drumskalisica 8741 Napisano Decembar 10, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedan: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 11, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Opa! Eto koliko godina živim u zabludi, tada sam hteo da ubacim motor od specijala. Imao bi 4 brzine unazad i jednu unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 18, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte, ovo je do jaja: ---------------------------------- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 19, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Srecna slava braco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan U nekoj sam nedoumici , Skoro sam nabavio jedan MZ motorcikl za manje pare . Losa mu je druga brzina , izgubljen je klip i gornji iglicasti lezaj , par sajli takodje . Akumulator , isto . Naravno ne registrovan . Matematika kaze , da bi bio interesantan za rad kada bi postojao interesent za: 250 e . E sad , moja je nedoumica : raditi ili ne , taj motor . Sta bi mi prisutni mogli reci ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 21, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako matematika kaže da se može kompletirati motor i da izadje do 500 evra - to sigurno vredi te pare, jer po oglasima se MZ-i nude za oko 500, a ovde bi se za taj novac dobio motor za koji se sigurno zna šta je unutra u mašini i u kakvom je stanju ( a za one u oglasu - nikad nemožeš biti siguran ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 21, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan imam ponudu za ceo etz 250 sa papirima kvar 3 brzina 90e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan imam ponudu za ceo etz 250 sa papirima kvar 3 brzina 90e.. To znaci : "NE" ! jer ti imas povoljniju varijantu , za poverljivije stanje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 22, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan kako god, 250e mnogo je! Ako motor ne može da upali! 100e max.! Da imam 90 uzeo bih ovog mz-a.. nego nemam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 22, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Maqlo bezveze - pričati ovako naslepo. A da vi postavite slike tih motora pa da ocenjujemo ? 90 i 250 - su dosta različite cene , a u kakvom su stanju motori ? Vidjao sam ja motore i za 50 evra, al da se dovedu u neko pristojno stanje - ntrebalo je jako puno para. A vidjao sam i neke MZ-e za 500 - sve kao sredjeno, motor generalisan, čovek ga kupi pre podne na auto pijaci, a popodne mu se raspadne mašina . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 22, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А колико би изашао неки дивајс који прави оригиналан и карактеристичан "брррррм-брм-брм" МЗ звук? Не треба ни да се креће, само да прави то "брррррм-брм-брм"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 22, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ovaj za 90 kakav god da je vredi, papire ram i blokove prodam za 60e a ostalo mi ostane... ili ulozim jos 200e i vozam se ko covek.. ili prodam za 350.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 22, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Šumi, da li je to ova matematika??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 22, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Šumi, da li je to ova matematika??? da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 22, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Valjda JA nisam bio jasan ! Ja bih taj motor ponudio , tj. nudim po ceni od 250 ALi da ga stavim u vozno stanje . Znaci pitanje je bilo : Da li vredi raditi , da li bi nekoga to za te pare interesovalo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 22, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Који модел? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan imam ponudu za ceo etz 250 sa papirima kvar 3 brzina 90e.. ...kad rikne treća najbolje je promeniti ceo menjač... a kako to 'riknjava' treca ...kod mene ponekad ne ubaci u trecu pa pustim kvacilo,pokusam opet i ono hoce i radi sve lepo...jel to predznak za riknjavanje ili neka opruga ili tako nesto? ETZ 251 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 22, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Valjda JA nisam bio jasan ! Ja bih taj motor ponudio , tj. nudim po ceni od 250 ALi da ga stavim u vozno stanje . Znaci pitanje je bilo : Da li vredi raditi , da li bi nekoga to za te pare interesovalo . a to.. pa sto ne kazes odmah.. ako bude zainteresovanih ponudicu! kako sam razumeo pitao si dali vredi kupovati takav motor za 250e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 22, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan @zorge : ETZ 250 (sa dobosom napred) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 22, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kafana......oglasi su u drugoj rubrici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 22, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ - Zverinjak, još se ništa ne nudi na prodaju, samo se diskutuje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 22, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan @zorge : ETZ 250 (sa dobosom napred) То и питам. Шуми купује неког неидентификованог МЗ-а, ти хоћеш да се занимаш неким другим такође ниеидентификованим МЗ-ом... Помислио сам да је то неки тајни код код МЗ-џија, да се по грађењу реченице зна који је тип у питању, па ми лаици не капирамо. Него, знате шта, ј...ти се мало ви МЗ-џије и те ваше цене! Одвајам новце за капацитетнију машину за мој кинески мото-култиватор, зима је, мозак више ради на леру него у друго доба године, а сад ће да ме спопадну грешне мисли и сад треба да одолевам МЗ-овом "брррррм-брм-брм" звуку који ми је дубоко у мозгу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 22, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 22, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan "Pa ko te tera u Moravu (Tisu) , ako ne znas da plivas" ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...