Vuja 35 Napisano Octobar 27, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ko voli ljuto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 28, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @Vuja 1. sedneš na motor i odeš po 'robu' (samo nemoj kao ja, da ti treba 7 ipo sati Bg-Arilje ) 2. ima moj kolega s posla odličnu Lozu, ja sam sebi uzeo tri litre 3. moj prijatelj iz Ralje peče više vrsta, takvu u životu nisam okusio Živ bio Lorde! Više je opcija pa ću se naći u nekoj. Hondu ne bih vozio a Crnac će da se osposobi do kraja nedelje pa je onda sve blizu. Nismo se organizovali! Ja jos 21 - og odo za Cacak, i tek se malopre vratih. Mogo mi je to Sumi dostaviti do Cacka, a ja da donesem. Ali, u roku od 10 dana cu opet ici u Cacak, pa bi se mogli tad organizovati ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 28, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan eto resenja.!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 29, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sutra u neko doba sa drugarom prolazim kroz Svilajnac pa bih voleo da upoznam ekipu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 29, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra u neko doba sa drugarom prolazim kroz Svilajnac pa bih voleo da upoznam ekipu Ja imam neke obaveze sutra ali ne citav dan... javi se za svaki slucaj pa ako sam slobodan da se vidimo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Octobar 29, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, zanima me, kako vam se sviđa: Pozz za MZ bratiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 29, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, zanima me, kako vam se sviđa: Pozz za MZ bratiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 29, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si Vujo covece????Gde si nestao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Octobar 29, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan He,he Eto mene, pomalo vas pratim, Japanizovao sam se pa nisam više ovde aktivan Šteta - dobro je društvo. Skoro sam negde na Limundu kupio ove MZ oznake rezervoara i čuvam ih tu u fioci, za uspomenu A za ove kačkete, mislim da mogu da se naprave, ako bude interesovanja o tom potom, nego moj drugar radio idejno rešenje, pa poslao meni, a ja odmah vama, jer mi se baš sviđa kako je urađeno. Drago mi je da sam imao prilike, bar na skupu u Ovčar Banji, da upoznam neke od vas, i da smo se družili. Još jedan pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Octobar 30, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Lepi kacketi ne zbog njih vec zbog toga sto pise na njima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 30, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vujo.. odavno se nismo culi (citali)!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 31, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ja se danas navozah 220 km i to sa novim motorom, mada nisam planirao ali tako je moralo da bude billo je uzbudljivo, prvi put sam seo na ovako tezak motor a sto kaze cika dule mrcina, sta da kazem u pocetku i nisam bio nesto zadovoljan sve sam razmisljao kolika je razlika izmedu mz i bmw nekako mi se vise svideo mz, ali sve vise km sa bmw -om su poceo sam da uzivam u brzini od 120 do 150 oseca se snaga koja ti daje moc lepo je to ali kad naviknes na mz opet pozelis da se vratis da da osetis staru ljubav koja zaborava nema ima nekih slicica pa vi pogledajte 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 31, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je kao mikrotalasna i Smederevac.Brza i prakticna ta mikrotalasna ali se na nju ne ogreja....a da, i paprike se slabo peku u mikrotalasnoj... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 31, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mala šala: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Octobar 31, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ... sto kaze cika dule mrcina ... Jes' zbog težine, mada ta mrcina ima snage na pretek. sam si se uverio i nauživao. ima nekih slicica Smanjuj slike na max 800 x 600. Ima nas i koji smo tehnološki u zaostatku, pa nam takve "postere" naše nejake računaljke sa nejakim netom baferišu po 5 minuta xexexe Slike su sa auto puta. Ne znam da li si ga terao po nekom regionalnom putu. Mislim da je takva vožnja lepša nego gas, pa pravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 31, 2011 (promenjeno) MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan @Peco Tu njegovu tezinu ces samo osetiti u gradskoji guzvi.. ali opet nista ispod 280kg nije tesko!! Kad posle sednes na MZ-a vozices ga kao biciklo kroz guzvu.. Takav je moj osecaj bio posle MG.. Sad gledam i nije nesto jak.. 62 ks na 260kg... Promenio Octobar 31, 2011 član Šumi Zmajček Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 31, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan da nisam ga vozio po regionalnim putevima , onda bi mi trebalo 5 sati do beca a pravo da ti kazem nisam znao put ovo je bilo sto pre to bolje sutra ga vozim po tim putevima, slike da smanjim neznam jer moj tel ima 12,1 mega piksela i kad slikam sa njim imam problem a drugi tel ima 3,2 taj je bolji aparat za slikanje nemam, ovaj motor ima samo 61 ks ali veoma lepo vuce a ima 256kg sto kod mz koji ima 152kg i 19ks to mi nekako isto ali ne oseca se bas ovako jaka snaga kao u bmw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 31, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si sumi @Peco Tu njegovu tezinu ces samo osetiti u gradskoji guzvi.. ali opet nista ispod 280kg nije tesko!! Kad posle sednes na MZ-a vozices ga kao biciklo kroz guzvu.. Takav je moj osecaj bio posle MG.. Sad gledam i nije nesto jak.. 62 ks na 260kg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 31, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod snage ovo je moj favorit!! (nije mnogo jak 112ks) (ima jacih japanaca ali.. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 31, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da nisam ga vozio po regionalnim putevima , onda bi mi trebalo 5 sati do beca a pravo da ti kazem nisam znao put ovo je bilo sto pre to bolje sutra ga vozim po tim putevima, slike da smanjim neznam jer moj tel ima 12,1 mega piksela i kad slikam sa njim imam problem a drugi tel ima 3,2 taj je bolji aparat za slikanje nemam, ovaj motor ima samo 61 ks ali veoma lepo vuce a ima 256kg sto kod mz koji ima 152kg i 19ks to mi nekako isto ali ne oseca se bas ovako jaka snaga kao u bmw To je zbog kardana!!! Vozio sam motor sa kardanom!! (MG = http://motorbike-search-engine.co.uk/classic_bikes/moto-guzzi-v35.jpg) das gas dize ti dupe ali spor.. sendem na MZ-a samo cujem vetar i vidim da sat proji velike brojke.. VELIKA JE RAZLIKA IZMEDJU Motora sa lancem i KARDANOM!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 31, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sad moras polako u krivinu nema niza i naglo pustis kvacilo mene kardan zezno 2-3 puta tako samo prokliza tocak.. Ako nije tajna koliko si dao za BMW-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 1, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ne proklizava zbog kardana već zato što ima jako motorno kočenje, Šumi, bre Ja mislim (ispravite me ako grešim) da je najveća razlika između lanca i kardana u održavanju, tj. da je kardan mnogo bolje rešenje, što se tiče vožnje, pominjali su mi da ume da "baci dupe", mada to i nema neke logike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 1, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan da ima jako motorno kocenje ce naviknemo, samo da ne padnemo dok ne naviknemo Ne proklizava zbog kardana već zato što ima jako motorno kočenje, Šumi, bre Ja mislim (ispravite me ako grešim) da je najveća razlika između lanca i kardana u održavanju, tj. da je kardan mnogo bolje rešenje, što se tiče vožnje, pominjali su mi da ume da "baci dupe", mada to i nema neke logike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 1, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ima, ima logike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 1, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan puno sumi mislim da bi te pare ti korostio sa mz nekoliko desetina godina za benzin i za popravke a mozda bi i nesto ostalo da se popravi krov i neki deo kuce Sad moras polako u krivinu nema niza i naglo pustis kvacilo mene kardan zezno 2-3 puta tako samo prokliza tocak.. Ako nije tajna koliko si dao za BMW-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...