velja 8 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Pre izvesnog vremena poslah mimotou email: [ovako je glasio] Poštovani, Kupio bih motor ER-6n bez ABS-a. Interesuje me cena (svi troškovi da izvezem motor od vas) i procedura kupovine. Da li ovaj motor može da se kupi/preuzme odmah ili postoji neka procedura tj. neko vreme koje moram da sačekam da dobijem motor. Sve najbolje, Velja Radenković [/ovako je glasio] Nikad mi niko nije odgovorio. Već tada sam bio veoma nezadovoljan. Danas (veoma pečen da kupim motor od njih, da im odnesem pare ili zovite to kako hocete) pozvah telefonom da pitam cenu i da li važi popust (kupio bih i da ne važi) a lik me zaboravi na telefonu. Čekah predugo (više od 15 minuta) i reših da odustanem od kupovine motora u MIMOTO kući do daljnjeg. Hocu da kažem: sve sam pokušao, čak i zviždukao u slušalicu da ih dozovem jer sam ih čuo kako razgovaraju ali ne vredi. Izgleda da oni ne prodaju motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 11, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja bi probao telefonom,,ko zna dali im meil i radi,dali ga neko cita???ili su stvarno neozbiljni,,ali mislim da je telefon,prava stvar,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sto sam te zbunio greskom sam poslao poruku pre nego sto sam je zavrsio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 11, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan E kada bi vlasnik Mimoto-a ovo procitao ili saznao za slucaj,bilo bi mi drago i voleo bih da mu vidim facu u tom trenutku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 11, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan To je ta cuvena srpska poslovnost ... prosto se polome ljudi da te usluze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 11, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e pa onda idi na drugo mesto,al verujem da bi vlasnik skakao do neba kad bi sa njim razgovarao,a i neka podeli otkaze ili smakne od plate neljubaznim i neposlovnim radnicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 11, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec oces kavu probaj u auto cule http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=1065.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan reših da odustanem od kupovine motora u MIMOTO kući do daljnjeg. Posto sam i ja u kupovini Kawe, ako Bog da najskorije, mogu ti samo dati jedan savet: zajebi mimoto i petosevica, idi do NS kod Culeta, tamo ti je najsigurnije. To su mi savetovali i neki ljudi koji su vec pazarili masine. Taman spojis lepo sa korisnim, uzmes novu masinu pa se malo provozas ;D Verijanta je da sad uplatis 20% i moze da ti dodje za 15 dana ili na prolece kad god ti to pozelis. Urade ti ljudi sve doneses table, nakacis ih i VOZNJA ;D Za razliku od ovih iz Beograda , Novosadjani su barem toliko uljudni da ti pojasne sve detalje 021/6338-013 culens@EUnet.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan sramota neki bi se polomili da si kpovao ko njih , obavestiti gazdu obavezno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 11, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan sramota neki bi se polomili da si kpovao ko njih , obavestiti gazdu obavezno ! Potrudio sam se da sazna za ovo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sramota neki bi se polomili da si kpovao ko njih , obavestiti gazdu obavezno ! Potrudio sam se da sazna za ovo! ;D Bas si dobar covek ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 12, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuj da kupis motor kod MIMOTO, bas si neobavesten.... Pa ja sam za najobicnije rukavice cekao 15 minuta u radnji da mi se bradati gmaz koji tamo radi obrati..... Oni su najneposlovnija prodavnic moto opreme u Beogradu. Potpisujem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost i ja sam imao slicna iskustva sa njima......pa sam pokusao direktno iz Slovenije da kupim motor (pre neku godinu mislim da su tada bili jedini za Kawu.)