MIĆALEXĆ 136 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Bilo odlicno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 20, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, i ove godine je bilo odlicno, stvarno da covek ostane bez reci Evo od mene par fotki, imam jos dosta ali nemam vremena sve da linkujem, pa cu da ubacim na fejs i jos negde, i prosledicu ovde link Da se zahvalim jos jednom kolegi na plavom fazeru (zaboravih mu ime jbg) koji me je vozio i trpio moje okretanje pozadi Stvarno ste bili difni, sto rekla koleginica Nensy Moja malenkost fotografisana rukom @motoografa 25 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5157 Napisano April 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan MAXI Scooter ekipa je dala svoj skromni doprinos sa 50-tak maxija Utisci su fenomenalni! Hvala svima na učešću! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 20, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 20, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Bas je bilo lepo videti drugare posle dugo vremena, bravo za sve. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 20, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, i ove godine je bilo odlicno, stvarno da covek ostane bez reci Evo od mene par fotki, imam jos dosta ali nemam vremena sve da linkujem, pa cu da ubacim na fejs i jos negde, i prosledicu ovde link Da se zahvalim jos jednom kolegi na plavom fazeru (zaboravih mu ime jbg) koji me je vozio i trpio moje okretanje pozadi Stvarno ste bili difni, sto rekla koleginica Nensy Svaka cast za fotke! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je perfektno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18875 Napisano April 20, 2013 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo smo jaki! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 20, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano April 20, 2013 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naše vesele devojke Bilo nas je baš mnogo Hvala drugari što ste svojim prisustvom uveličali ovu tradicionalnu manifestaciju. Prema nezvaničnim podacima oko 1000 motora se slilo ispred Skupštine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 20, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan E pa baš mi je drago da je na današnji dan otvorena sezona lova na patke, ovaj zečeve, pardon patke... sezona lova vožnji dvotočkaša kada je i mom XTu završena operacija. To mora da nešto znači i da sluti na mnogo, mnogo kilometara. Živi bili SVI, i neka vas sreća prati! PS. Dobre fotke Goškoviću. Edit: A evo kako je to izgledalo desete godine http://putevisrbistana.wordpress.com/2010/04/27/prvi-ustanak/ 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano April 20, 2013 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na organizaciji i odzivu... Ova manifestacija je znacajna sto se skrece paznja i ceo grad je danas o tome pricao, nije bilo bitno da li neko vozi 50ccm ili 1.500ccm. Ekipa VozimoSvuda se okupila i provozala sa ostatkom motociklista... Jos jednom svaka cast 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano April 20, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Dosao skuterom,lep dan lepi motori ,lepi ljudi morao da odem zbog porodicnih obaveza, puno bezbednih kilometara vam zeli moto servis Lukac! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 20, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Muda ću da izeem, što nisam bio... ´Bem ti povredu noge... Vidim da je lepo bilo. Svaka čast i da sledeće godine bude barem 1500 motora. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto fotki od mene ... za sada Bice jos u toku veceri 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan 20 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Supruga i ja jutros krenuli na vreme, ali smo stigli na Ušče kad su se maltene svi već razišli. Pukla nam zadnja guma na autoputu i to na jedno 150km/h pri preticanju, srećom se mašina lepo smirila, lagano kočenje prednjom i desno u žutu traku. Kada smo se zaustavili guma je u potpunosti bila prazna, ali se nije mrdnula sa felne (Michelin Anakee 2). Malo razmišljanja šta da se radi, malo uzaludnog stopiranja i onda smo ugledali OMV u daljini. Upalim mašinu ubacim u prvu, pa lagano trčkaram pored njega. Zamolim čoveka sa pumpe da mi da onu njihovu mobilnu "duvalicu" (ostavim mu jednu 5000-ku kao garanciju) i kupim odmah ona dva spreja za krpljenje. Gumu sam detaljno pregledao, pa pošto nisam našao nikakvo oštećenje pokušam da je naduvam, ali je toliko ispuštala da ni 10s nije mogla držati pritisak. Vratim "duvalicu" , saspem onaj sprej u gumu, nagnem motor na nogaru, upalim ubacim u šestu, al' ne puštam kvačilo jer bi se ugasio, dodam gas i točak počne da se vrti. Ideja mi je bila da tako rasporedim onaj lepak iz spreja po gumi. Malo šišti, ali može lagano da se krene. Stignemo do prvog isključenja (Šimanovci), na naplatnoj saspem i drugi sprej, jer je već 'legla' i krenem da tražim vulkanizera. E 'sad, da li je to plod našeg pozitivnog razmišljanja ili čista sreća, naletimo na vulkanizera bajkera. Čovek teška pozitiva, odmah se prihvata posla i iz drugog puta krpljenje uspeva. Dijagnoza: izgleda da je predhodni vlasnik stavio nove spoljašnje gume, a unutrašnje ostavio stare (???) ili je stavio neke baš lošeg kvaliteta, uglavnom gumu ništa nije probušilo, već se na jednom mestu istanjila i procepila par mm. Odužih ja, ali rek'o da prenesem iskustvo, možda nekome bude od pomoći i za zaključak ovog mog sastava da kažem da sve ovo nije skinulo osmeh sa naših lica koji smo nabacili jutros i sve ovo nije omelo šoping u TC Ušće koji je supruga isplanirala. Veeeliki pozdrav za vulkanizersku radnju Lule i sin. 21 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano April 20, 2013 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan http://www.b92.net/automobili/aktuelno.php?yyyy=2013&mm=04&nav_id=706942 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1917 Napisano April 20, 2013 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan I matora cura je bila fascinirana. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18875 Napisano April 20, 2013 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobili smo od Studija B ceo snimak najave akcije od jutros. Trudili smo što više tu da provučemo od "zahteva" i poruka , pa pogledajte: PS: mihazero - sjajne fotke! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan PS: mihazero - sjajne fotke! Fala fala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 20, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Miha, da te pohvalim i ovde, tvoje fotke su me stvarno ostavile bez reci! (kad porastem bicu mihazero )! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Miha, da te pohvalim i ovde, tvoje fotke su me stvarno ostavile bez reci! (kad porastem bicu mihazero )! Hahah Sledeci put manje price vise testiranje novog objektiva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Želim da pohvalim zaista odličnu organizaciju i da se zahvalim organizatorima što su sve ovo uradili za račun svih nas! Hvala i svim učesnicima što su svojim dolaskom napravili ovaj događaj velikim! Naravno, hvala i svim fotografima što su ovekovečili dan sjajnim fotkama! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 20, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Lepa organizacija,..........mihazero pohvala za fotke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...