Alex018 415 Napisano Mart 19, 2013 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Miki Pistolero, poznat starim drugarima kao Shpiklja iz Nisa, umro je danas posle krace bolesti. Bio je bajker,clan Easy Ridersa, bio je gitarista, bio je veliki covek i prijatelj. Neka mu je vecna slava... http://www.facebook.com/miki.pistolero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se nadao da cu pisati u ovoj temi.. Jutros sam cuo tuznuu vest i jos sam u soku... videli smo se pre par nedelja, delovao je isctpljeno ali sam se ipak nadao da cemo se druziti bar jos koju kodinu. Valja napisati puno ime i prezime: Stevanovic Miodrag svima poznat kao Špiklja... Jednom pozitivan, nesebican i dobronameran covek... zaista ce nam svima nedostajati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno... Vidi se da se covek borio kao lav za zivot ali nazalost nije uspeo... Pocivaj u miru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je život.....ništa,moje saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 20, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se oprostili od dragog prijatelja. ....putuj druze.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...