draza 548 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari . Prijatelju treba pomoc . Odlucio da kupi motor i trazi gore pomenute modele . Ako neko nesto ima na prodaju ili zna da je nesto dobro provereno neka ponudi . Hvala unapred . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.rs/polovni-motori/793821_Yamaha_2664_wr400f_1999_god Zna li neko nesto o ovom motoru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.r...wr400f_1999_god Zna li neko nesto o ovom motoru . izgleda super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 13, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.rs/polovni-motori/793821_Yamaha_2664_wr400f_1999_god Zna li neko nesto o ovom motoru . Za 13 godina presao je samo 5.000km? Mozda i gresim ali drazo meni je nesto mnogo 2500e za motor iz '99. Pogledaj malo ima verovatno i neki wr450f noviji... Ili neka sam uveze motor iz Madjarske. Ja kad sam gledao za sebe bilo je povoljnih drz-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan u potrazi sam za istim i shvatio sam da pored toga sto je ponuda kod nas bedna to jest ima 3-5 enduro motora u oglasima a i oni nisu pametni sa cenama. Ja cu verovatno ovde u italiji da uzmem , taman da treniram na stazi dok se ne vratim. Za 2500e ovde moze da se uzme ozbiljan exc450 i slicno star najvise do 5-6 godina. Evo bas sad gledam jednog u blizini 2007.godiste u odlicnom stanju sa tablicama 2007god, cove trazi 2300e i nije fix. Ako ne ode dok ne pokupim pare od kuce on je moj. Madjarska je isto dobra varijanta jer imaju veliku ponudu, samo treba paziti sta se kupuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je ovde ponuda bedna i to sto pisu ne verujem ni 1 % . Najbolje je da sam uveze kao Gavrolini ali covek nema vremena , vozi kamion pa bi hteo cim ugrabi vreme da se vozi . Zato sam i dao ovde oglas jer mozda neko sa foruma ima nesto slicno so bi prodao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas2400783/yamaha_wr_400_f A ovaj ??????? Voleo bi da mi se javi i vlasnik jer mi se cini da je sa foruma . Najbolje je preko pp da se cujemo , prijatelj te je vec zvao pa mu esto nije jasno oko motora inace je ozbiljan kupac . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas2400783/yamaha_wr_400_f A ovaj ??????? Voleo bi da mi se javi i vlasnik jer mi se cini da je sa foruma . Najbolje je preko pp da se cujemo , prijatelj te je vec zvao pa mu esto nije jasno oko motora inace je ozbiljan kupac . nadao sam se na ga necete naci I ja ga merkam vec duze vreme, odgovara mi oba seta tockova ali opet mi se i ne daju te pare za to godiste. Samo kurbla sto meni odgovara a opet nekom mozda i ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Prva WR iz Kraljeva je motor od drugara , u odlicnom je stanju , uradjena je full generalna , motor se jos razradjuje .. Stvarno je motor bez greske , ima i opreme na njemu .. Kod njega je motor vec 5 godina i lepo se navozao sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je radjen a nisam hteo nista da pisem jer ko zna sta taj tvoj drug ima u planu da prica ili ne.Ako ga znas neka se javi ovde ili kako vec jer je ovom mom hitno da ne propusti priliku za prodaju motora . Naravno samo bi voleo da mi napise sta je sve radjeno na tom motoru . Dal je i stublina tj.nikasil ili ne (jos nisam proverio koja stublina ide na wr) koji klip,karike i ostalo. Talo da ako ga znas prenesi mu da se javi ovde ili na moj broj . 062 410 258 . Ali opet ti kazem da je hitno i ako oce kupca zovi ga . Gavrolini , mislim da u inostranstvu mozes naci bolji motor za taj novac . Ne vredjam nikog ali bar ja tako mislim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 13, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Prva WR iz Kraljeva je motor od drugara , u odlicnom je stanju , uradjena je full generalna , motor se jos razradjuje .. Stvarno je motor bez greske , ima i opreme na njemu .. Kod njega je motor vec 5 godina i lepo se navozao sa njim Motor presao 5.000km. Star 12 godina, a kod njega poslednjih 5 godina? Vala bas se lepo navozao :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 13, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj malo madjarske oglase. Ja sam gledao iskljucivo kod prvih vlasnika i cene su bile jako korektne, mozes i Sloveniju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Prva WR iz Kraljeva je motor od drugara , u odlicnom je stanju , uradjena je full generalna , motor se jos razradjuje .. Stvarno je motor bez greske , ima i opreme na njemu .. Kod njega je motor vec 5 godina i lepo se navozao sa njim Motor presao 5.000km. Star 12 godina, a kod njega poslednjih 5 godina? Vala bas se lepo navozao :D Toliko je stavljeno u oglasu , motor je naravno presao vise , ali to nije vazno koliko je vazno u kakvom je stanju ... Isao je sa tim motorom i na more i skoro na sve skupove i vozio ga je bez ikakvih problema .. Inace je stavljen nov Vertex klip , nikasil cilindar , novi Koyo lezajevi na radilici , lezajevi u blokovima , dihtunzi , lanac bregaste je nov Morse . