VladaSD 2364 Napisano Mart 21, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Samo kad si ti meni ostavio tacku pet... Druzina od 100+ ... :lol: ...manekeni stop...manekenke napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije baš.... Rajko kvari prosek. Moramo malo da ga podgojimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Mart 21, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ovo je voznja starih drugovs sa najmanje TDM motora tako da bi trebali da napisete to u voznje i druzenje bez TDM.Lepo se provedite a da se nebi smrzli stariji vozaci +60 prava tura je Avala i nazad oko 15 h zbog hladnog asvalta i mraka u 18h... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 21, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Panco.KV tvoji maliciozni komentari dovoljno govorie svima, i onima bez TDM, o tvom karakteru. Mislim da sada, cak i da se tako organizujemo, licno ne bih zeleo da vozim sa tobom. Nadam se da cu u nekom upoznavanju promeniti misljenje, ako te to uopste zanima, ali za sad je tako. Sve najbolje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Mart 21, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Panco.KV tvoji maliciozni komentari dovoljno govorie svima, i onima bez TDM, o tvom karakteru. Mislim da sada, cak i da se tako organizujemo, licno ne bih zeleo da vozim sa tobom. Nadam se da cu u nekom upoznavanju promeniti misljenje, ako te to uopste zanima, ali za sad je tako. Sve najbolje Urban Cruizer moji komentari su ispravni ni malo sarkasticni sem ovog zadnjeg koji je saljiv i zajebantski aliii i govore svima da je to voznja odredjenog broja ljudi koji se dugo vec druze sto VEOMA istinski pozdravljam ...a veze nema sa TDM okupljanjem i voznjom ...sto se tice voznje ....samnom se ne moze voziti svako tako da veruj mi nikad neces imati tu cast .Meni voznja ne predstavlja voznju od tacke A do tacke B da bih jeo i pio.najsladje mi je sendvic iz kofera u hladovini zena i ja i cepaj dalje Licno sam u velikoj zabludi po pitanju TDM grupe na ovom forumu jel je to zapravo neozbiljno...cas eventualnim izuzecima.TDM se prvo voli pa tek onda vozi.Ziv bio i svako dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Mart 21, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam i malo negativno nastrojen ne bih se ponudio da se kod mene odmori za voznju ...eto toliko Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Mart 22, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1.drilling ltd & nina 2.MIĆALEXIĆ 3.Goca & Arakis 4.Sale-kum 5. Urban Cruiser 6.Crni & Slavica 007. Lucky Vladano 8.Radak55 & Mira 9.Nemanja TDM 10.Crni Jr 11. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Mart 23, 2014 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Laki ponesi mi onaj deo od Caberg-a u Nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 23, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan OK. Inace, ja odoh da se provozam do Kosjerica u toku nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Javi kad ides idemo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 23, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo zvao moju frizerku koja zivi u okolini Kosjerica - ona sutra dolazi u BGD, pa ovu voznju otkazujem. Idemo iduci vikend po dogovoru, a ja cu sigurno jos tokom marta pokrenuti pricu o jos kojoj voznji (najverovatnije nece biti vikend) - ne sedi mi se kuci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Lucky. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Mart 26, 2014 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 1.drilling ltd & nina 2.MIĆALEXIĆ 3.Goca & Arakis 4.Sale-kum 5. Urban Cruiser 6.Crni & Slavica 007. Lucky Vladano 8.Radak55 & Mira 9.Nemanja TDM 10.Crni Jr 11. Mr. No 12. Mile, gde je taj detaljan plan puta? Koji kanal PMR-a koristite? Konacno sam nabavio i sve kablove i povezao pa bih i to da probam kako radi u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 26, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaao, kad me podseti... RAAAAAJKKKKOOOOO !!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 26, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan ahahahahhaahahah! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Mart 26, 2014 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan M? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 26, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Mr. No Znam da sam rekao Ponedeljak ali idesavale se neke ne predvidjene stvari..... tako da sutra. RPM kanal 1,5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 26, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan M? Nem`o ti meni tu "M?" ili "A?" ! Nego da zagrejes lemilicu i naostris strunfcigere i da konacno zdzudzimo onu skalameriju u kaciZi za vjeki vjekova, a ima da ti donesem jos jednu Schuberticu da napravis duplikat skalamerije Odoh sutra u potragu za sto kvalitetnijim prekidacem na volanu, head-setom i bananicama pa ti donosim popodne sve sa sve stanicama i kacigama (valjda cu da stignem), pa se ti igraj. OK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 27, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Aj ti sve duplo Lacky, nadjemo se kod Rajka! Doduse, ja nema tako skupu kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Mart 27, 2014 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 27, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Aj ti sve duplo Lacky, nadjemo se kod Rajka! Doduse, ja nema tako skupu kacigu Pa nemam ni ja da sam trebao ispovrnem 450 eu (na snizenju) za novu, verovatno bi me srcka strefila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 27, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Da, da... nemam, a i da imam, odakle mi?! Nego jesi li uzeo i za mene kablice i zezalice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Mart 27, 2014 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan M? :lol: :lol: Nisam, jesam li trebao? Nisi mi nista napisao? Kupio sam i ostavio kod Rajka dve bananice za svaki slucaj, pa ako mi resi problem sa prvom, uzmi onu drugu. za ostalo idi na Slaviju u onu prodavnicu elektr. komponenti, u KELCO-u nemaju PTT tastere NIKAKVE. Bio - cisto gubljenje vremena. Odradi obavezno instalaciju na vreme, koliko vidim bice nas dosta, nije se prijavio bar jos jedan clan za koga sam skoro siguran da ide (Best), a mozda se prijavi jos po neko, pa ce biti korisno da nas sto vise ima stanice. Driling, jesi li smislio konacnu rutu? Treba li pomoc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 28, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lucky, u svakom slucaju, nije problem.... snacicu se sa bubicom u uvetu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...