sinisa66 106 Napisano April 26, 2019 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da tako je druze,Bas juce sam bio u Pilot sportu i porucio Pirelli.jedino ovi praznici sada Znam da nema skoro nikakve razlike izmedju 140 i 150 a finasijski i te kako ali eto" Evo vam oci na pa gledajte" Hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 377 Napisano April 27, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Stigle nove gume za SpiderMaxa 115eur Pireli + Michelin On line kupovina u Sloveniji Oba dota 40+nedelja 2018 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano April 27, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, kingdrom je napisao: Stigle nove gume za SpiderMaxa 115eur Pireli + Michelin On line kupovina u Sloveniji Oba dota 40+nedelja 2018 Super , drago mi je da si našao ono što si tražio . Obe gume 115€ ??? ...sa prevozom ??? Hoćeš da odaš tajnu kolegama gde si kupio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 377 Napisano April 27, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Hocu naravno, Vracam se uskoro u Bgd i saljem sve detalje, matori je to preko svojih prijatelja kupio a detalje saznajem i delim sa svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano April 27, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, kingdrom je napisao: Hocu naravno, Vracam se uskoro u Bgd i saljem sve detalje, matori je to preko svojih prijatelja kupio a detalje saznajem i delim sa svima Spidermax banda će ti biti zahvalna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 377 Napisano April 27, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan print screen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 377 Napisano April 27, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i detalja cudom matori sacuvao racun 135e plus povracaj bude i manje od 115 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Maj 15, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam na molbu prijatelja iz Doljevca po kisi dovezao skuter u Kg! Preko Aleksinca, Deligrada, Varvarina i Rekovca. Put mi je poznat posto cesto u Sokobanju idem, preko 200km po jakoj kisi! Zasto ovo pisem? Zbog guma koje prvi put vidim, nisam znao da postoje, michelin city grip winter! Vozi se po mokrom vrhunski, osecaj sigurnosti sam imao od starta, pri kocenju takodje... Prska dosta dok se vozi, nazad pravi "maglu" a prednji tocak baca vodu ispred sebe! Kada sam stigao i gumu rukom pipnuo bila je topla... Kakvo je vreme mozda cu uskoro i po snegu imati prilike da je probam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Maj 15, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam tu gumu pre neku godinu, ali izdaleka, mislio sam prvo da je auto guma, pa mi neko reče da je u stvari Michelin zimska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Maj 15, 2019 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam odavno za ovo Nego, znam da ljudi stavljaju auto gumu pozadi na SW600 i da teraju tako. No, stavljaju ljudi prste u strujno kolo ali ajd... Ja bih probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Maj 15, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije tema ali moram reci, gume su na SR300 MAX, Aprilia je kopirala Nexus ili obratno Start iz mesta je mislim bolji nego sto sam na cbr600 imao, silovito ubrzava, imam utisak duplo bolje od satelisa 400 kog vozim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14904 Napisano Maj 15, 2019 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Alekre je napisao: znam da ljudi stavljaju auto gumu pozadi na SW600 i da teraju tako To samo za potrebe slikanja, pilece nogice, bataka ... ili sta vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Maj 15, 2019 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je putopis nekog čalana foruma iz Amerike koji je tamo putovao skuterom i koristio auto gumu. Prisutna je tamo ta praksa i ima konkretan naziv za auto gumu na maxi skuteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Maj 15, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na SW600 još i ima logike obzirom da 2ct guma može da se baci posle 10k km. Slike iste u prilogu, tačno 10k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2072 Napisano Maj 16, 2019 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad zivite po ravnicama. Ja mislim da ni jednu gumu nisam tako potrosio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Maj 16, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi vozio SW600? