AnteK 590 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 1358 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo vam je odlično rješenje, bočne torbe za offroad, ima raznih modela. https://kriega.com/mybike 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 590 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 1358 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.12.2020. at 14:17, mradomir je napisao: Ima kaparisano desetak komada kod nas, tako da izjava da nema interesovanja nije tačna. Dobri ste ako ima toliko kaparisanih, još ima offroad duha dovoljno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano Decembar 29, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan I ja ih merkam. Skupe su tako da nekako uvek su mi poslednje na listi prioriteta.. evo jedne slike sa netaSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano Decembar 29, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za sada idalje na najeftinijem resenju ali efikasno, jedna torba i gurtne i nema da mrdneSent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Decembar 29, 2020 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi rekao da ce ova usrana godina imati ovako fini kraj ? Evo jedna od danas, kao da je prolecna. Sto se mojih potreba tice, fabricke gume polozile test. Na nekim mestima se jedva stoji koliko je klizavo ali one drze solidno. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Decembar 29, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan A savladavanje većih uspona po blatu losem putu koji je iskopan na primer od traktora?Jel ima neko iskustva ili po neka slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1115 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druze kako opisujes teren, tebi ce trebati motor od 120kg sa 50-60ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Decembar 29, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne drug probao sam po takvim terenima transalpa ali to je pretesko i prejako.Računam ako sam pre više od 20 godina savladavao te terene sa etz ili Mz 150 i 251 mislim da će novije generacije CRF naravno to sa lakoćom da pregaze .Pa rekoh mozda je neko gazio slične terene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1115 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u podforumu Dokazni materijal. Imas par tema gde se vozio mradomir sa CRF-om, a i drugi sa kubikazama 125 i vecim. Kolotrazi, bare, blato. Ima svega. Iskreno, ja mislim da je savladavanje takvih terena vise sfvar tehnike nego motora i da sa CRF-om nece biti problema. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6309 Napisano Decembar 29, 2020 Enduraš, 6364 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Navise je stvar guma, pa onda tehnike pa tek onda motora. Svaki jednocilindras ce sa kros gumama izaci po prilicno zajebanom terenu bez problema. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Decembar 29, 2020 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, aca-pn je napisao: Navise je stvar guma, pa onda tehnike pa tek onda motora. Svaki jednocilindras ce sa kros gumama izaci po prilicno zajebanom terenu bez problema. Baš tako. Fabričke gume su super za kamen, pesak - onako, ali blato je katastrofa. Snage ima, ali džaba kada se kramponi napune. Sada ću montirati neke čupavije da vidimo. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano Decembar 29, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako. Fabričke gume su super za kamen, pesak - onako, ali blato je katastrofa. Snage ima, ali džaba kada se kramponi napune. Sada ću montirati neke čupavije da vidimo.Takvo je i moje iskustvo. Napune se blatom i jednostavni tesko se prazne voznjom kroz blato, ali da napomenem specijalnim blatom. Bilo sta lepljivo i odeeeeSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6309 Napisano Decembar 29, 2020 Enduraš, 6364 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja godinama koristim mitas c02 zadnju, a prednje sam probao nekoliko vrsta. Guma nije skupa, nenormalno traje i extra je za sve vrste terena sem za.mokre stene. Malo sam vozio i Michelin tracker I dobro se pokazala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 96 Napisano Decembar 30, 2020 U prolazu, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, aca-pn said: Ja godinama koristim mitas c02 zadnju, a prednje sam probao nekoliko vrsta. Guma nije skupa, nenormalno traje i extra je za sve vrste terena sem za.mokre stene. Malo sam vozio i Michelin tracker I dobro se pokazala. Nisam previše off guma krstio na putu ali još jedan glas za Tracker. Stavio na 640 Adv, pregazio sve bez po muke. Gde god je bilo gusto gas je rešavao sve a guma čupa po svakakvom terenu. Takođe, čim prođe prvih stotinjak km, mekoća gume joj omogući i fino prianjanje na asvaltu. Po forumima to najčešće porede sa TKC80. Naravno ta mekoća ima i cenu, pa se zadnja brzo troši po asvaltu, plus težina motora, vozača i sl. Po mojoj proceni 2 zadnje bi bile neophodne na 1 prednju, nisam stigao da procenim krajnju kilometražu pošto sam prodao motor. Da sam u prilici pri idućoj zameni guma na CRF-u bih probao nešto od Motoz-a:https://motoztyres.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 96 Napisano Decembar 30, 2020 U prolazu, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Što se prtljaga tiče, sva dosadašnja putovanja (jednodnevna ili višednevna) sam završavao sa ''suvom torbom'' od 40L i rancem, na slici dole. Mislim da je nepotrebno CRF (ili bilo koji pravi dual-sport i adv motor) opterećivati nosačima i koferima. Idealno bi stavio 2 x 18L Kriega torbe tj. bisage, rek i na njega rotopax od 3L. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan On 29.12.2020. at 18:40, Zille-nbg je napisao: Pogledaj u podforumu Dokazni materijal. Imas par tema gde se vozio mradomir sa CRF-om, a i drugi sa kubikazama 125 i vecim. Kolotrazi, bare, blato. Ima svega. Iskreno, ja mislim da je savladavanje takvih terena vise sfvar tehnike nego motora i da sa CRF-om nece biti problema. Ne mogu pronaći mradomira Ili baš tu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1115 Napisano Decembar 30, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas u tom podforumu 2 teme vezane za Maljen. Dalje ima par voznji u temi Tragom mojih krampona. I imas u temi domaci video sektor nekoliko klipova loje je postavio icatenej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Ok to su vec detalji pogledao sam nesto od tih tema tipa Maljen gregota gde su terali preteške KTM po onom kamenjaru.Hvala Žile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Decembar 30, 2020 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Goran1982 je napisao: Ne mogu pronaći mradomira Ma tu sam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Decembar 31, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Svim potencionalnim kupcima CRF 300 i svim ostalim želim sve najbolje u novoj godini ,puno bezbednih kilometara ako da bog sa novim CRF -OVIMA 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 632 Napisano Decembar 31, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan On 30.12.2020. at 21:12, Goran1982 je napisao: Maljen gregota gde su terali preteške KTM po onom kamenjaru.Hvala Žile Gresis, jako dobro podnose takve terene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Januar 2, 2021 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja Nova Godina ikad 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.12.2020. at 12:44, Palja je napisao: Nisi morao bas prvi dan da isprljas motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Januar 9, 2021 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne isprobava crf po snegu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Januar 11, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan danas vidim na obrenovackom putu, neposredno pred Cukaricu jedan CRF ide i po putu i po snegu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...