tommy.n 152 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi drago sto pisem ovo ali posto vidim da nema teme, verovatno zbog posla nije bio clan foruma... Da se ne zaboravi i... Momak nije poginuo na licu mesta pa nije ni bilo novinskih ili TV izvestaja, lezao je nedelju dana u komi, izdahnuo je mislim u subotu, sahrana je sutra... Nisam ga znao dobro, mislim da je 82-go godiste, bio je sin mojeg kolege iz firme a o njemu se uvek culo sve najbolje. Imao je sve, i mladost, i lepotu, skolu, pamet, sebi je stvorio egzistenciju, bio vredan i posten, sam sebi kupio stan u tridesetoj godini, zenu, dete od godinu dana... Znam da je jedanput u "cugu" presao nekoliko hiljada kilometara, ne bi trebalo da je vozac od juce, vozio je Suzuki 1100, cuo sam da nije "divljao", u trenutku nesrece imao je kacigu na glavi. Proklizao je bukvalno pedeset metara od stana, isao je polako, slomio je vrat... Bilo je ovde svakakvih rasprava o momcima u papucama koji su zavsili kako su zavrsili, ovo je susta suprotnost, sva nagore sto se moglo desiti najboljem momku se desilo.. Nadam se da nisam pogresio u nekoj informaciji, ako jesam, zao mi je, neko me neko ispravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 847 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nisi nista pogresio, Nikola je bio momcina, sto se kaze. I u trenutku nesrece, kao i uvek pre, nosio kacigu. Nazalost, nije mu pomogla. Nesrecan splet okolnosti odneo zivot decka kojim Obr moze samo da se ponosi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je divno poznavati ga.... Odlican covek.... drug... TUGA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav ce se obaviti sutra u 14h na novom obrenovackom groblju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 25, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Auh,sezona nije jos ni pocela,a vec ginu kolege,i to iskusne.Strasno.Neka mu je laka zemlja,saucesce porodici.Pa da li je moguce da je samo proklizao,i slomio vrat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan To se desilo na raskrsnici gde ja zivim....Iz gluposti, evo sta ispade. Moje saucesce porodici.Neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 25, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel ima neko da objasni šta se zaista desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan TUGA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Poznavao sam Dzonija dobro. Iako nas je posao spojio, bili smo drugari. Istina je da je prevalio veliki broj km pre neku sezzonu.Tura do i po Italiji. Planirali smo sledecu sezonu neke voznjice po Srbiji.. Neverovatan covek __ Ne mogu da se nateram da kazem "bio" Koliko god da je radio nekog dana, a inace je radio mnogo, kada god bih ga pozvao, uvek je bio nasmejan. '82 godiste, divna porodica, stvarno slika za primer njih troje. Veliki pobornik bezbedne voznje. Vozio je motor na relaciji od 100,150m. Ne idealne gume, sljunak sa strane puta i proklizao je i udario u parkiran kamion. Od povreda je prakticno jedino i pretrpeo tu na vratnom prsljenu. Bio je u komi 6 dana bez velikih sansi. Preminuo je u subotu u 03:30 ili 04:30. Toliko puta slusamo kako bajkeri ginu zbog prebrze voznje ili sto ne nose kacigu. Ali upravo zbog Dzonija koji je bio apsolutna suprotnost, ne mogu previse da zalim nad njima. Tebi druze neka je laka zemlja. Ne mogu da zamislim kako je njegovim najblizim.Drzite se. Geografija me sprecava da budem na sahrani, ali cu grob svakako obilaziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Нека му је лака земља... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Februar 26, 2013 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan TUGA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mazut 10 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja Velika zalost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista zalosno....Neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 28, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan tragedija...Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8504 Napisano Februar 28, 2013 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja, iskreno saučešće porodici. Kada sreća okrene leđa...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga! Pricao sam pre neko vece sa deckom koji je radio uvidjaj. Strasno! Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Mart 10, 2013 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Mart 10, 2013 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se svacega naslusao oko tog nesrecnog slucaja. Od toga da se trkao sa kolima u kojima je bio njegov drug i da su se "gurkali", da bi na kraju podleteo, do price da su mu u zdravstvenoj ustanovi nestrucno skidali kacigu i uzrokovali smrt.... Je l' zna neko stvaran uzrok nesrece i smrti? Sticajem okolnosti poznajem mu suprugu, moje saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Tragedija! Iskreno saucesce porodici... Nisam poznavao momka, ali kad procitah da je imao dete (ili decu)... pa to je zaista najgore od svega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...