Srdjan NS 71 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije guma su 110/70 x R16 / 150/70 x R14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Januar 31, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle gume, danas montirane!!! danas pala i prva voznjica!!! Inace gume su metzeler feelfree. Promenio Januar 31, 2013 član Srdjan NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko sa foruma a da je iz Novog sada zainteresovan da primi na poklon 2 gume za Beverly 500, 110/70 x R16 / 150/70 x R14 neka se javi. Gume su pirreli GTS 23, prednja guma je je kao nova, 14 nedelja 2011 god, presla samo 1500km, a zadnja nije bas najsjajnija, potrosena 2/3 i malo zasecena po sirini sto se vidi na fotografiji! Zeleo sam da mi gume budu u paru pa sam zato obe zamenio a za prednju steta da propadne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Javljav se za prednju gumu, ali posto nisam iz NS-a mogao bi da mi posaljes brzom postom.. Hvala unapred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Danas videh da mi je isecena zadnja guma na Beverliju, doslo vreme da zamenim gume... Sta mislite o gumama Metzeler feel free? Imam priliku da ih dosta povoljno nabavim u Madjarskoj? Inace, bev je 500 cruiser, i ne stedim ga na gasu, nisam siguran da li su odgovarajuce za tu masu i snagu skutera. Ja sam vozio na sw 600 i gume su sam vrh ,tj bar se meni tako pokazale a i ti ces biti sigurno zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se Cobe, danas sam ih probao malo po gradu, deluju ok, nisam jos testirao performanse posto je hladan asfalt ali cini mi se da se mnogo lakse obara nego sa starim gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko sa foruma a da je iz Novog sada zainteresovan da primi na poklon 2 gume za Beverly 500, 110/70 x R16 / 150/70 x R14 neka se javi. Gume su pirreli GTS 23, prednja guma je je kao nova, 14 nedelja 2011 god, presla samo 1500km, a zadnja nije bas najsjajnija, potrosena 2/3 i malo zasecena po sirini sto se vidi na fotografiji! Zeleo sam da mi gume budu u paru pa sam zato obe zamenio a za prednju steta da propadne. Prednja otisla, ostala jos zadnja pa ako je neko zainteresovan neka se javi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se posteno izvozao, i po suvom i po kisi, gume su extra, svima preporucujem, mozda su metzeler malo skuplje od konkurencije ali drze za sve pare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opera69 0 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 14 postova Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima Dunlop Scootsmart gume? Sta mislite o njima, ima li nekih iskustava ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima Dunlop Scootsmart gume? Sta mislite o njima, ima li nekih iskustava ? Jel si siguran da se tako zovu? Nisam nikad cuo za te gume. Dunlop ima Runscoot i Scootline gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Da tako se zovu, top je novi model za skutere od ove sezone. http://www.dunlop.eu/dunlop_euen/mc/tyres/scooter/scootsmart.jsp?make=50&model=5506&year=-1&width=-1&height=-1&rim=-1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 18, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam tu gumu i to je ta guma!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan I kako se pokazala? Jesi li zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 18, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Presao tek mozda 1000km ali sam prezadovoljan jer jako dobro prijanja za asfalt kad je mokro i hladno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan I ja se razmisljam za nju pa zato pitam, jel nije tajna gde si pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 18, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan preko firme pneumaster zovi pa pitaj bila je oko5500din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Februar 18, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Scootline SX01 i prezadovoljan sam! Lepo drze a ne trose se mnogo, odlican kompromis Inace, po ovome: LINK ScootSmart su za grad i turing, a ove moje za gradsku, turing i sportsku voznju, pokrivaju sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Otisla i zadnja, nije bila isecena vec je pocela malo da se razdvaja na spoju habajuceg sloja, decko je sredio kod vulkanizera za 400 dinara, vulkanizer mu dao garanciju godinu dana da se nece odvojiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opera69 0 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 14 postova Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio pri internetu, hvala na brzim odgovorima, idem uskoro da kupim Scootsmart! Inace izasla je u augustu 2012 pa me zato i zanimaju iskustva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pirelli gts 23 michelin city grip razlika u visini gume ili ti sirini. obe gume 120/70 michelin visina 113mm pirelli visina 119 a o svemu tome malo sire na http://modernvespa.com/forum/topic98892 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Februar 26, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo da zakljucimo koju gumu najbolje da stavimo na scoot? imam diablo na silveru, moram nove da uzmem, ali koje???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja moram da menjam. Do sada sam vozio na Maxxis gumama. Presao 20 000km na njima i mogu jos. Tvrde, prave pirocanske, dugo traju. Hladne su katastrofa, kada se zagreju nesto i mozes sa njima. Malo citao, rasipitivao se i na kraju mislim da ce pasti Pirelli. Citiy Grip na Beverly-u izgleda uzasno. Kud mu je zadnja uska, sa Citiy Gripom izgleda smesno. Inace, bio sam dokon pa sam merio Michelin i Pirelli, i stvarno je razlika u sirini. Citiy Grip ima enduro oblik gume, a to mi se ne svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan ajmo da zakljucimo koju gumu najbolje da stavimo na scoot? imam diablo na silveru, moram nove da uzmem, ali koje???? Ja ti mogu samo preporuciti michelin ali ne city grip vec power pure saru, mislim da je neko od kolega vec stavio na forumu da je to prva scoot guma sacinjena od dve komponente ALI postoji jedna velika caka Kao i uvek u Srbiji je tesko i to jako,jako,jako tesko da pronadjes ovu gumu jer svi gruvaju city grip. Ja sam prosle sezone bas slucajno u beogum i nasao prednju a sad opet na netu slucajno i zadnju. Sve servisere koje sam zvao su rekli da guma ne postoji, te nemamo je u tim dimenzijama, te ne uvozimo,...... Na kraju krajeva, neces pogresiti ako uzmes city grip ali opet kazem iz iskustva power pure, a sto se tice ostalih proizvodjaca nisam imao iskustva, makar sa tim vecim dimenzijama. Evo ti link pa pogledaj sta michelin preporucuje za Italijane kojji voze SW. http://www.michelin.it/moto/pneumatici-scooter#type=type_2 Nadam se da sam ti pomogao ako nisam onda sam zakomplikovao Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Tema sa foruma http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/78947-michelin-power-pure-sc-najnovije-gume-za-skutere/page__p__1265870__fromsearch__1#entry1265870 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...