Rumba 591 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Мој Вођо, улепшао си ми дан. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 25, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ТОООООО ЕЛ ПРЕСИДЕНТЕЕЕЕЕЕЕ!!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A jel mogu oni koji ne nose plusiće sa gimnastičarem da se prijave na ovu vožnju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sale odusevio si me...nadam se da ces moci sa nama djuxi:moze,ti ce cuvas motore u Uranopolisu i da siris bratsvo i jedinstvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Могу Ђукси, могу. Ништа се ти не секирај, гарантоваћемо Биги и ја за тебе. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Mart 27, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vam opisem koliko mi je zao sto nisam u finansiskoj mogucnosti da vam se pridruzim... Ali mi je izuzetno drago za sve moje drugare koji imaju tu priliku da dozive Hilandar, posebno na dva tocka... Bice mi drago ako se skupljate na AK, da vas bar ispratimo, to bi bilo lepo.. U svakom slucaju cu doci da vas pozdravim i pozelim sretan put, 15. ujitru na AK. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 30, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Е овако пошто је то то што се људи тиче који би желели и били у могућности да са нама 15.маја крену у поход на Хиландар од 01.априла припремам и састављам писмену молбу за благослов и јавићу вам шта ми све треба од информација везано за вас који сте се уписали на списак!!! МАКСИ ПОЗДРАВ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ajde ljudi mecite se bre na spisak,djuxi sta bi sa tobom?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 30, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ђура се плаши да га не спали гром на капијама Хиландара због нечистих мисли!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 30, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ја му обећах "протекцију" код Свевишњег ал' он рече, "где ти, па тебе ће првог гром да спали!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Mart 30, 2013 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Е овако пошто је то то што се људи тиче који би желели и били у могућности да са нама 15.маја крену у поход на Хиландар од 01.априла припремам и састављам писмену молбу за благослов и јавићу вам шта ми све треба од информација везано за вас који сте се уписали на списак!!! МАКСИ ПОЗДРАВ!!! Ja ti samo mogu reći hvala.Bogu hvala. Znam da je sebicno samo se zahvaliti a nedati nekakav doprinos.Sebicno,ali sam bar svestan kakav sam a tebi sam zahvalan što činiš ovu veliku stvar,bar za mene.Hvala ti do neba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 30, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Нема на чему драго ми је да вас има који желите да поделите ово путовање самном и да проведемо 5 незаборавних дана!!! Требало би да се видимо у следећих 2 до 3 недеље ... да се мало провозамо и договоримо око детаља!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Mart 30, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan 1. BigRider 2. Румба 3. Panta_kg 4 .Žarić 5. Tony Clifton. 6. Crni+Pedja 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 30, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Тооо чика Црни ...било је само питање времена кад чеш се ти јавити !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan djuxi sta bi sa tobom?? Mi nevernici moramo SMS-om na broj +22675528130 A jel ima Wi-Fi gore.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan djuxi sta bi sa tobom?? Mi nevernici moramo SMS-om na broj +22675528130 A jel ima Wi-Fi gore.... ma ima sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Mart 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima: tri kaluđera vrte točak po kazni i napajaju antenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sale sta bi sa tobom,ima li kakvih novosti?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Mart 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako sada stvari stoje - idem. Onaj deran još nije bio da se dogovorimo za 18. tako da sam slobodan. Ako pak dođe ostaje mi samo da :'( :'( :'( i da vam poželim sjajan provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Mart 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Do kada je zadnji zadnji zadnji rok za prijavu ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 31, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ја у току следеће недеље правим списак и шаљем... тако да гледај до среде бар да ми јавиш... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Mart 31, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan . Све остало је углавном јасно. Само још једно питање. Биги је у првом посту нешто рекао о вожњи ван ауто пута (бар у Србији), ако сам добро схватио. Шта други мисле о томе? Nesto mi se ne lomata sa preko pola tone po sporednim putevima(osim ako ne moram jel te)kad vec imam auto put,Tako da ako se glasa moj glas ide za autoput.Ako vecina odluci drugacije onda se i sa tim slazem...no problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 31, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan не гласа се аутопутем се иде једино кроз Македонију јер мора и уколико када се будемо враћали будемо због нечега журили,ето толико!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11564 Napisano Mart 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čika Crni, jel se to Varadero nešto nagojio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Mart 31, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan E kad se budemo vracali videcemo kakvi budemo bili sa vremenom,ali ja bih i onda u vecem delu puta zaobisao autoput. Imamo jos tacno 3 i po meseca do tada,tako imamo i vremena da se lepo dogvorimo, Ma ja videh ovo ,pa onda Rumbin post pa reko da se izjasnim.Ali ti si vec vidim doneo odluku i to je ok,kao vodja puta i postavljac teme imas pravo.Ti vodi ja sledim pa kud bilo @Alexa nije se Vara ugojio on je tezak kolko jeste sa svim tecnostima 260 i kusur kila,+ ja i sin 200 kg,+3 putna kofera po 40 lit + tank torba 30 lit bude to preko 500 i nesto kila,tako da ne sekiraj se ti za liniju mog motora,bas mi je zgodan ko maneken 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...