Makica 10 Napisano Septembar 14, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A jel to Joska moze da napravi da se MZ pali na dugme kao svi ostali npr. 4T motori? Na alanser? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A jel to Joska moze da napravi da se MZ pali na dugme kao svi ostali npr. 4T motori? Na alanser? postoje i dvotaktni na alnaser,ne samo 4 takta,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki_989 0 Napisano Septembar 15, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Uzdin Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo strava da se mz pali na dugme Ne moras da skidas zensku sa sedista da bi skakao po kurbli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 15, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a sto ti crndza dobio neki novi izgled ,mislim na tablu to jest cajgere :D p.s. nisi me nazvao... ??? ??? stigli i bocni lezajevi,stublina na busenju i glava na obradi,radilica ujutro gotova kolko je preso mz? ;D ;D 0000000km ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 15, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh prikolica okacena probana,mz prede,prikolica sam ljuska ;D ;D ;D okacena na 4 tacke,3 pravca stelovanja prikolice,naravno u 6 pravaca,i tako.... jos da munem sediste,i da razmislim o kocnici,kod mz a ide hidro kocnica,a probacu ujutro da ubacim na paknove,,i jos par sitnica i mz gotov za siroke drumove ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2689 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan San se ostvaruje,a ovo je stvarno fenomenalno. To je bio i moj san,ali i ostalo je sve na bujnoj mašti. A vi ste to uspeli da nabudžite i ubeđen sam da će se trud isplatiti. Zar nije vrh putovati u troje, ili potrpati milion stvari u prikolicu. Mene je jedan poznanik vozio u prikolici,podizao točak od prik. uvis, ma ekstra zezanje. Viđao sam kog čoveka u Čačku prikolicu na MZ-u,mislim da je bila neka fabrička varijanta. Ne znam kakav je osećaj u otvorenoj vožnje,kamioni,preticanje,reagovanje na neke vanredne situacije. Baš mi deluje nekako ozbiljnije,za iskusnije vozače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Boklicu, cimni jedno pivo pre slikanja da ti se smire ruke,oce da nam pozli od mutnih slika,ha-ha. Bice interesantno vozilance. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @bokilic Bravo!!! @Vuja Ostvarile su ti se sve zelje!!! Sledeci put neces kasniti na skup po 2h vec cec da stizes 2h ranije jer ce MZ da leti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast izgleda odlicno jos ti hvali da pricvrstis sarac i sjednes Sulca da pripuca u dlucaju potrebe ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan joj ocu i ja taku prikolicu joj sta bi sve nosio na susrete a tek koliko bi piva stalo u nju hehe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan za pocetak: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, ajde da je i taj dan došao. Sretan sam kao malo dijete zbog tebe, a mogu tek zamisliti koliko si ti sretan. Sad kad je prikolica gotova nemaš izgovor, Paju u prikolicu, Fiću na suvozačko mjesto i pravac Slavonija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to još gotovo, ima milion sitnica koje kada se saberu predstvljaju ozviljan posao. Pošto sam probao da stavim najšire moguiće gume pa sam kupovao polovne sada bi trebao da ih zamenim novima. Prednji točak je kriv, moram da vidim ko u Beogradu može da mi našpanuje te žice. I struja treba da se poveže na nekakav ''utikač'' zbod skidanja i ponovnog kačenja pa ću o tome sa Joskom kada budemo stavljali novo paljenje. Možda zato što motor nisam video pa nekako i nisam svestan da postoji, nisam ni srećan ni tužan samo me zanima šta je to na kraju ispalo. ??? A vidim da su se Bokilic i Picasoo vozili po Svilajncu i da su im utisci dobri, smejao sam se ceo dan, sve mi je u glavi bila slika na šta liče njih dvojca na takvom motoru. Od važnijih stvari nedostaje krov i kočnica tog točka pa atest. Šta će tamo da izmišljaju neznam, nikada nisam ništa tako pravio. Neznam ja to ni da vozim, valjda će mi stari put od Svilajnca do Bgd-a biti dovoljan da naučim makar neke osnove. A put za Slavoniju je siguran samo moram da vidim