jeti 2 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih Hondu Transalp ocuvanu i od vlasnika.Ako neko poznaje motor koji bi mi preporucio i zna da je ocuvan i regularan neka mi posalje tip! Para nemam mnogo-max.do 1700e i to jedva Hvala unapred svima koji mi pomognu...ps.ostace valjda i za pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zainteresovan za ovo cudo '92 god uvezen iz italije u septembru prosle god, 60000 km, vodi se na mog drugara koji ga je tamo nasao, papiri italijanski, treba da se radi ulaz na granici i plati porez, on je oko 100 evra ! Ima sitnih ulaganja oko njega koja bi izasla 100 do 150 evra. Ako si rad ti se javi, od mene toliko za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan bas da vidim ko moze da napravi ulaz i plati porez za 100e...da vidim ko moze da napravi ulaz za 100e kad je motor vec u srbiji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz + porez od oko 100 evra koliko su meni rekli da ce da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan druze,100 E je mnogo malo za ulaz i porez - proveri.znam da su nekada samo za ulaz motora,stranca,koji je vec u Srbiji,naplacivali od 200-250 E. ako motor ima saobracajnu i tablice najbolje bi bilo da ga izvezes do medjuzone i ponovo uvezes u Srbiju i uradis ulaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Mart 3, 2013 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan mene je svojevremeno samo ulaz kostao 150e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi, covek trazi Hondu Transalp-a, nista mu ne pomazete raspravom o ulazu izlazu porezu i drugim glupostima... (otvorite novu temu) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Mart 8, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Brate ako si im rek'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...