Vuja 35 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Odoh na put: Beograd - Bratislava - Minhen - Luksemburg - izleti u Namur i Brisel - Pariz - Bordo - Madrid - Lisabon - Madrid - Barselona - Tulon - Venecija - Karaburma. U kontaktu smo, nosim lap top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 31, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan To matori, znaš zašto živiš! Srećan put! Valjda te neće i sad spopasti ljubitelji istog pola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 31, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Neka te prati sreca i lepo vreme!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 31, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Srecno - ocekujemo slike ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Stetan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 1, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i lepo vreme!!! Javljaj se redovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Avgust 1, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve najbolje na putu i nadam se da ce mz da izdrzi sav taj put bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 1, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan MZ CBR1000F Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 1, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan MZ 1000CBR... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 2, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan MZ CBR1000F :lol: :lol: Srecan put Vujo...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Avgust 2, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan A preteklo bi nesto novaca za prasence... Ubi te taj jednolicni ritam dok prolaze vozovi, tu-tup...tu-tup..... hahahahahahaha jel se to odnosi i na mene i ja sam prozvan kao sef pripravnik ztp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano Avgust 3, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja resio da prodam ljubimca . Eto ga u Mz kupujem prodajem pa nek pogleda koga zanima. A na neki skup cu doci pa makar i pesice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan vujo srecan put, ali ne rece kojim motorom si krenuo, mislim da je red da sa crncem odes sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 4, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad bih i sada vozio Crnca onda mi Honda ne bi trebala, i ovako je kao siroče vozi se jednom godišnje a Crnac svaki dan. Inače namera mi je bila da uzmem MZ hiljadarku ali ga kod nas nema, kad sam sračunao koliko bi izašlo da odem i nađem sebi motor onda je to bila za mene prevelika cifra. Čak i da mi neko odabere motor na naviđeno što sam izbegavao, opet je MZ daleko skuplji nego što sam platio ovu Hondu. Ali nisam odustao, u Jasenovu na pravcu sam video kako Gregor čupa i to je to, razlike u čiju god korist bile nisu velike. Međutim Gregor kaže da nema baš delova, sve je uredu dok radi ali za ne daj Bože ko zna... U svakom slučaju, pošto para nema, menjao bih Hondu za MZa sa punim oklopom. Nije realno ali eto, ja sam tu pa ako vidiš nekog po Beču a ti ponudi slobodno, čas posla dođem Uzgred, danas sam bio u muzeju tehnike. Zapravo zove se Deutche Museum a u njemu sve što je Švaba ikada napravio. Nisam uspeo sve da obiđem, neverovat5no je zdanje, trebalo bi bar nedelju dana, ima čitavih brodova unutra... A unutra MEĐU AVIONIMA stoji jedan TS. PONOS! Pa još uz avione. I to je jedini motor na tom mestu, nema BMW ma nema ništa tu od motora samo taj jedan jedini TS. Kad se stane pored njega i pogleda sprat iznad tamo je pult kontrole leta a dva sprata iznad su sateliti i astronautske kapsule. Simbolički, samo je nebo iznad MZa! Međutim ovde u Minhenu ih nema. Verovatno ih nije ni bilo mnogo, neznam šta je bilo u to vreme ali sam ih viđao u Berlinu i Hamburgu kao većim gradovima ali i u Drezdenu koji je doduše bio DDR ali to sad nema veze, mogućnosti su im iste, jedna su država... A pošto ih nema verovatno bi im i cena bila dobra. Malo je japanaca, uglavnom Honde i pokoji suzuki, sve ostalo je BMW. I vole bobere, Pikasa sam se setio, ko ima lovu vozi bobera i kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Avgust 5, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan jasno mi je. samo ti kuliraj po evropi ali pazi da te neka zmija ne ukeba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Svaka cast Vujo! Evo da vam se i ja javim... I ja sam isto u Jevropi! U Becu sam kod cice (strica) vec nekih desetak dana. Danas smo skoknuli malo do Madjarske, isli na Panoniaring da gledamo neke trke! Amateri, ali bilo je bas dobro. Nikad radnije nisam imao priliku da vidim nesto slicno uzivo! A na parkingu sam video pretpostavite sta... MZ ETZ 251! U izvanrednom stanju! Neki momak (Madjar) dosao s njim da gleda trke! Ja prisao i gledao malo, pozdravio se sa covekom i rekao mu da i ja isto vozim MZ-a i malo slikao pa evo koja slicica da vidite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Avgust 5, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan NOV MZ 251!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 5, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan aaa, bukvalno NOV!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 5, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Nikola, i red je da mladji preuzmu inicijativu. A ja danas pao. Meni nije ništa ali mi ni za motor nije svejedno, ostalo je jos dosta... I bas sam mamlaz, zjakam okolo sa idejom kako sam sada tu i više nikad. I još sa kamerom u levoj ruci a motor natovaren, baš pametno. Pukao vizir, duva pa ubija, ostalo je uredu. Šta ću sad, tako je kako je. Ne smem ni da računam koliko je još ostalo, i ovako mi nije dobro. Budala, jebala me kamera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 5, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa, pokrpi ga selotejpom, il svrati do nekog moto otpada - mozda nadjes nesto . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan YvyyhjHBU MANIJACE... Motor se vozi obema rukama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Avgust 6, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo,nemoj odmah da gundjas. Dobro si prosao zalepi taj vizir i teraaaaj. To ti je iskustvo vise ili kako da kazem, sad si malko iskusniji ili ti pametniji he! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 6, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma super si prosao ! Da te je kojim slucajem videla policija kad se to desilo, svasta bi ti nakacili ( ugrozavanje saobracaja, opasna voznja . . . ) - verovatno bi kazna bila veća nego cena celog oklopa . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...