kada jer je to je jedna mnogo ozbiljna stvar, nema zezanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 16, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 16, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cak je i testirana na sve i svasta ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu posto Vuja nije siguran ti lepo njega u prikolicu pa na cas voznje(ali da bude kao na ovoj poslednjoj slici) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dosao Bokilic kod mene: "Gle, Vujina masina, pa jos sa sve prikolicom!!" Sta reci motor samo prede, a sto ima lepo zvukkkkkk, milina jedna stvarno radi kao sat! "Daj da ga probam" rekoh Bokilicu "Pa jel' znas" "Jok samo ti znas, daj ovamo i sedaj u prikolicu" Lagana voznjica (max.30 km/h)jedva da ga presaltujem u drugu... Bokilic kuka: "Pazi desni kraj, pazi kontejner, pazi kamion paziiii..." "Pa bre vidim, jes' da nosim naocare, ali nisam corav..." ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sve u svemu crnac FANTASTICNO izgleda, al' sto prede mmmm... Ne bi bilo lose kada bi mogao da ga ofarbas u crnu nijansu kao sto je prikolica i komplet masina za divljenje!! Uzivaces Vujooooooooo...!!Da znas da ti zavidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 16, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Dosao Bokilic kod mene: "Gle, Vujina masina, pa jos sa sve prikolicom!!" Sta reci motor samo prede, a sto ima lepo zvukkkkkk, milina jedna stvarno radi kao sat! "Daj da ga probam" rekoh Bokilicu "Pa jel' znas" "Jok samo ti znas, daj ovamo i sedaj u prikolicu" Lagana voznjica (max.30 km/h)jedva da ga presaltujem u drugu... Bokilic kuka: "Pazi desni kraj, pazi kontejner, pazi kamion paziiii..." "Pa bre vidim, jes' da nosim naocare, ali nisam corav..." ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sve u svemu crnac FANTASTICNO izgleda, al' sto prede mmmm... Ne bi bilo lose kada bi mogao da ga ofarbas u crnu nijansu kao sto je prikolica i komplet masina za divljenje!! Uzivaces Vujooooooooo...!!Da znas da ti zavidim... mislis na teksturu....mesto farbe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Jebeš motor, molim vas ostanite živi. Kako ga diže onako, jel' problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 16, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Jebeš motor, molim vas ostanite živi. Kako ga diže onako, jel' problem? ma jok,,dobro je izbalansirana tako da to nije poblem uraditi,,da se javno zahvali NESI iz despotovca starom prikolicaru,koji mi je najvise pomogao i objasnio oko posla sa prikolicom.... a dizes za 1 sekundu,i deluje mi stabilnije tako voziti nego na 3 ......imam utisak da bih mogao 220 da ga vozim tako saltam obaram po krivinama kocim,itd,,,,objasnicuti prosto ko pasulj.... ;D naravno najbezbednije prvom drugom pa polako ;) uostalom sednes sa strane ako smes pa te ja vozim :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Uf, sad sam sam se predomislio.. ipak Vujo prikolica nije na prodaju :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 16, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prednji točak je kriv, moram da vidim ko u Beogradu može da mi našpanuje te žice. A ja mislio da smo se vec dogovorili u vezi prednjeg tocka. Dodji ti lepo u Temerin da pogledamo tu prikolicu, popijemo pivo, sredis struju i odradimo tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prednji točak je kriv, moram da vidim ko u Beogradu može da mi našpanuje te žice. A ja mislio da smo se vec dogovorili u vezi prednjeg tocka. Dodji ti lepo u Temerin da pogledamo tu prikolicu, popijemo pivo, sredis struju i odradimo tocak. I meni malo prednji tocak(volan) trese a posebno pri malim brzinama ali ne znam zasto,pa jel bi ti mogao taj problem da resis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 16, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je problem u tocku to cemo resiti lako. Moze biti da ti je tocak zdrav a guma baca ili ti se olabavio neki drugi sraf na prednjem delu motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci cim bude lep dan da ja navratim do Temerina pa da ti to lepo pogledas pa da se ja lepo vozim ! Moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...