Niksloter 382 Napisano Februar 22, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor izgleda ekstra, želim ti da ga brzo i dobro prodaš. P.s. Zima je, nemoj zameriti zbog zezanja u tvom oglasu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne taman posla.Nemam razloga da zamerim.Pa moramo i malo sale nekada. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Pošto vidim da se oglas vratio u normalne okvire, da i ja dodam koju: Bilo mi je interesantno da pročitam ovakvu neuobičajenu ponudu tipa ''ni da prodavac a ni kupac ne budu na šteti ili ćaru''. Neuobičajen, ali zanimljiv predlog. Da si na prodaju ponudio Stroma (ali ne 'iljadarku nego 650) ja bih bio jedan od zainteresovanih. Ovako.... puno sreće sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ne mogu.Strom 1000 ceka lepo vreme i tablice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Mart 3, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan 063280775 telefon za informacije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Mart 11, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za nekog koga zanima ,motor je oteran kod Bokilica na kontrolu i zamenu svecice,jos jedanput kontrolu karburatora i ventila.Potrebno je menjati zadnje plocice.Ja cu odraditi zamenu ulja potencijalnom kupcu i moze da vozi narednu sezonu bez ikakvih briga i problema.Nova cena 1850 evra.Mislim da bih glupo bilo da mu skidam kofer i nosache bocnih kofera da bi cenu spustio jos dole. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Mart 25, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1700 bez kofera i nosaca bocnih kofera, sa koferom i bocnim nosacima 1800 .Mislim da je i vise nego korektno a garantujem za sve podatke sto sam napisao i sta sam uradio na njoj.I cene su bez dogovora i pregovora . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano April 2, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jer ovo nikoga ne zanima ovaj tip motora ili trebam da ga poklonim? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Sa posebnom pažnjom pratim ovaj oglas i nije mi jasno da i posle preko 2000 pregleda motor nije prodat! Nenadde, izgleda da u ovo vreme stvarno treba biti strpljiv - bar sam takav utisak stekao gledajući temu ''prodajem''. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 3, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci, tenerasi i tzv. alpinisti nakudili ovaj motor pa se sad za njihove punoletne krseve trazi po par i vise K € a nesrecnici koji kupuju to preskacu Pegasa i kunu se u japance ko da su im roditelji a dupe bi dali za Stelvia, Caponorda i sl. samo ne smeju da kazu. Sektu treba razbiti, pocevsi od nestrucnih majstora koji su prvi pustili los glas o italijanima jer ne znaju da ih rade. Pegaso je odlican motor! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na ovakvim postovima ali je kolega potpuno u pravu.Tacno je da svi hvale nesto i da svako od nas ima svog aduta ,ali ja samo da napomenem da je mene ovaj motor veoma dobro sluzio i da osim nekih stvari koje su normalne bile da se menjaju dalje nista nije bilo.Agregat nije ni taknut,kompresija 9.5 .Sobzirom da sam detaljista svaku manu sam mu otklanjao.Ne razumem ali kod nas je uvek ona varijanta CUO SAM DA SU LOSI.Svi bi oni sto kaze kolega da voze STROM a,VARADERA ili CAPONORDA od enduro motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano April 3, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Jer ovo nikoga ne zanima ovaj tip motora ili trebam da ga poklonim? Jbg,druze.Mene zanima ali nemam "vremena" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan a mislis para? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano April 5, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Recimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano April 11, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Š'aaa???? 2576 pregleda i...... niš'a?!?!! Nesho, da li je to moguće (što bi rek'o Mladen Delić). počinje sezona. Sada je dilema šta ćeš ''jahati''. Stroma ili Aprililiii? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano April 12, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo pitanje.Mislim da cu preci na bicikl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano April 13, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ispod ovoga tesko da cu ici i cenkati se.1700 evra sa svim dodacima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano April 21, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1600 evra bez kofera i nosaca.Jos dve nedelje je u Bg u, posle garaza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Maj 5, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi,motor stoji,uradio proveru Bokilic,sve je kao lutka.Sedi vozi,ali plati registraciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da te ne interesuju zamene, ali sta kazes na ovo? Bokilic sredio karbove, ubaceni xenoni, maglenke iznad farova sa strane i jos svasta nesto. Bandit 600, 1995 god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Zamena Ne,jer sam Stroma kupio pa je novac neophodan.A sto se tice mog motora Bokilic ce najbolje reci za stanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...