maxxa 303 Napisano Jun 27, 2013 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan једном малом барком ми и за то спремни 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kisno odelo je obavezno, ili u putu ili u povratku kisa... mislim da ne moze da omane!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Jun 27, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan kisno odelo spremno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 27, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan [malo of-a] Ne mogu da ne primetim... koliko akcije oko kišnih odela [kraj of-a] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nije OFF, par puta nas je tako ljustila da je bilo za pricu, a bila je gomila ljudi koji su bili bez kisnih odela.... omotavali se u kese i svasta.... i to otpadala iza njih po putu.. HAOS!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Sada je vec malo zvanicnije A pitao sam i NIS sta se desava sa podrskom http://www.pressonline.rs/info/drustvo/277864/bajk-rok-misija-u-subotu-i-nedelju-u-kosovskoj-mitrovici.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kisno odelo spremljeno ! U 21h zavrsavam sa faksom i sutra ceo dan priprema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 27, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Juriš za kišnim odelima Danas kod Mileta nas trojca došla da probla kišna odela u razmaku od 15 min. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Jun 27, 2013 MK Obrenovac, 563 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre tri godine kad smo se vracali iz Kosovske Mitrovice ceo put ( 300 i kusur kilometara ) nas je mlatila kisa. I to nije bila obicna kisica nego provala oblaka, a po putu su potoci tekli. Motori plesu na sve strane, igraju preko pune linije, na kraju su svima i kisna odela i cizme propustile. Ali hvala bogu stigli smo kuci zivi i zdravi. Tako da se ova voznja i druzenje ne propustaju i odavno su prerasli u tradiciju !!!!!!!!!!! :moto3: :moto3: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan kisno odelo nemate, a fila (file) papuce imate... e moji cafe raceri 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pre tri godine kad smo se vracali iz Kosovske Mitrovice ceo put ( 300 i kusur kilometara ) nas je mlatila kisa. I to nije bila obicna kisica nego provala oblaka, a po putu su potoci tekli. Motori plesu na sve strane, igraju preko pune linije, na kraju su svima i kisna odela i cizme propustile. Ali hvala bogu stigli smo kuci zivi i zdravi. Tako da se ova voznja i druzenje ne propustaju i odavno su prerasli u tradiciju !!!!!!!!!!! :moto3: :moto3: Uh sećam se. Mokre gaćeronke su mi bile. Par padova takođe bilo, ali sa srećom benignih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan kisno odelo nemate, a fila (file) papuce imate... e moji cafe raceri RIZLU IMAŠ A LIČNU KARTU NEMAŠ 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krećem ujutru oko 9h za Rašku kod Čeperka gde dočekujemo ostatak ekipe pa u subotu ujutru pravac K.M.vidimose. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 27, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan kisno odelo nemate, a fila (file) papuce imate... e moji cafe raceri Tako nešto sam hteo da kažem :nanana:Btw, ujutru ću i ja znati da li idem sa mojom ekipom ili vas bodrim od kuće ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 27, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja krećem ujutru oko 9h za Rašku kod Čeperka gde dočekujemo ostatak ekipe pa u subotu ujutru pravac K.M.vidimose. Боже здравља па се видимо доле у суботу. Велики поздрав Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Срећан празник!Данас је празник Светог кнеза Лазара и свих косовских великомученика!Сутра се видимо у Митровици! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan praznik ! Jeste li spremni ? Silni oklopnici, bez mane i straha, Hladni ko vaš oklop i pogleda mraka, Vi jurnuste tada u oblaku praha, I nastade tresak i krvava trka. Zaljuljano carstvo survalo se s vama... Kad oluja prođe vrh Kosova ravna, Kosovo postade nepregledna jama, Kosturnica strašna i porazom slavna. Kosovski junaci zasluga je vaša Što poslednji beste. U krvavoj stravi, Kada trulo carstvo oružja se maša, Svaki leš je svesna žrtva, junak pravi. Danas nama kažu, deci ovog veka, Da smo nedostojni istorije naše, Da nas zahvatila zapadnjačka reka, I da nam se duše opasnosti plaše. Dobra zemljo moja, lažu! Ko te voli Danas, taj te voli, jer zna da si mati, Jer pre nas ni polja ni krševi goli, ne mogaše nikom svesnu ljubav dati! I danas kad dođe do poslednjeg boja, Neozaren starog oreola sjajem, Ja ću dati život, otadžbino moja, Znajući šta dajem i zašto ga dajem. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan nadamo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 28, 2013 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Срећан празник браћо 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve koje zanima pitanje oko NIS-a: "Sta se desava sa podrskom za Bajk Rock Misiju 2013, put motociklista u Kosovsku Mitrovicu? Da li izlazite u susret i ove godine? Hvala. " "NIS: И ове године подржавамо "Вајк рок мисију". Бајкери ће сипати гориво на НИС Петрол-у на путу за Косовску Митровицу, а сутра ћемо испратити догађај преко друштвених мрежа. Поздрав!" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 019 0 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno pitanje, cekam kolonu na naplatnoj rampi u Batocini, u kafani "Kapija Sumadije".. Za tu kafanu sam cuo u ovoj temi pa me interesuje da li ce biti jos nekog ko ce da ceka kolonu tamo? Vidimo se sutra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 28, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pre sat vremena sam saznao da neću ići, drugari s foruma znaju moju problematiku na poslu. želim vam lep provod, bezbedne kilometre i da se vratite u super raspoloženju i sa dosta fotki. btw, dolazim sutra da vas ispratim ako ništa drugo jbg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Sveza informacija sa facebook stranice bajk rok misije: Polazak ispred Narodne Skupštine u 10 sati (29.07.2013. subota)Sipanje goriva je na NIS-ovoj pumpi ''Lozovička Česma'' oko 11 sati. Na raskrsnici Raška - Novi Pazar smo oko 16 -17časova. Povratak iz Kosovske Mitrovice je sutradan 30.07.2013. nedelja u 1h Ovo se neko zeza sa ljudima? Sad nije sipanje u Kragujevcu, nego pre Velike Plane.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan ovo su sad objavili na FB strani bike rock misija dva: Polazak ispred Narodne Skupštine u 10 sati (29.07.2013. subota) Sipanje goriva je na NIS-ovoj pumpi ''Lozovička Česma'' oko 11 sati. Na raskrsnici Raška - Novi Pazar smo oko 16 -17časova. Povratak iz Kosovske Mitrovice je sutradan 30.07.2013. nedelja u 1h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan u prevodu niko vise ne spominje drugo sipanje, pa ponestie pare za gorivo pored kisnih odela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...