PICASOO MZ 425 Napisano Jul 9, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko koliko ulja staje u zadnji amortizer od MZ-a? 70 ml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 9, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan MZ sam rasturio, otisli su mi bocni lezajevi na radilici i lezaj u velikoj pesnici. Sve ostalo u odlicnom stanju. Klip i karike - perfektni ( i pored skoro 30.000 km predjenih ). U ponedeljak radilica ide na zamenu klipnjace, a bocne lezajeve sam nabavio od firme " Koyo " ( japanska firma, proizvodi lezajeve za prvu ugradnju u Yamahu ). Lezajevi su u kvalitetu C4 sa plasticnim kavezom za kuglice ( radi tiseg rada motora)). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija mz 0 Napisano Jul 9, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: mz etz 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji.Svidja mi se opcija za c4 lezajeve jer imaju vecu toleranciju i bolje vrte,metalni kavez zna da pukne vremenom i da upropasti klip i cilindar,kod plasticnih to je gotovo nemoguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 9, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lijane koliko su ti lezajevi i ima li ih za siroke narodne mase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 9, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lijane koliko su ti lezajevi i ima li ih za siroke narodne mase Nemam pojma, ja sam ih nabavio jos ranije od poznanika ( nesto smo kompenzovali ), jer sam znao da ce mi trebati za moj motor kad - tad . Pogledacu dal se jos mogu nabaviti i po kojoj ceni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 10, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lijane koliko su ti lezajevi i ima li ih za siroke narodne mase Nemam pojma, ja sam ih nabavio jos ranije od poznanika ( nesto smo kompenzovali ), jer sam znao da ce mi trebati za moj motor kad - tad . Pogledacu dal se jos mogu nabaviti i po kojoj ceni . Zato te i pitam, zatrebace kad tad Juce napravio 99 kilometara i testirao potrosnju. Pre toga stavio diznu 105 (original je 120)i nastelovao paljenje koje je dosad bilo na preko 5mm pre gmt. Emzo dosad trosio 6,3 a sada 4,5 litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jul 10, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Za TS 250 lezajevi koyo sa metalnim kafezom druge nisam nasao C 4 klase 1500 din komad u Kragujevcu i moze se naruciti pouzecem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 10, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E pa i ocekivao sam da se javi Sumi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 10, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan E pa i ocekivao sam da se javi Sumi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 13, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Nista bre brez nasega Sumenka! Hihihihi Obra li maline Sume?? Kakav jee rod ?? Sumi cuvaj kinte za dolazak u Svilajnac 12 Avgust!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 13, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Novine kažu da nema maline ali ima batine. Naljutili se kod Šumija, ne daju džabe. I treba tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 13, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Buducnost??? http://www.youtube.com/watch?v=ZboxMsSz5Aw&feature=youtube_gdata_player Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jul 14, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan 'bo i oca i mater, pogledajte cene za ono moje cudo http://www.moto-bike.ru/zapchasti/zapchasti-dlya-motociklov/zapchasti-dlya-motociklov-voshod-sova/?page=2 zna li neko odnos rublja - dinar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 14, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Idem na put Hondom. Vuku me Evropski drumovi, gradovi, narodi... Put je dug a vremena malo, sa Crncem bih se bez problema uputio ali mnogo je, i Hondom je skoro mesec dana. U svakom gradu zadržaću se na dan dolaska, ceo naredni dan da bi sledeći već krenuo dalje. U gradovima koje obilazim uglavnom imam nekog, otprilike u polovini. Ova druga polovina je "slobodna", sam sam... Inače, na put idem sam pa mi dosta znači što bar negde gde odem imam nekog svog. Nije baš najprijatnije u svim situacijama ali šta da se radi, to je moj izbor. Ruta je sledeća: Bgd - Poreč - Milano - Bazel - Dortmund - Ihlow - Amsterdam - Ihlow - Berlin - Prag - Beč - Poreč - Karaburma Nemam neki poseban razlog što o ovom putu nisam pričao izuzev sujeverja. Na te gluposti očigledno niko nije imun pa eto ni ja. ZA put je znao Bokilic jer je morao da zna zbog motora: sam sam pa mora da je u perfektnom stanju, ionako je takav pod oklopima urađen da nema čačkanja oko njega, ili radi ili ne. Ovaj put Bokilic je prevazišao samog sebe, motor je kao nov, radi savršeno. Na put idem sa onoliko para koliko mi je dovoljno da ne crknem od gladi. Za troškarenje ili kupovinu nema ali baš u nijednoj varijanti. To naravno nije pametno jer "backup" opcije nema. U najgorem, prodaću/menjaću motor za autobusku kartu do kuće, jebeš motor, Crnac je uvek tu. Na put nosim foto aparat, kameru i GoPro kameru, mislim da će biti dobro. Imam dva klipa, prvi 5 min a drugi 8 min, u kojima sam probao kako kamera radi. http://www.youtube.com/watch?v=anI6Ew1FOdE http://www.youtube.com/watch?v=9RPCX36zBkg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 14, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo sretan put i ne ides sam mi smo ti podrska iz baze Uvek mozes da racunas na nas,u slucaju potrebe pisi i zovi. Ne zaboravi da zapises nase telefone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 14, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Neka te prati sreca i dobro raspolozenje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IImaj na umu da te negde , uvek ceka neko lepo drustvo.Recimo, kao ovo sa fotke !!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jul 14, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put Vujo Pošteluj malo kameru, ne vide se satovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 14, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim željama. I vi se vozite što više, da uživam bar u slikama kad već nisam tu. Nadam se da Peca nije zbrisao put nekih mora i da ćemo se videti. OK, u lošim okolnostima, na lošem mestu i sa jednim pogrešnim motorom ali da stvar krene, da se familija ne odrodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 14, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao vremena da pomognem a očigledno je da je u temi pomoć potrebna: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/68439-2-taktni-motori/page__pid__1115130#entry1115130 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 14, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Duzan si nam redovno izvestavanje sa bogatom ilustracijom fotografija i opsirnim tekstom, samo kako ri znas. Svaki dan otvaramo forum i ocekujemo tvoje izvestanije ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 14, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put i cuvaj se. Kad mislis da budes u Berlinu ? Mozda i ja naidjem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 15, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan To bi baš bilo lepo jer sam u Berlinu sam, nisam uspeo da pronađem starog prijatelja. Tamo sam 1. i 2. avgusta, 3. ujutru krećem dalje. Hotel je: Hotel-Pension Uhland, Uhlandstraße 142, Wilmersdorf, Berlin, 10719, tel. +49 (0) 30 86 11 627 Sa sobom nosim mobilni pa smo u kontaktu ako si tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jul 15, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ok vujo tu sam, ako treba pomoc tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jul 15, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan jos nesto, samo polako, postuj znakove ne juri, ima previse radara policije na putevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 15, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ok vujo tu sam, ako treba pomoc tu sam Nadam se da mi neće trebati ništa a voleo bih da popijemo po neko piće, vidimo se lično, da se ispričamo kao ljudi. Beč će biti 6 i 7 dan kako nemam sa kim reč Srpskog da progovorim... I da vidim već jednom tu lepu mašinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...