11zodiac11 10 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji, dal' ko zna, motor radio na leru i sam se ugasio. Baterija i alnaser rade, samo ne baca varnicu na sveckama, nema struje, svi ostali potrosaci rade, CDI, Copava....? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Mart 2, 2013 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Dodao bih i bobinu.. Proveri kablove od bobine do svecica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije brate, a i kresnuo bi nekako i na jednu svecku, bobinu i sa ispravanim kablom na toj drugoj, ali jbg probao sam obe, nemaju struje ni varnice, ni svecice ni lule kablova takodje, cak sam i bio spreman da glumim probnu lampu i izdrzim tih par hiljada V pri verglanju pa stavio tad prs' u lulu, nista, nema psovanja od struje nesto drugo zeza, ipak hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Mart 2, 2013 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan CDI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije CDI, meni tako prosle godine na keewayu iz cista mira riknuo, simtomi isti. Ima nacn da se proveri bobina i ostalo sa unimerom, meni je lik pisao u temi, ako te ne mrzi pronadji je preko pretrage foruma. Ako je CDI, prvo se dobro raspitaj za cenu,meni su u keeway servisu trazili 12.000 din, a ja po preporuci kolege uzeo u frugoj za 4.000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joyrider 4 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se patio sa drugarevim princom iz cista mira se ugasi i nece da bekne,sve zivo proverili bobine cdi svecice davace paljenja kablove i na kraju kod elektricara ,Brava!!!!! I to je jos i bacao neku slabu varnicu al nije teo ni da bekne,Stavili novu bravu i gas,tako da mozes i to da proveris,majstor struja je prespojio na dzeku od brave neku zicu i tako naso kvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan hvala prijatelji, moram hteo ne hteo sam da nadjem kvar, da je auto islo bi lakse, ali ovako em cu jeftinije proci, em gde da slepam motor do majstora, zna li jos ko gde je taj relej paljenja. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Mart 3, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam trazio kvar??? najverovatnije je da je cdi, ali dal je moguce da ih princ ima 2 komada, stoje jedan naspram drugog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Mart 6, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Struje je bilo na bobinama i kablovima, sve do svecica koje su crkle!!! istovremeno, jer kad je drugar, kontra od onog kako sam ja gledao ima li varnice na svecici(naravno je nije bilo jer je bila nespravna) one je prosto skinuo lulu sa kabla, prineo ga cilindru i zaverglao... varnica ko grom. Nove svecice i agregat samo prede, a ja spremao na delove i delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 7, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eto a da si glumio probnu lampu nasao bi kvar odmah,hahaaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Mart 8, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Eto a da si glumio probnu lampu nasao bi kvar odmah,hahaaha pa jesam stavljao prst u lulu i verglao??? a mozda i nisam kad malo razmislim, jer bi me u suprotnom pecnulo, mora da sam to nameravao, al nisam svejedno kvar reset :jee:i sad iako sa jos gipsanom nadlakticom, jasem, kako kaze moj komsa, boli a, al srce puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
insajder 1 Napisano Jun 11, 2021 U prolazu, 30 postova Lokacija: Niš Motocikl: Sprint prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' ima neko sliku CDI-a? I ako neko zna da li moze od nekog drugog model, skutera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...