Jump to content

Moto Zajednica

Odlazak na trku Moto GP u 2013

Recommended Posts

• Integrisan, 13042 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Ja sam pretprošle godine našao sobu 10-ak dana pred trku tako što sam tražio na google-u,

ako vas mrzi da tražite spavajte negde drugde.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 465 postova
  • Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8

Definitivno idemo burazer i ja. Mozda i jos jedan drugar. Ako bi se organizovali, mogli bi i kombijem ( U kombiju ima jos max 7 mesta), sigurno bi svi bolje prosli. (Jedna vinjet, jedno gorivo....itd.) Ako ima jos ko zainteresovan neka se javi na pp.

• U prolazu, 84 postova

Kako to obicno biva od nas cetvoro spade na nas dvoje tako da ima mesta u kolima ili ako neko trazi dvojicu za podelu troskova tu smo, ako nista vise mogli bi da napravimo neki konvoj za brno ko turci -)

• Svrati ponekad, 329 postova
  • Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29"

Drugari po mom skromnom misljenju ako zelite da osetite pravu atmosferu samo kamp pored staze. Ja sam isao 2009 i 2012 i oba puta sam bio u camp Start, prvi put devojka i ja motorom drugi put kum i ja kolima. Atmosfera je prava. Ko na moto skupu samo sto svi vole trke. Ne umem recima da objasnima. Ako hocete jeftinije da prodjete ponesite svoju hranu i pivo i to je to.

Sto se tice staze ja sam bio na G i E delu, mrzelo me da idem dalje :). Lepo se zabodete na travnjak, obavezno ponesite neku stolicu kampersku, pivo sa strane i navijanje :). Trku mozete pratiti na velikom ekranu kao na TVu, i ovako se tamo ide zbog fantasticne atmosfere.

Prosle godine je taj G deo bio prepun, da ste samo culi navijanje Pedro vs Jorge, za Pedra. Kao na fudbalskoj utakmici (valjda, jer nisam nikad u zivotu gledao fudbal :) ). Motori urlaju, ali publika jos vise, kontam da je Pedro to cuo kada je obisao Jorgea. Sve u svemu mora da se dozivi, evo i sad sam se najezio :).

Ja bih isao i ove godine ali nesto nisam se organizovao. Ko ide, srecno mu bilo.

Za divno cudo nas ima cetvorica na kraju i resili smo da idemo autom. Mogli bi stvarno da organizujemo vozic. Mi krecemo iz NSa u petak oko 16h. Ako nekom odgovara mozemo da se nadjemo na autoputu. Nije lose da se upoznamo. Mozda nakon upoznavanja organizujemo i neki Misano i Mudjelo. Za Brno nisu troskovi veliki, ali ako bi se islo za Italiju valjalo bi podeliti troskove.

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

Ja danas rano ujutru krenuo sa roditeljima ( posto smo mislili da svratimo i do Bratislave i do Beca ) , i blizu granice sa Madjarskom vidimo mi saobracajnu nesrecu , moj otac lagano koci i samo odjednom od pozadi BUUUUUM u nas auto. VW kombi sa rol-barom mi dosao do bulje u kolima i skratio nam auto za metar. Da ne duzim svi smo dobro , malo ugruvani i mene bole ledja posto je udario u zadnji desni kraj gde sam ja sedeo i vratili smo se u KG. Ove godine nista od MotoGP-a za mene , a naravno ocekujem temu specijalno vezanu za Brno sa utiscima .

Uf druze! Najbitnije je da ste svi dobro. Udesi na auto-putu znaju biti bas opasni. Tako da se ovo ipak dobro zavrsilo. Zao mi je sto propustas trku, ali mislim da je to sada najmanje bitno. Bice trka, samo neka je sa vama sve ok.

Ja danas rano ujutru krenuo sa roditeljima ( posto smo mislili da svratimo i do Bratislave i do Beca ) , i blizu granice sa Madjarskom vidimo mi saobracajnu nesrecu , moj otac lagano koci i samo odjednom od pozadi BUUUUUM u nas auto. VW kombi sa rol-barom mi dosao do bulje u kolima i skratio nam auto za metar. Da ne duzim svi smo dobro , malo ugruvani i mene bole ledja posto je udario u zadnji desni kraj gde sam ja sedeo i vratili smo se u KG. Ove godine nista od MotoGP-a za mene , a naravno ocekujem temu specijalno vezanu za Brno sa utiscima .

