Night Riderr 91 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tockove sam uzeo za TT-a pre par dana ali mi ne odgovaraju tako da ih prodajem. Tockovi su NOVI nikada nisu montirani jos je fabricka zastita na njima. Cena je 160eur za komplet. Tel: 064/144-00-55 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Druze , ja sam zainteresovan za te tockove nego ajde ako ti nije tesko napisi bar koji promer srafova drze prednji disk jer mi je to najvaznije i ako mozes neku bolju slicicu okaci da ih malo bolje prostudiram . Zasto ti nisu odgovarali ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti tačno ne odgovara na TT-u? Da li može da ide na XT? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan drazo mislim da ti rupe za diskove nece biti najveci problem, mislim da su ovo neki bas uzani tockovi jer se takoreci jedva razlikuju prednji i zadnji. Mozda gresim, najbolje da prodavac okaci koliko su jota Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prednja 2.5j (sirina 80mm),zadnja 3.0j (sirina 95mm) Jesu nesto uzi ali to ne predstavlja neki problem ja sam u svakom slucaju planirao da ih namontiram na TT-a ali sam juce naleteo veoma povoljno na komplet tockove sa diskovima,lancanikom i gumama isto veoma povoljno pa ove prodajem po nabavnoj ceni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio na dimenziju tj. fi srafova koji drze disk . Nalazio sam neke felne ali su bile sa fi 6 mm srafovima i mislim da je za moj motor to nesigurno tj. slabo da bi ukocilo 160 kg a pogotovu kako ja vozim . Na to sam mislio a svakako moram nesto da prepravljam . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Provericu ti sutra mada mislim da su kod mene na TT-u isto od 6mm. U krajnjem slucaju ako ima mesa urezes 8mm navoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem u narezivanju veceg navoja nego da li ima dovoljno materijala tj.mesa glavcine da izdrzi tu silu kocenja a da ne pukne tamo gde bi urezao veci navoj. Ne kazem da je 6mm slabo ali tako mi deluje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra merim i slikam taj deo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A od kog su modela tockovi, ili, barem na koji model "pasu"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Covek od koga sam ih uzeo nabavlja delove od preko za svoj servis i ovi tockovi su mu greskom dosli u poslednjoj turi. Na tockovima nista ne pise osim velicine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam prednji tocak i rupe uopste nemaju navoj. Sraf od 6mm knap prolazi kroz njih a ima bas dosta materijala oko rupe da se nareze navoj od 8mm....veceras cu postaviti slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Mart 7, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Mart 10, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Koje dimenzije guma idu na te tockove? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam siguran raspitaj se za ovu jotazu koje su max. sirine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...