...Slovenci me upute na njih ...ja lepo objasnim Slovencima da od njih necu da kupujem posto su kao prvo neljubazni kao drugo onaj koji se javio na telefon nema pojma o cenama itd.... Verovatno su ih iz DKS-a obavestili o tome...a oni me kontaktirali (zensko) i bune se sto "ih tuzakam"...mislio sam da se kod njih nesto promenilo ali izgleda da je sve po starom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Decembar 29, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan Pre izvesnog vremena poslah mimotou email: [ovako je glasio] Poštovani, Kupio bih motor ER-6n bez ABS-a. Interesuje me cena (svi troškovi da izvezem motor od vas) i procedura kupovine. Da li ovaj motor može da se kupi/preuzme odmah ili postoji neka procedura tj. neko vreme koje moram da sačekam da dobijem motor. Sve najbolje, Velja Radenković [/ovako je glasio] Nikad mi niko nije odgovorio. Već tada sam bio veoma nezadovoljan. Danas (veoma pečen da kupim motor od njih, da im odnesem pare ili zovite to kako hocete) pozvah telefonom da pitam cenu i da li važi popust (kupio bih i da ne važi) a lik me zaboravi na telefonu. Čekah predugo (više od 15 minuta) i reših da odustanem od kupovine motora u MIMOTO kući do daljnjeg. Hocu da kažem: sve sam pokušao, čak i zviždukao u slušalicu da ih dozovem jer sam ih čuo kako razgovaraju ali ne vredi. Izgleda da oni ne prodaju motore. ako jos nisi kupio, javi se meni na 064 56 12 0 21 ili 012 55 11 29 i ja cu za jevtinije da ti prodam sta si hteo. moto shop pozarevac. od mimoto u svakom slucaju, ali bez cekanja i sto kvalitetnije. pozdrav, joca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 9, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su se popravili, bar što se tiče e-maila. Ja sam neko veče poslao pitanje u vezi Vintex jakne i već ujutru me je čekao odgovor u mail boksu. Koje im je radno vreme, tj. da li rade sutra (subota)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel vi to o Stankari nasem trkackom as-u ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vi to o Stankari nasem trkackom as-u ? Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac_Dingospo 0 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno sve vezano za Kawu zavrsavam kod Milana Marinkovica u Cacku!Maksimalno profesionalan i za prodaju i za servis,azuran s mailovima,nema greske!Toplo preporucujem!I za Culeta cujem reci hvale ali nemam licnog iskustva kao sa MM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno sve vezano za Kawu zavrsavam kod Milana Marinkovica u Cacku!Maksimalno profesionalan i za prodaju i za servis,azuran s mailovima,nema greske!Toplo preporucujem!I za Culeta cujem reci hvale ali nemam licnog iskustva kao sa MM! E sad posto si nahvalio doticni servis, jel da ja kazem zasto ti ides u Cacak da servisiras Kawu, zasto nosis kupace gace, ili ces sam da priznas, a Djura ce da ti oprosti sto te je tukao....sifra "Malina"... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel vi to o Stankari nasem trkackom as-u ? Kom bre trkačkom asu. Koliko se sećam (a sećam se dobro) dok su vozili slovenci i hrvati, slabo su i na podijume dolazili, a kamoli šampionate osvajalai. Mogao je 90ih da napravi vrhunski dil sa kawom ali su mu bile sladje pare od DAIHATSUa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac_Dingospo 0 Napisano Octobar 7, 2008 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno sve vezano za Kawu zavrsavam kod Milana Marinkovica u Cacku!Maksimalno profesionalan i za prodaju i za servis,azuran s mailovima,nema greske!Toplo preporucujem!I za Culeta cujem reci hvale ali nemam licnog iskustva kao sa MM! E sad posto si nahvalio doticni servis, jel da ja kazem zasto ti ides u Cacak da servisiras Kawu, zasto nosis kupace gace, ili ces sam da priznas, a Djura ce da ti oprosti sto te je tukao....sifra "Malina"... ;D ;D ;D ;D ;D Malina je dala,okupao se na Moravi a Kawa ustelovana ko violina!Gde ces bolji tretman od toga!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...