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2072 Napisano Maj 16, 2019 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam ali nije bio moj. Vozio sam leonardo 250, nekad sam menjao i po dve u sezoni. Do 10000 su mogle da predju maksimalno, ali nisu se kockale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Maj 16, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Силвер буквално једе задњу гуму Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Maj 16, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan On 12.3.2019. at 14:57, muljaz je napisao: On 11.3.2019. at 11:39, Biker-Boy je napisao: Ne znam da li kolega muljaz govori iz licnog iskustva ili po nekim starim secanjima, ali najverovatnije je da nije bas upoznat sa desavanjima u Mitas kompaniji u zadnjih 10ak godina, naime, Mitas je postao sasvim ozbiljan igrac na polju guma za skutere i velike motore, vec godinama prave odlicne gume u sta sam se i sam uverio kada sam prosle godine uzeo nov set Mitas Sport Force+ , napravio sam nekih 7000km s njima, putovao na more, ganjao na Navak stazi, i tvrdim da su odlicne gume, odlican odnos ulozenog i dobijenog. Takodje je i drugar uzeo Mitas za svoj Beverly 500 i veoma je zadovoljan. Ono sto sam ja imao prilike da probam cini mi se da je u rangu sa Sava gumama, a Sava realno nije u rangu Michelin, Dunlop... Razlika u ceni i nije toliko velika. Neko ko vozi laganije, kad je suvo, toplo, njemu svaka nova guma mora da valja. Meni jednostavno nisu legle Baš me čudi da su Mitas u rangu Savinih guma pošto se rade u tvornici Sava Kranj u Sloveniji.... Inače u pravu si, savine gume nisu u rangu Michelina,Dunlopa kada je u pitanju skuter guma, več je mnogo iznad njih....ako ne veruješ, pitaj nekog koji se profesionalno bavi trkama na skuterima koje gume koristi.Ja sam bio izuzetno iznenađen kada sam saznao da samo Sava i ništa drugo.... Inače i na Hondi i na skuteru "trošim" Mitas i prezadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Maj 16, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Baš me čudi da su Mitas u rangu Savinih guma pošto se rade u tvornici Sava Kranj u Sloveniji.... Inače u pravu si, savine gume nisu u rangu Michelina,Dunlopa kada je u pitanju skuter guma, več je mnogo iznad njih....ako ne veruješ, pitaj nekog koji se profesionalno bavi trkama na skuterima koje gume koristi.Ja sam bio izuzetno iznenađen kada sam saznao da samo Sava i ništa drugo.... Inače i na Hondi i na skuteru "trošim" Mitas i prezadovoljan sam.Trke na skuterima i to profesionalno, prvi put čujem...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Maj 16, 2019 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, dusantomic said: Trke na skuterima i to profesionalno, prvi put čujem... Sent from my iPhone using Tapatalk Kako ne, klasa 50cc, čak imaju i klasu sa TMAX 500. WORLD MALOSSI DAY: Gladiators on two wheels - TMax Cup - News - Trofei Malossi - Trofei Malossi 2019 TROFEI.MALOSSI.COM The finale of Trofei Malossi's 30th season at Vallelunga (RM) results in a spectacular show with over 100 riders from all over the world Bar ja znam za Malossi kup, verovatno ima još organizacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Maj 25, 2019 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Stigla zadnja nova guma 150/70/r16 preko rs,autoguma, dosta retka dimenzija,tako da je Nexus dobio novu dimenziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Maj 26, 2019 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep nexus koje je marke i koliko te kostala gumeza? Ja sam lako nasao Danlop i relativno jeftino! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Maj 26, 2019 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze.Pirelli Sport Demon 150/70/16 nasao sam samo ovu ponudu. 14.000,00 rsd na kucnu adresu dot 2019 god.Opet posle 10-ak dana voznje utisci odlicni mozda je malo tvrdja od Mischelina ali lepo se ponasa na kisi.Da li Dunlop ima u ovoj velicini,ja nisam nasao?Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Avgust 26, 2019 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da menjam gume na Tmax 2017, i listajuci temu i net, izbor se praktično svodi na Dunlop sportmax roadmax III i Pirelli Diablo Rosso.Gledajuci cene Pirelli set je oko 200e, a Dunlop oko 300e.Da li je opravdano skuplji Dunlop tj. da li nudi bolji kvalitet i trajanje?Ili biste preporučili neku treću opciju?Skuter koristim svakodnevno za grad uz dinamičnu vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...