nash 488 Napisano Avgust 11, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Picasoo molim te reci da pravis cafe racera, ovaj motor je kao stvoren za to cekamo sredjivanje u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 11, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke za mašinu! A što se MZ-a tiče ide ti u prilog i zamena za krša uz doplatu. Ti ionako sve radiš, drugi motor si nabavio pa nema potrebe da žuriš kod sređivanja i eto šanse za seriju br. 3. I jare i pare. Al sam skroman majku mu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 11, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan motor je ekstra, prava legenda, neka ti je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi... ne verujem da ce ovoga puta biti seckanja (iz razno-raznih razloga )... Ova gvozdjurija ce najverovatnije biti vracena kao sto je bila...ako ne isto onda bar priblizno!! Sto se bobber-a tice, na zalost mora da ode zbog sustecih moneta...ko uzajmi mora i da vrati jbga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 12, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @-Picasoo , moram proveriti, jedan drugar je imao forku rasturenu u delove, mozda ima nesto sto tebi moze trebati ( kupio za delove kad je on imao, pa valjda mu je nesto ostalo ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 13, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan @-Picasoo , moram proveriti, jedan drugar je imao forku rasturenu u delove, mozda ima nesto sto tebi moze trebati ( kupio za delove kad je on imao, pa valjda mu je nesto ostalo ) . Ok...hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 13, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Pikaso neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Avgust 13, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Menjas MZ-a za krs iz sedamdeset pete! Srecno, rudarski je to posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Avgust 13, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Avgust 13, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 13, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan i ja se trenutno igram sa mojim mz-om... evo jedna slika, ostatak kad bude zavrsen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 14, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Menjas MZ-a za krs iz sedamdeset pete! Srecno, rudarski je to posao! ...u svakom slucaju hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 14, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Simi ponovio si se za auspuh cini mi se da je od 251 malo je kraci kako sad radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Avgust 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Simi ponovio si se za auspuh cini mi se da je od 251 malo je kraci kako sad radi jeste od 251, Mnogoooo tise radi.. sad je MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Avgust 14, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi... ne verujem da ce ovoga puta biti seckanja (iz razno-raznih razloga )... Ova gvozdjurija ce najverovatnije biti vracena kao sto je bila...ako ne isto onda bar priblizno!! Sto se bobber-a tice, na zalost mora da ode zbog sustecih moneta...ko uzajmi mora i da vrati jbga Izvinjavam se na komentaru ako sam te uvredio ali jbg uvek se iznerviram kada procitam ovako nesto. Licno ne volim prepravke ali ti si ulozio previse truda da bi sada prodao MZ. On bi morao zauvek da ostane kod tebe. Mora da postoji neki drugi nacin ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 14, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nemas potrebe da se izvinjavas...nismo od juce!! Ako je nekome najvise krivo onda je to meni! Planirao sam neke druge kombinacije koje su podrazumevale da bobber ostane kod mene, ali prokleta kriza je ucinila svoje tako da ga moram prodati... jbga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Avgust 14, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan to je strasno kada prodajes nesto sto si toliko truda ulozio, mislio sam da to nema cenu, ali uvek ima ali neki valjani razlog postoji za takvo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Avgust 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Nemas potrebe da se izvinjavas...nismo od juce!! Ako je nekome najvise krivo onda je to meni! Planirao sam neke druge kombinacije koje su podrazumevale da bobber ostane kod mene, ali prokleta kriza je ucinila svoje tako da ga moram prodati... jbga Sta ako ga ne prodas?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ako ga ne prodas?? Ne baksuziraj bre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Avgust 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sta ako ga ne prodas?? Ne baksuziraj bre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Avgust 15, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan PICASSO,cestitam na gvozdeniji,to je odlicna sprava Da nesmaram oko bobbera,jbg,cini ono sto moras. @Vuja Dobrodosao matori,aj sada lepo polako okaci slicice muzeja da blenemo malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Deki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hoću, otvoriću temu čim dođem do daha. Evo jedne zanimljive fotke iz Amsterdama. Rade ljudi po želji, meri, mirisima, ukusima, oblicima... ma sve može. Nisam ulazio, tih dana je bilo dosta onih koji nude montažu pa mi je izlog dovoljan. Ko zna, možda meću unutra, mnogo se šareni onako spolja... "Što nema u izlogu ima u radnji" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Avgust 17, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan zato si ti Vujo isao cak u amsterdam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Avgust 17, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je zapucao na dalek put, jer su tamo naširoko poznate čajdžinice hehehe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...