drumskalisica 8741 Napisano Jul 21, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ti ovo ukrasio ! Mogu zamisliti kolko si se nauzivao dok si sakupio ove rekvizite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Jul 21, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan neznam ni ja kolko tog imam mislim da nemam vise od 50 bio sam prije mjesec u austrijui a odande sam doneo 22 razlicite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 22, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ne nadjoh MZ-a (nikad ga do sad nisam ni videla) Hehehe, bio ja i u petak, pa se u subotu ujutru vratio kuci na posao pa ponovo dosao oko 20:00h, Ja da nisam uocljiv bas nesto neverujem ama bas strcim. Jedna fotkica iz Pancevackih stala gde drugar ima svoga konja, ( konj je bez sesira, da preduhitrim saljivdzije) Dakle UVEK NOSIM BELI SESIR!!!!! Sledeci put nema sanse da te ne prepoznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 22, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci skup gde idem je Bela Crkva, a planiram i u Obrenovac, ko ide??? Ako vreme za vikend bude ok ja cu u Valjevo. Da li je istina da skup nece biti na Divcibarama vec bas u gradu ? A cula sam da ce u Obrenovcu biti ludo i puno,puno bajkera ali "nazalost" ja vec oko vikenda idem na more motorom,pa necu biti tu za skup ali necu se zaliti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ide li neko ovog vikenda u Knjazevac? Nadam se dobrom provodu, (naravno ako do petka stane ova kisa). Ne bih zeleo da mi se pnovi scenario sa proslogodisnjeg skupa u Zajecaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 22, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E eto ti ga sad? Koliko ima to skupova ovog vikenda?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 22, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanjce za Vuju, zasto nije dosao do Panceva , kada mu je to tu preko mosta na 20min???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanjce za Vuju, zasto nije dosao do Panceva , kada mu je to tu preko mosta na 20min???? Ma bezveze bre, adaptiram stan a posle se selim, užas jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 24, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 snake Vracajuci se sa mora svratim do nekih rodjaka u Bileci na pola sata i vidim ispred zgrade crveni ETZ 250 bez masine.Setih se tebe ali bio sam samo na kratko a i nisam planirao da se vracam preko Hercegovine pa ti se nisam ni javio pre polaska na put.Drugi put se javljam obavezno.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 24, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ide li neko ovog vikenda u Knjazevac? Nadam se dobrom provodu, (naravno ako do petka stane ova kisa). Ne bih zeleo da mi se pnovi scenario sa proslogodisnjeg skupa u Zajecaru. Sta ti se desilo u Zajecaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan 2 snake Vracajuci se sa mora svratim do nekih rodjaka u Bileci na pola sata i vidim ispred zgrade crveni ETZ 250 bez masine.Setih se tebe ali bio sam samo na kratko a i nisam planirao da se vracam preko Hercegovine pa ti se nisam ni javio pre polaska na put.Drugi put se javljam obavezno.Pozdrav. Steta trebao si da javis da prolazis,sledeci put se javi obavezno da se pije to pivo ;D a mz bez masine je od mog druga izdao ga lezaj na radilici :'( pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 24, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Narode hoce li neko u subotu u Valjevo? Ja idem samo ako ne bude kisa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 24, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @ nash Evo nadjoh jednu jedinu sliku koju smo uspeli da slikamo (od srece i uzbudjenja) [img meni se MNOGOOO svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 24, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ide li neko ovog vikenda u Knjazevac? Nadam se dobrom provodu, (naravno ako do petka stane ova kisa). Ne bih zeleo da mi se pnovi scenario sa proslogodisnjeg skupa u Zajecaru. Sta ti se desilo u Zajecaru? Ma kisa pa sunce pa kisa pa sunce i tako tri dana. Ali nema veze ipak idem. OD SUTRA PA NAREDNIH NEKOLIKO DANA SAM U KNJAZEVCU. Pa ako je neko u prolazu ili nije neka svrati, da ispijemo po koje pivo ili rakijicu. A kisa moze samo da pada i nista vise ;D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 25, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kiša do Nedelje kažu prognostičari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 26, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kolikoi je MZ bio bitan i vazan u istocnoj nemackoj vidi se po tome da je nemacka ptt izdala i postansku marku posvecenu MZ-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano Jul 26, 2008 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, nesto mi nije jasno u vezi mog MZ-a. Pre zamene klipa culo se zveckanje iz cilindra sto me nije ni cudilo kad sam video koliko lufta ima klip u cilindru…posle zamene sve je bilo odlicno culo se samo sustanje karika dok su nalegle, sada posle nekih 300km voznje opet se cuje pomalo zveckanje, jel moguce da je klip iz Tajvana toliko sranje, jel neko imao slicnu situaciju??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 26, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zveckanje se gotovo uvek cuje kod MZ,mada ce se smanjiti kada budes presao neku hiljadu pa karike dobro nalegnu sto nisu svakako mogle na predjenih 300 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Jul 26, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, nesto mi nije jasno u vezi mog MZ-a. Pre zamene klipa culo se zveckanje iz cilindra sto me nije ni cudilo kad sam video koliko lufta ima klip u cilindru…posle zamene sve je bilo odlicno culo se samo sustanje karika dok su nalegle, sada posle nekih 300km voznje opet se cuje pomalo zveckanje, jel moguce da je klip iz Tajvana toliko sranje, jel neko imao slicnu situaciju??? Vjerovatno je u pitanju lezaj u klipnjaci moj drug je imao iste simptome posle generalne motor je "zveckao" oko 500 km dok nije zablokirao lezaj u donjoj pesnici klipnjace,zavisi koji ti se lezaj procuo ako je onaj manji u gornjoj pesnici lako ga je zamenit ali ako je donji bice veselo jer moras rastaviti radilicu.U svakom slucaju pazi da ne zablokira gadno je pogotovu ako ides malo brze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano Jul 26, 2008 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan U donjoj pesnici nema nimalo lufta tako da se cuje sigurno gore, ali je lezaj u gornjoj pesnici izgledao dobro i nije bilo lufta kad sam stavio novi klip! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Jul 26, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Tako je bilo i na ovoj 250-ci sve je bilo novo klip karike oba lezaja klipnjaca nigde nije bilo lufta ali posle 500 km lezaj otkaze vjerovatno zato sto je bio loseg kvaliteta.Neznam ali ja bih skinuo cilindar i proverio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 26, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira kako izgleda gornji ležaj ja bih ga zamenio, kada je već klip nov ne bih na njemu štedeo jer je ionako jeftin a lako crkava. Sa svakim klipom menjao sam i taj ležaj, nisam ostavljao stari kako god izgledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano Jul 27, 2008 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel mislite da se to zveckanje u cilindru na pojedinim obrtajima cuje zbog lezaja??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 27, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zveckanje se javlja pri oduzimanju gasa i u leru - kada ima lufta kod gornjeg lezaja. Iz iskustva znam da treba promeniti gornji iglicasti lezaj pri skidanju klipa a narocito kada se menja i bolcna. U suprotnom zvekece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel mislite da se to zveckanje u cilindru na pojedinim obrtajima cuje zbog lezaja??? Ja stvarno neznam, treba čuti zvuk ali zameni ovaj ležaj jer kasnije kada se još više istroši klip udara u glavu a to svašta može da napravi. Opet, klip si zamenio ali neznam da li je u cilindru bilo riseva, da li je bušen pre novog klipa? Blago zveckanje može da se javi i ako jedna od dizni ne otvara dobro pa u određenim obrtajima motor dobija manje goriva pa se time slabije i podmazuje. Zveckanje je izraženije i ako je mešavina slabija ali ako se pretera sa uljem dobijaju se isto loši rezultati samo drugačiji. Do zveckanja dolazi i ako ima malo vode u benzinu ali je u tom zveckanju najmanji problem, oseti se i kako neravnomerno vuče ili ne pali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...