Blaza 16468 Napisano April 4 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3675 Napisano April 5 ODUSTO OD DIJETE, 3045 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan da li su ovi iz ćaci paketa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16468 Napisano April 5 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, meni izašla objava na Fb, pa okačio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
little_boy 25 Napisano April 6 U prolazu, 48 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Svako danas nešto jaše!! Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM nije valjda da imaju u planu putovanja od skupa do skupa i promovišu svoje sposobnosti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Maj 22 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na FB ide informacija da je u Kuli otkazan motoskup jer su podrzali studente i ne mogu da garantuju bezbednost ucesnicima. Koliko je istina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1230 Napisano Maj 22 Sindikat Samostalni Jahač, 408 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: Triumph Sprint ST 1050+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I Ćuprija otkazana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1417 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam danas videla da su otkazali Ćupriju, zna li se zašto ili je očekivani razlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1230 Napisano Maj 22 Sindikat Samostalni Jahač, 408 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: Triumph Sprint ST 1050+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je očekivani razlog.. Na njihovoj stranici na FB su objavili i objašnjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 110 Napisano Maj 22 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Maj 22 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani prijatelji Moto Kluba Kula. Ovim putem zelimo da se izvinimo svim dobrim ljudima koji godinama podrzavaju i prate nas rad. Zbog političke situacije u drzavi, nećemo organizovati Moto Susret u Kuli. Ne iz razloga što ne želimo, već iz razloga što nećemo moći da garantujemo bezbednost naših gostiju iz Srbije i Inostranstva. To je rizik koji ne možemo da preuzmemo na sebe! Vidimo se sledeće godine u mnogo lepšoj atmosferi! A do tad 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 810 Napisano Maj 24 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Držte se,vidimo se iduće godine onda... Sve najbolje vam želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 881 Napisano Maj 31 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kritika organizacije moto skupa u Laliću: Odličan potencijal uništen neshvatljivim propustom Juče sam sa drugom posetio moto skup u Laliću, na terenu lovačkog doma, i moram da podelim utiske koji su, nažalost, prilično gorki. Iako je skup imao sve preduslove da bude vrhunski događaj, katastrofalna greška u organizaciji pokvarila je kompletan doživljaj većini posetilaca. Šta je bilo dobro: Lokacija: Teren lovačkog doma na periferiji Lalića je pun pogodak. Ambijent: Debela hladovina od drveća napravila je savršenu atmosferu za vreo dan. Hrana i muzika: Pasulj je bio sasvim korektan, a bend iz Subotice je odradio odličnu živu svirku. Gde je organizacija potpuno zakazala: Glavni i neoprostiv propust jeste apsolutni nedostatak mesta za sedenje. Organizator je obezbedio samo par stolova i klupa koji pripadaju lovačkom domu. To je bilo dovoljno za jedva 10% prisutnih bajkera. Nedopustivo je da ljudi koji su prešli kilometre na motorima moraju da: Jedu pasulj "iz ruke" i na stojećki. Stoje satima sa pićem u ruci bez mogućnosti da se opuste i odmore. Posledice loše organizacije: Zbog toga što nismo imali gde da sednemo, drug i ja smo – kao i preko 60% drugih bajkera – napustili skup već između 18 i 19 časova. Propustili smo preostala dva najavljena benda i večernji program, ne zato što nismo hteli da ostanemo, već zato što ljudsko telo ne može da stoji ceo dan na nogama nakon puta. Organizatori su na ovaj način sami sebi "odsekli" posetu i skratili događaj. Bajkerski skupovi nisu samo motori i muzika, već druženje i odmor. Nadamo se da će sledeće godine shvatiti da su pivske garniture i klupe osnova svakog skupa, a ne luksuz. Šteta za ovako dobar prostor i potencijal. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2544 Napisano Maj 31 Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Polako sam stava da se na tim malim skupovima naplacuje simbolicno bar 400 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 881 Napisano Jun 1 (promenjeno) Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da se nsplacuje? Da se naplacuje ulaza za "kafanu na otvorenom" gde je jedini cilj prodati sto vise pica i maznuti lovu, razmislite malo i budite realni. Sta nam pruza skup, sta se desava tamo? Dodjem u kafanu na livadi, mogu samo da locem i da se muvam okolo, da svi ostavimo lovu nekome. Razmislite malo, sto bi se neko i trudio da to organizuje, zato sto voli da vas vidi, malo morgen. I jos samo fali ulaz da naplacuje, mogli bi poceti i parking naplacivati, sto da ne, i to dve tarife, na suncu 100din a u hladu 200 a kamperima bar 500 jer zauzimaju mesto. Da mi neko naplacuje da dodjem da pijem i punim mu dzep, a on sta on pruza za uzvrat, sta? NISTA! Nema dogadjaja, nema programa, nema nista sem livade, samo improvizovana kafana na travi bez stolica i stolova i deri. Prvo i osnovno je da organizator obezbedi uslove, bar one osnovne. Pa svaka kafandzuga u najzabijenijoj zabiti ti pruzi gde ces udobno sesti, neke cak i slane kokice gratis dele samo da ne odes brzo, kakav crni ulaz da ti naplacuje. Kada sam dosao oko 17h bilo je oko 60-70% vise motora nego kada sam odlazio oko 19h. Moram da dodam sta je ostavilo lep utisak na mene, to je bend koji je svirku poceo prvi, negde oko 17:45, bili su odlicni. Bilo je najavljeno jos mislim dve grupe ali to nisam docekao pa ne mogu reci kako je bilo. Promenio Jun 1 član keš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2544 Napisano Jun 1 Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Ima i toga. Ali na malim skupovima koji su cesce lepsi od velikih, gde dodje 50 motora. Organizatori i celo selo se ukljucuju u organizaciju. A sve vise motorista dodje samo na pasulj, pojede i ode. Malo njih se zadrzi, da se porazgovara po koju, da popije. Free klopa i tutavela. Nije ni malo gostinjski, niti ok. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jun 1 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bas zbog klope da bih se zaputio negde, nema sanse. Dok sam isao bilo mi je bitno kakva je muzika i lokacija. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 531 Napisano Jun 1 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam ekipu koja ide samo da bi jela... nose pivo od kuce, cak ni to ne placaju. Urnebesni su , kao mapetovci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 881 Napisano Jun 1 (promenjeno) Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam pojeo ono malo pasulja, uvek sam to plati i preplatio na neki nacin. Uzmimo zadnji skup pre ovoga gde sam bio, ne bitna lokacija, jesam pojeo pasulj, ali sam ostavio 2000 din, sto za pice sto za nesto sa rostilja. Znaci potrosio 2000 din plus gorivo jos toliko, ukupan trosak 4000din, pa nisam sigurno dosao zbog ono malo pasulja. Evo samo pirimer (gde sam ostavuo i vise novca jer sam bio sa saputnicom) prosle godine Temerin, pored pica, potrosio na tombolu, rostilj (belo meso sa rostilja), kasnije palacinke sa nutelom, sve te pare idu organizatoru, mislim deo para. Ali bila je ponuda, imao si izbor, malo dalje od bine sa muzikom, rasirio prostirku i polako roatilj, pice, pa kasnije palacinke, mogao sam tako do sutra. Samo fali da mi neko ulaz naplati i da me ne vidi vise nikada. Dodatak: Organizator treba da organizuje neku zabavu, takmicenja, pa one akrobacije na motocuklima, neke utrke i tako, neka sami smisle da ubace nesto, da zabava traje, ne da bude svedeno samo na kafanu u travi, dodjem i odem ubrzo jer mi je dosadno. Kao prvo treba muzika da pocne u 18h a ne u 20h, to pod obavezno. Promenio Jun 1 član keš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4685 Napisano Jun 1 Malinar u pokusaju, 1957 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se 2016. godine selo Bunar pored Jagodine, ulaz besplatan, pasulj vrhunski, ogromna porcija + kupus salata i hleb. Dobili smo i neki bon za 2 pića gratis, a samo piće je bilo simbolične cene, npr limenka piva u diskontu je bila možda 50 din, oni su je prodavali za 100. A gde je tu muzika, ozvučenje, bina,... Prvo što sam pomislio da su organizatori u minusu, ali taj kraj izgleda za to nije mario, njima je to bio bitan dan u godini. Tad mi je bilo lepo, jeo, pio, popio još 2 piva preko bona i častio neko društvo i za 500-600 rsd prošao kao Bog. Danas gledam na sve to drugačije i gade mi se ljudi koji smatraju da ne treba nigde ništa da plate. Na stranu moto skupovi, imaš grebatore od kojih mi se bukvalno povraća. Imam takve kolege, komšije, poznanike i počeo sam te seronje da prozivam. Kad njih nije sramota da se tako grebu, nije ni mene da ih prozivam. 3 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jun 1 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim ni ja te grebatore a narocito BOGATE grebatore kojima je zao nesto da plate a useravaju se od para 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12373 Napisano Jun 1 Hronični Motociklopata, 8003 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: Dok sam isao bilo mi je bitno kakva je muzika i lokacija. Na ono malo susreta što odem u zadnje vreme meni je jedino bitno da se provozam, dal ću da stignem na pasulj totalno mi svejedno, dođem na satićak-dva plafon, procunjam vidim šta ima i paljba, ne radi me da blejim tamo ceo dan, i još pogotovo da slušam pucače, nema šanse, ta vremena su prošla... 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 178 Napisano Jun 1 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Tako na napratnoj u BL lik sa GS (BG table) zao mu da da 3.5 marke(186din) za naplatnu putarinu.. i provlaci se sa drugima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jun 1 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Najgori ljudi. Uvek sam mrzeo jebene skrtice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2544 Napisano Jun 1 Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Puno razlicitih misljenja, sto je i za ocekivati. Treba razdvojiti velike skupove gde je pice kao u kaficu, gde dolaze veliki bendovi i gde se zaradi poprilicno, od skupova gde ucestvuju lokalni bajkeri, mesna zajednica, dvd, udruzenje zena itd.... da stavimo politiku sa strane. I gde su ti mali skupovi posle dana sela najveci dogadjaj i svi ponosni na takvo desavanje. Gde imate da neko izgura starog MZ a neregistrovanog na cupriju, starog t12 itd... Na te skupove mislim da nije ok da ljudi dodju samo na pasulj i odu. Kupi par pica, pozdravi se sa domacinima, pokazi neko zadovoljstvo sto su te ugostili i srdacno primili. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jun 2 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Draga braćo i sestre, s velikim žaljenjem vas obaveštavamo da smo prinuđeni da otkažemo predviđeni moto skup. Želimo da naglasimo da mi ne organizujemo nikakav moto skup u Beloj Crkvi i da se ogradjujemo od bilo kakvih događaja koji se pominju pod tim nazivom. Nažalost, usled mešanja politike, nismo u mogućnosti da održimo događaj. Iskreno se izvinjavamo i zahvaljujemo na razumevanju. Nadamo se da će se do sledeće godine situacija smitiri, doći u normalu i da se vidimo opet u našem terminu! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...