Bigor 7694 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan To me zanima, trebam danas za Srbac, pa sam mislio preko Hrvatske, blize mi.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Septembar 21, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, ivica744 je napisao: Jedino @Papisha-u videh Prijavio se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Septembar 21, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Bigor je napisao: To me zanima, trebam danas za Srbac, pa sam mislio preko Hrvatske, blize mi. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Kažeš gde ideš pa ako te puste, puste. Tranzit ne bi trebao da bude problem al papir ćeš dobiti 100%, karantina nema tako da ti je svejedno dal ti ga daju ili ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Septembar 21, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Septembar 21, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Papisha je napisao: Sta bi na kraju sa onom MV Avgustom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5458 Napisano Septembar 21, 2020 Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Skup u Viziću , primer organizacije uspešnog nekomercijalizovanog okupljanja mororista , ljubitelja motora i ostalih . Prelep ambijent, obeleženi prilazi , jednostavna bina, muzičari , hrana , piće, velik parking ... Odziv gostiju je baš iznenadio organizatore ali se nisu osramotili. Puno pohvala za Neđu i ekipu. Verujem i da će sledeće godine kamp biti dodatno uređen , odvojen i osvetljen a kukuruzište označeno: za dame i za žentlmene. 1 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Septembar 21, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ivica744 je napisao: Sta bi na kraju sa onom MV Avgustom? Reče mi Beli da su se dogovorili al ništa mi nine konkretno rekao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
surferr 20 Napisano Septembar 22, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Silbaš-vojvodina-Srbija Motocikl: Honda NT700VA Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale za Vizić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 21.9.2020. at 9:55, Jašim je napisao: Verujem i da će sledeće godine kamp biti dodatno uređen , odvojen i osvetljen a kukuruzište označeno: za dame i za žentlmene. ...i da se sa "zalivanjem" krene od kraja kukuruzišta prema početku, a ne obrnuto... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Septembar 23, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/20/2020 at 4:12 PM, pajja said: Ajd neke informacije o skupu. Satnica i slično... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da za subotu najavljuju pad temperature i kišu, mislim da neće biti ništa od tog skupa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ako krene kiša, ja krećem kolima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 24, 2020 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 23.9.2020. at 10:46, boris19 je napisao: Ako krene kiša, ja krećem kolima. Ja sam vec kola pripremio za nocenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 25, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan čuo sam da putnom bmw-u kiša nemože ništa.Mislio sam na vozača ,ostane suv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Septembar 27, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Obuče se. Kišno odelo ako je jača. Pod krov ako je opasna. Uživam da vozim na kiši(ci).... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan I ima li neko utiske ili slicice iz Aradca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo odlicno , ni kisa nije smetala dobrom provodu ! Svaka pohvala domacina , pasulja su napravili i previse . ostalo par kazana punih (nemam bas normlanih slika ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Bilo i bajkerki.... Tri dana.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Februar 14, 2021 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Vizić je uvek FULL... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17241 Napisano Februar 14, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2395 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan IMG 6b6e7620f932f19e422ebcfe274522b4 V — Postimages POSTIMG.CC 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17206 Napisano Jun 2, 2021 Integrisan, 5062 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Jun 2, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Jun 2, 2021 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan E neka je i ova tema živnula.... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Jun 28, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan ima li sta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10119 Napisano Jun 28, 2021 Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi sad u julu "Čivija" Šabac, Petrovac na Mlavi, čekamo najave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...