Student 763 Napisano Jul 6, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kad nađeš kod nekog helikoil, taj isti treba da ima i alat za urezivanje, bar je tako sa manjim setovima za 6 i 8mm... Mislim da ne treba nikakav speijalan, vec obian alat za urezivanje. Samo mu treba alat za uvrtanje HK koji kad se uvrne do kraja kida onu kurabocu da ne moze da se odsrafi HK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 6, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan ja pojma nemam oko mehanike, ali ne da žderem te domaće životinje nista ni svesni pa se javljam da pomognem Apsolutno se slazem i prijavljujem za ispomoc u borbi protiv prenamnozene okupatorske domace faune! Nego sta bi sa vasim off-om po SDu? Vlada munji ovu njegovu kozicu vec neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 7, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Brate, pa meni koza ne treba za off, kad imam kravetinu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 7, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan viknite onda koja ureznica treba, možda imam u šteku. mada, teško da imam sitni navoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Jul 7, 2013 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mozeš da kleštima skineš platnu (šajbu ) sa svecice i da probas da je ponovo stegneš. Ponekad to uspeva da drzi ali sigurno nije resenje na duže staze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 8, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @kvarisa....ma mora da imam takve ureznice...kakv bi masinac ja bio, da nemam @srbac...hvala druze na savetu, cilj mi je da pokusam neko trajnije resenje, ipak XL-ku planiram za neke divljine, pa ne daj Boze da mi popusti navoj u sred off road voznje..npr. po Goliji...ne bi mi ni Bear Grils pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 8, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Helicol je trajno rešenje,koji je navoj na svećici? Pogledaću da li možda imam taj prečni pa ti mogu poslati ako se rešiš za tu varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 10, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan nisam našao taj helikoštaveć, urezao i ugradio auto svećicu........ i gle čuda ...radi .... sad još auspuh da mi izvari majstor....i .. VOŽNJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Jul 11, 2013 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju na toplotnu vrednost svecice, ne greje se isto glava vodeno hladjenog auta i vazdusno hladjenog motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jul 11, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si budz-majstor! Meni su rekli da to moze da se nabudzi...djunta sa sitnim nutom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju na toplotnu vrednost svecice, ne greje se isto glava vodeno hladjenog auta i vazdusno hladjenog motora. znam to brate, ova prva je ono za probu, a za voznje cu da uzmem neku "hladniju" ... ili da zamolim Kvarisu da mi ugradi hladnjak al me KURBLA hebe, sav se preznojim ....moram da nadjem suvozaca da mi kurbla motor na voznjama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si budz-majstor! Meni su rekli da to moze da se nabudzi...djunta sa sitnim nutom... Kvarisa mi to pomenuo ..ono usput...a meni se urezalo u vugla...a i nisam mogao da nadjem taj heliko... + mi zvucalo slozeno.... jbga...al ne brini, ono meso sto smo dogovorili , raste i dalje na nekoj pleckici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6020 Napisano Jul 12, 2013 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne plaši se kurble. Kurbla je tvoj prijatelj :D Ozbiljno, to je samo stvar tehnike. Nauči ćeš. Bitno je da je motor dobro uštelovan i onda pali na prvu, drugu. I pali u čizmama, obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jul 12, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar skoro uzeo neku matoru XL 500-tku, kurblaš. Majko moja, al´ sam ja crkao dok sam kurblao (bolje rečeno pokušao da kurblam ), + ne radi dekompresor. Prvi pokušaj je bio takav da sam dobio povratnu ( pukla me kurbla po nozi ), drugi isto, trećeg nije bilo, dao drugaru da mi upali motor. Prešao 500m i ugasi mi se na raskrsnici. Toliko sam ostao bez snage kurblajući da sam jedva sišao sa motora od bolova u nozi i odgurao tih 500m i rekao NIKAD VIŠE NE SEDAM NA KURBLAŠA!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Mene je ladno spasla..kurblao na benz pumpi i hledaju me trojca sa GSXR-ovima sa jedno 30-tak metara..ja vec popizdeo , htedoh da ih pitam sta bulje vise...i u jednom trenutku prepoznam pandura sa otvaranja sezone. Nisam imao tablice i ladno me cekali da upalim i sednem na motor...spasla me kurbla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
todorovic 111 0 Napisano Jul 16, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo mi pratiti ovu temu jer sam i sam vlasnik jedne XL600R-ke ,koja je trenutno mrtva i ceka bolje dane .Srecno u sredjivanju i nada m se video snimku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 16, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sve slike sa održavanja ...za vikend, stižu....nakon toga ide ulepšavanje i šminkanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 17, 2013 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 17, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Znači biće gotov motor taman dok smršaš? I teneru si udavio sa pola tone tereta.. kako misliš sa time na Goliju dok ne smršaš bar 40 kg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 17, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Znači biće gotov motor taman dok smršaš? I teneru si udavio sa pola tone tereta.. kako misliš sa time na Goliju dok ne smršaš bar 40 kg? Molim te nemoj vise...puci cu pod pritiskom ......... ..kao bastenska garnitura kad sednem na nju . Brate , pa imam tebe za mentora u ishrani...a volim da zacrtam sebi cilj i rok, kada nesto radim..... ovog puta i za motor i za mrsavljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Sta se na kraju dogodilo sa Iks-elkom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 29, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Gotova je...ne mislim u bukvalnom smislu...vozim je (po garazi i u ulici) i slikam svaki napredak (ko dete rodjeno ) ,ali ja sam picajzla... hocu i imoram bolje...kupio sam zmigavce, nov far, stop svetlo...stitnik za lanac....krpacio svaku rupicu na plastikama i sad ih saljem na farbanje...cekam nalepnice da se urade (Red Bull i moj avatar Tazz)..bice bombona. Posle ce mi biti zao da je akam po off-u Treba samo da idem kod cika MisePeia da mi proveri da li sam lepo sastavio agregat, tj. dal ce da izdrzi ove nase pohode. Pa onda prezentacija u ovoj temi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6020 Napisano Avgust 29, 2013 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan DoDŽi, doDŽi :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nismo nesto dobro sklopili....chuka li chuka unutra ... poslao video/ton snimak nekim strucnjacima, kazu nemoj jos ti to da vozis..... Ajmo Jovo nanovo, dok sam dobre volje ... i dok smo u planiranom budzetu. fuck Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Septembar 12, 2013 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gde cuka, u glavi ili dole u motoru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...