Alexa90 11647 Napisano Januar 5, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 120/80 14 i 150/70 13 Ove dimenzije tražiš @francuz69? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1918 Napisano Januar 5, 2021 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Aha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buckoM 18 Napisano Januar 23, 2021 U prolazu, 26 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: Beverly 250 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Beverly sam kupio sa Metzeler-om Fell Free i sa njima presao oko 17.000 za nepune dve sezone. Uskoro mi dolazi vreme za zamenu guma, pa bih opet iste uzeo, jer sam zadovoljan njima, a i drugi clanovi su potvrdili da je Metzeler i Beverly dobra kombinacija. Gde se moze kupiti Metzeler, osim u Vianor-u? Da li skidate tockove sami ili to prepustate vulkanizeru? U Novom Sadu vidim da je preporuka sto se tice vulanizera za motore Kedi i Vianor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1918 Napisano Januar 23, 2021 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja za zaboravio da se pohvalim: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 311 Napisano Januar 23, 2021 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, buckoM je napisao: Novom Sadu vidim da je preporuka sto se tice vulanizera za motore Kedi i Vianor. Ja sam pre neki dan narucio gumu kod Bakija, pokupio i sa skinutim tockom otisao kod kedija. 350 montaza demontaza gume, 500 balansiranje i oko 200 nov ventil. Odradili ljudi za 5 minuta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 861 Napisano Januar 31, 2021 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacu slikama sa docaram koliko su gume popucale sa bocnih strana (mahom pored felne ) Sara je jos“dobra” , oko 2mm (prednja) zadnja ima bar 3mm zbog cega su ovako popucale? prednja miselin zadnja metzeler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5709 Napisano Januar 31, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1764 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Jesu matore, koji je Dot? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 861 Napisano Januar 31, 2021 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Nole Bg je napisao: Jesu matore, koji je Dot? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Dot je 2014 zaboravio sam da napisem Da li moze ovako da popuca od nevozenja npr ili je starost u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5709 Napisano Januar 31, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1764 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nije preterano stara da bi tako ispucala, nzm deluje mi kao da je negde na suncu stajala dugo.... Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Januar 31, 2021 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan DOT iz 14..... menjaj ako misliš da glava ostane na ramenima. Al pre toga provera ležajeva (3 kom u prednjem i 1 pozadi) i semeringa jer dajem glavu da je i to za zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 861 Napisano Januar 31, 2021 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Nole Bg je napisao: Nije preterano stara da bi tako ispucala, nzm deluje mi kao da je negde na suncu stajala dugo.... Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Ne znam, jedino ako nije stavljena na skuter sa nekog placa polovnih guma koje stoje napolju sa svim meteo faktorima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 861 Napisano Januar 31, 2021 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Satelis je napisao: DOT iz 14..... menjaj ako misliš da glava ostane na ramenima. Al pre toga provera ležajeva (3 kom u prednjem i 1 pozadi) i semeringa jer dajem glavu da je i to za zamenu. Svakako se menjaju gume.. jos bijem glavu o proslosti kupljenog skutera i pokusavam da sklopim neke kockice njegove proslosti.. hvala na savetu oko tehnickih stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 861 Napisano Januar 31, 2021 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Satelis je napisao: i semeringa jer dajem glavu da je i to za zamenu. Prednji ili zadnji tocak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Januar 31, 2021 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Sunce i moguca voznja preko ivicnjaka... Onda se guma 'lomi' na boku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Januar 31, 2021 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, petar_lord je napisao: Prednji ili zadnji tocak? Napred nemaš semeringe, sa leve strane dođe metalna čaura sa poklopcem a sa desne pinjon. Pozadi u travezni sa zadnje strane imaš semering. Napred ide 6202x2 na desnoj i leva strana 6302, za pozadi ne mogu se setiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Januar 31, 2021 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan Mishelin pilot roud 4 odlicna guma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11374 Napisano Mart 19, 2021 Ne silazi, 2324 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sme li da se mesaju proizvodjaci guma ,recimo Mitas pozadi,napred Dunlop?U pitanju je Beverly 300.Jbg tako sam nasao na saitu za prodaju guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5186 Napisano Mart 19, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6052 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne bi smelo naopako? Ne's voziti trke sa njim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11374 Napisano Mart 19, 2021 Ne silazi, 2324 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Otkud znam ,pitam ,imamo sulude zakone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Mart 19, 2021 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, cezarpa je napisao: Otkud znam ,pitam ,imamo sulude zakone. A sto ne nadjes lepo par... Gume na skuterima imaju razlicite sare za prednju gumu i za zadnju. Bev300 je ipak malo ozbiljniji skuter. A i kad vec idu novi opanci,nek bude isti proizvodjac. Koja je dimenzija? Da ti pomognem oko pretrage. 5 godina sam u Srbiji radio prodaju guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Mart 19, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evoo maloo zanimljivih fotografija na pocetku sezone .. a voleo bih da čujem vaša mišljenja kojaa je verovatnoća da se desi ovako nestoo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Mart 19, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da gresim, ali ovde nema popravke... Morao si novu da kupis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11374 Napisano Mart 20, 2021 Ne silazi, 2324 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, DaliborBP said: A sto ne nadjes lepo par... Gume na skuterima imaju razlicite sare za prednju gumu i za zadnju. Bev300 je ipak malo ozbiljniji skuter. A i kad vec idu novi opanci,nek bude isti proizvodjac. Koja je dimenzija? Da ti pomognem oko pretrage. 5 godina sam u Srbiji radio prodaju guma. I ja isto mislim,jednu narucujem sa KP,drugu sa IPG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Mart 20, 2021 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: I ja isto mislim,jednu narucujem sa KP,drugu sa IPG. Daj dimenzije,pa cu pretraziti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11374 Napisano Mart 20, 2021 Ne silazi, 2324 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan narucio sam prednju na KP iz Surcina,zadnju na IPG.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...