Au, jebem ti maler!! U stvari super što ste svi dobro, jebeš i auto i MotoGP. Obavezno da prijaviš bolove i da tražiš odštetu (otštetu, palatalizacija?)!

edit: jednačenje suglasnika po zvučnosti?

• Svrati ponekad, 285 postova

Uh, ipak je dobro, kako je moglo da bude. Zaista mi je zao sto ces propustiti trku i odlazak u Brno, ali bice jos prilika. Najvaznije je da ste svi dobro.

Sve najbolje ti zelim.:zdravo:

@ crank, u pravu si. U pitanju je jednacenje suglasnika po zvucnosti. Palatalizacija je nesto druo, da ne smaram.

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: BMW F650GS twin (800)

Koliko izađu troškovi kad bi se išlo sa motorom.Znači,gorivo,smeštaj ne neki skup,ulaznica i šta još treba,jel neko zna.

Nisu sve rasprodate nego samo one koje su bile namenjene online i drugim vrstama pretprodaje. Možeš na stazi da kupiš kartu za malo više love. Ja sam išao pre par godina i video sam ljude u Subotu kako na šalterima kupuju karte. Najbolje je da pozoveš i proveriš ovo što sam ti rekao:

Adriana Herinková

Tel.: +420 546 123 326

Fax: +420 546 123 329

herinkova@brno-circuit.com

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Evo koliko su kostale karte 2008, cini mi se na dan trke posto sam to fotkao posle trke:

DSC_0835.JPG

• Svrati ponekad, 329 postova
  • Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29"

@Inferno Prosle godine je cena samo za trku u nedelju bila oko 70eura. Mislim da je 73 eura ove godine, i to ta najjeftinija za travu po meni dovoljna.

@Ducatista Sva sreca je da ste dobro. E sad advokat koji ima iskustva sa tim nesrecama. Ne znam da li znas ali nasi sudovi i osiguravajuce kuce tu ne mogu nista, nego moras svoja prava da ostvarujes tamo gde se nesreca desila. Ja sam slupao motor u Londonu pre dve godine i jos nisam izvukao pare, ali bice :).

Koliko sam shvatio udes se desio u Srbiji u blizini granice s Mađarskom! Ukoliko je bilo u Mađarskoj, javi mi se na PP.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

Koliko sam shvatio udes se desio u Srbiji u blizini granice s Mađarskom! Ukoliko je bilo u Mađarskoj, javi mi se na PP.

U Srbiji je bio udes , hvala sto si se javio da pomognes . U udesu na koji smo naisli je ucestvovao i jedan BMW , udario u baniknu , od bankine u kamion pa opet u bankinu. Decko kao ja 17 godina , tezak potres mozga i dosta krvarenja na licu ( nije decko vozio nego njegov stariji brat njega i majku ). Sto me je najvise iznerviralo niko nje stao ni da pita kako smo i kako su oni , sta se dogodilo nego mnogi samo nastavili pravo , a i kad smo se mi sudarili samo jedan Beogradjanin i jedni Nemci stali i niko vise , samo gledaju u nas i nastave da voze.

• Drug član, 2087 postova

U Srbiji je bio udes , hvala sto si se javio da pomognes . U udesu na koji smo naisli je ucestvovao i jedan BMW , udario u baniknu , od bankine u kamion pa opet u bankinu. Decko kao ja 17 godina , tezak potres mozga i dosta krvarenja na licu ( nije decko vozio nego njegov stariji brat njega i majku ). Sto me je najvise iznerviralo niko nje stao ni da pita kako smo i kako su oni , sta se dogodilo nego mnogi samo nastavili pravo , a i kad smo se mi sudarili samo jedan Beogradjanin i jedni Nemci stali i niko vise , samo gledaju u nas i nastave da voze.

Ludo vreme doslo ..... bahatost svuda. Bitno da ste svi dobro.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja