dkk 16 Napisano Mart 22, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Izjasnite se redom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Mart 22, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Znacci samo petnestak ludi je zainteresirano za nezvaniccan moto-skup u organizaciji BJB-a?!?!? :? Joss neko?!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1825 Napisano Mart 22, 2006 Vlasnik sajta, 5356 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Polako, daj im jos vremena... A svako od tih 15tak ljudi koji su do sada glasali ce dovesti jos ponekog drugara, ma bice tu 50tak motora, po mojoj proceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 23, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih voleo ali nemogu da dodjem (ne da mi zena, kaze bio si skoro) ali i bez toga glasam za Avalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 23, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naravno glasao za Avalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 23, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naravno glasao za Avalu i ja i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 23, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naravno glasao za Avalu i ja i ja A jel kapirate koja ce guzva tamo da bude,za vikend ako bude ,nadam se, lepo vreme..? :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 23, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pa i mi smo valda nekakva gužva, jel' da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Mart 23, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ma nek bude Avala, ipak meeting organizuje BG club:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Mart 23, 2006 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan glas za Avalu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 23, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dao glas za Avalu. Pa majku mu nije Avala bas toliko mala da bi bila tolika guzva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 23, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Po-gle-daj-te se-ma-foooor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Mart 23, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu pricekati da bude jos malo neizvesno pa da moj glas odluci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Mart 23, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ja glasah za avalu (kud svi turci, tu i mali mujo). ali je mozda je kosutnjak lakse pronachi... ;-). Mada! Moja ljuta mashina nije stigla (a kad` che ne znamo), ionako necu moci doci osim na 4 tocka. Pa ne znam koliko je moj glas kredibilan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Mart 23, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vecc bolje!!! Pozdrav svima, i samo napred! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 24, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas je za Avalu ali mozemo kao sto je Pablo rekao da se nadjemo na Avali, da napravimo defile do Tresnje i da budemo gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...