 10003641): By lalajko1 Za moje amaterske potrebe je vise nego odlican i mogu da ga preporucim svakome sa foruma. Normalna cena je 80e mada se povremeno daje za 50e, a po toj ceni sam ga i ja platio. Pre upotrebe obavezno flomasterom obeleziti gornju stranu jer se u zurbi sve prospe, a onda vam treba sat vremena da se sve vrati na svoje mesto! Louis link na ovaj alat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 9, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zavisnik od alata, evo slicice sta sam porucio od Bere broj artikla je10003583 (Louis)... Misko ovaj set ti je za ne daj boze na putu ili za grunfovanje po radionici ? Johanne, ajde kad ti stigne napisi neki komentar.. Merkam ovaj alat vec duze vreme Cim stigne javljam utiske. Lalajko, prvo sam porucio komplet kao tvoj (108 delova), pa sam se predomislio i uzeo 20 eura skuplji (150 delova) jer razmisljam ono moje motorce je puno meni cudnovatnih srafova (torx s rupom, nekakvi zvezdasti srafovi poput imbusa al su zvezdasti) i kad bi mi zafalio neki komad alata bio bih besan sto nisam da 20 eura vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 24, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Alat stigao, ja sam prezadvoljan i nije mi zao ni jednog evra koji sam dao za alat. Opsti tisak kvaliteta je odlican vec sam ga isprobao i moram priznati da ja bolji hobi alat nisam imao u rukama. Meni ce ovo trajati dok god ga budem cuvao i ne budem davao prijateljima i komsijama koji ce da pogube pola alata i onda mi dodju s slegnutim ramenima i pokajnickim izrazom lica.....(mnogima koji su pozajmljivali alat il ga nikad nisu dobili nazad, il je polomljen, il ostecen ta situacija jako poznata onima koji su pozajmljivali alat drugima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 24, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Meni ce ovo trajati dok god ga budem cuvao i ne budem davao prijateljima i komsijama koji ce da pogube pola alata i onda mi dodju s slegnutim ramenima i pokajnickim izrazom lica.....(mnogima koji su pozajmljivali alat il ga nikad nisu dobili nazad, il je polomljen, il ostecen ta situacija jako poznata onima koji su pozajmljivali alat drugima). Nije on izgubio (ili ostetio) tvoj deo nego SVOJ deo, jer set postaje od tog trenutka njegovo vlasnistvo, a tebi kupuje novi set. To je uslov pod kojim ja pozajmljujem tako vredne stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 24, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni ce ovo trajati dok god ga budem cuvao i ne budem davao prijateljima i komsijama koji ce da pogube pola alata i onda mi dodju s slegnutim ramenima i pokajnickim izrazom lica.....(mnogima koji su pozajmljivali alat il ga nikad nisu dobili nazad, il je polomljen, il ostecen ta situacija jako poznata onima koji su pozajmljivali alat drugima). Nije on izgubio (ili ostetio) tvoj deo nego SVOJ deo, jer set postaje od tog trenutka njegovo vlasnistvo, a tebi kupuje novi set. To je uslov pod kojim ja pozajmljujem tako vredne stvari. Au, upste nisam razmisljao na taj nacin. Odlicna fora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pa da ubacimo i mi par alata ,aparat za varenje aluminijuma i ostalih metala .Moze variti sa wolframovom elektrodom TIG i sa topljivom MMA na prekidacu.Sa 10 ampera moze zavariti 0,3mm aluminijum +prekidac za variranje napona struje drugi sa leve strane ,prvi je AC neizmenicna struja samo za aluminijum,DC jednosmerna struja za prohrom, gvozdje, bakar i ostasle metale , prvi sa desne 2t i 4t taktno paljenje elektricnog luka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedan aparat za varenje novije generacije MIG , moze se koristiti za gvozdje ,aluminijum i prohrom probali smo radi odlicno na sva tri materijala za aluminijum se koristi zica 1mm Almg5 a za prohrom V2A ili V4A od 1mm ili 1.2mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan vazdusni alat......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan aparat Laister za varenje plastike za reparaciju pastika na motociklima skuterima i automobilima 100% cvrst kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan polir masina za auto FESTO preradjena za poliranje metala stavljen je adapter za cetku i paste za poliranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan aparat Laister za varenje plastike za reparaciju pastika na motociklima skuterima i automobilima 100% cvrst kontakt Reci mi, da li znas gde ima tako nesto da se kupi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedan alat iz radionice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim MANJE montirace za gume? U Jeep Commercu nemaju nikakve. Na buvljaku sam nasao samo na jednom mestu ali su bespotrebno ogromni, debeli i teski. Vidjao sam neke male i prikladnije motorima na youtube tutorijalima. Gde tako nesto da nabavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Louis-u od 20 i od 24cm. Trazi "MONTIEREISEN". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam u Louisu ali se ocito nisam najbolje snasao. :-[ Joseph, veliko hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam u Louisu ali se ocito nisam najbolje snasao. :-[ Montirači u Luisu : šifra :10003904 MONTIEREISEN LAENGE: 24 CM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, vec mi je Joseph pomogao sa ovim Montiereisen. Nekako mi se ovi duzine 20cm cine kao dovoljnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ajde neka mi neko kaze gde mogu da kupim solidan unimer a da cena nije ludacka. Tipa do 30 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što svi znamo, ne može da se majstoriše bez alata. Zato ja danas prinovih jedan komplet. Torx nasadni ključevi (gedore), torx imbusi i torx nasadni imbusi. Sve to 1990,00 domaćih. Cek' cek' pa zar nije ovo tvoj alat: A evo i majstora na delu P.S. Izvinjavam se za OF... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jun 12, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Između ostalog... jeste! ;D To mi je osnovni, a ovo ostalo je onako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...