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jao druze , nije to za mene . Zapeo covek da kupi do kraja vikenda pa sta bude neka bude . Lepo mu kazem da priceka malo , da proba da uveze (do duse izbegava tu opciju jer nema vremena posto je u kamionunsvakog dana) a on nista yamaha pa yamaha . Licno sam pre za drz-a zato sam ga i ubacio u naslovu reko mozda ga odgovorim od wr-a . Ja kilometraze nisam ni gledao na ovim oglasima jer znam da se to namesta pa me ne interesuje . Ali mislim da je covek reko za prvi oglas za 5000 a za motor od njegovog prijatelja nisam ni video km . Opet kazem voleo bi da se javi vlasnik inace clan foruma . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prva WR iz Kraljeva je motor od drugara , u odlicnom je stanju , uradjena je full generalna , motor se jos razradjuje .. Stvarno je motor bez greske , ima i opreme na njemu .. Kod njega je motor vec 5 godina i lepo se navozao sa njim Motor presao 5.000km. Star 12 godina, a kod njega poslednjih 5 godina? Vala bas se lepo navozao :D Toliko je stavljeno u oglasu , motor je naravno presao vise , ali to nije vazno koliko je vazno u kakvom je stanju ... Isao je sa tim motorom i na more i skoro na sve skupove i vozio ga je bez ikakvih problema .. Inace je stavljen nov Vertex klip , nikasil cilindar , novi Koyo lezajevi na radilici , lezajevi u blokovima , dihtunzi , lanac bregaste je nov Morse . Kazem ti druze neka se javi i prodao je motor . Ja necu da ga zovem jer nije za mene i samo prikupljam ponude . Opet tu sam da odlucim sa mehanicke strane koji ka kupi jer se tim poslom i bavim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas2400783/yamaha_wr_400_f Evo i slika od motora , ja sam mu radio masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro_Maniac 18 Napisano Mart 13, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha WR400F enduro/supermoto , Honda Z50Gorilla Prijavi odgovor kao problematičan da ne bude neke zabune ili prozivki , kilometraza koja je stavljena u oglasu je stavljena da bi se ispunila forma oglasa ... nemam sajlu za cajger otkad je motor kod mene tako da mu nzm kilometrazu , ali znam da smo uradili punu generalnu (motor se jos uvek razradjuje), remontovan menjac , pumpa za vodu i jos stosta ... to da li sam se navozao ili nisam nije niciji do moj problem , stoga se ne zanimajte tudjim problemima ... motor je kod mene 5 godina , sve sto je bilo potrebno da se zameni ili remontuje je uradjeno , jer motor vozim iskljucivo zbog svog zadovoljstva a ne zbog prepordaje ili slicnih diskusija .... sa ozbiljnim kupcem mogu ozbiljno da popricam , da mu nabrojim sve sto je uradjeno na motoru a za ljude koji koriste forum radi prozivki , ne zelim da trosim reci ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoje odradeo sad neka se oni dogovaraju . Oglas ostaje aktuelan sve dok ne padne dogovor a do tada nudite sta imate . Hvala svima na pomoci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro_Maniac 18 Napisano Mart 13, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha WR400F enduro/supermoto , Honda Z50Gorilla Prijavi odgovor kao problematičan nikakav problem druze , sta god te bude zanimalo s mehanicke strane a i ovako , nikakav problem nije ... posebno zato sto sve sto je radjeno na motoru dok je kod mene , ja sam radio sa Saletom , tako da sam upucen u sve detalje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo je da se vi dogovorite oko cene i ostalih detalja . Ja sa tim vise nemam veze . Nadam se ce da trgujete i da se vidimo . Pozdrav!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 13, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se ogradim. Nisam komentarisao oglas motora iz Kraljeva koji je presao 1000km i koji je 2000 godiste, nego motor iz Subotice koji je presao 5.000km i 1999 je godiste http://www.mojauto.rs/polovni-motori/793821_Yamaha_2664_wr400f_1999_god :zdravo: Vidim da ste se zbunili, uvredili pa reko aj da javim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam to i napisao ali vidim su pogresili . Ma nema veze ne uzima niko za zlo . Samo da nadjemo prijatelju dobar motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mozda imam ja motor za tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda imam ja motor za tebe? ajde ne budi tajnovit podeli to i sa ostalima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan i ja bi reko isto . Podeli slobodno ali ako je preko 400 kubika i preko 120 kg ne dolazi u obzir , mislim ne moze covek da podnese tezi motor na offroad-u . Zato je i meni podao klx-a a iskreno meni ne ada tesko tih 160 kila . Ili sto to podnosim na misice ili sto treba dosta iskustva . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...