Jump to content

Moto Zajednica

Biker 019

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Biker 019

  • Rođendan 19.03.1990.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Negotin
  • Motocikl
    Kawasaki ZX6R

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Biker 019's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Jos jedno pitanje, cekam kolonu na naplatnoj rampi u Batocini, u kafani "Kapija Sumadije".. Za tu kafanu sam cuo u ovoj temi pa me interesuje da li ce biti jos nekog ko ce da ceka kolonu tamo? Vidimo se sutra!
  2. Vozim Kawasaki ZX6R, 2000.godiste ( kraj 2000.).. Treba da radim servis, ali me bune ulja. Kad sam ga kupio vlasnik nije bas bio siguran koje je ulje bilo u njemu (Bardahl 15-50 ili Ipone 10-50). Serviser mi je rekao da stavim Motul 10w50.. Ako moze neko da me savetuje, i kako da znam da li je puna sintetika ili polusintetika, i sta bi trebalo da ide od ta dva.. Motor je presao 21 000 km. Hvala!
  3. Planiram da idem na misiju ove godine po prvi put.. Sve mi je nepoznato, a i ne mogu da se raspitam malo bolje jer ne znam kako. Krecem iz Negotina i ne znam da li moram da idem za Beograd ili mogu da se prikljucim u Batocini, Kragujevcu itd.. I koja je procedura kad bih se prikljucio? Sacekam kolonu, ubacim se medju masu i to je to? I vidim da spominju neku prijavu pa bih zamolio nekog od organizatora da me upute kako i sta.. Hvala!
  4. Isti motor vozim i ista situacija... To je do kondenzacija, tako da ne obracaj paznju i samo gas...
  5. Da se ubacim i ja... Namestio bih ksenone na Kawasaki ZX6R 2001.godiste. Da li neko moze da mi pomogne, koji mi ksenoni trebaju? Mogu i ovi sto idu na automobilima ili postoje neki drugi? Predpostavljam da idu bi-ksenoni posto imam dva fara sa po jednom sijalicom. Svaki svaet mi je dobrodosao.Hvala unapred!
  6. Drugari, stavio bih ksenone na Kawasaki ZX6R 2001. godiste. Koji mi ksenoni trebaju (bi-ksenoni ili obicni)? I da li su to isti ksenoni kao i na automobilima ili ne? I gde ih mogu naci i koja je cena? Svaki savet mi je dobrodosao.. Unapred hvala!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja