Štef 969 Napisano Maj 7, 2018 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nisu ovo Michelin Power pure ??? Pitam, pošto teram dve takve na maxiju... A u pravu si, klizaju kao blesave na onim belim linijama. Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Promenio Maj 8, 2018 član alexanto nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kubanac99 6 Napisano Maj 7, 2018 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Surdulica Motocikl: Gilera Runner 180 SP Prijavi odgovor kao problematičan Da, Power pure su, pogresio sam. Promenio Maj 8, 2018 član alexanto nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Maj 7, 2018 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Na skuteru imam Dunlop Scootsmart 120/70-12. obe nove montirane Posle montaze ih nisam balansirao jer je sve mirno i bez bilo kakvih vibracija ili osećaja debalansa pri bilo kojoj brzini. Nisam zadovoljan kako guma drzi na vrelom asfaltu u krivini ili skretanju u samoj raskrsnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 7, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ortak je pre desetak dana stavio obe Pirelli Angel scooter... Za prvi maj je napravio dobrih 500km sa devojkom, oduševljen je gumama... Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 7, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo do ivice (i još može) @Kubanac99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kubanac99 6 Napisano Maj 7, 2018 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Surdulica Motocikl: Gilera Runner 180 SP Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Inace ovo gore je slika gde sam imao nogare jos pa nisam mogao da oborim do kraja. Promenio Maj 8, 2018 član alexanto nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 7, 2018 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo sam siguran da Aleksa ima sve nogare na maxiju... Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Promenio Maj 8, 2018 član alexanto nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Maj 8, 2018 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam sta vi vozite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4726 Napisano Maj 8, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ Kubanac99 i Štef: Molim vas da malo "odmorite" sa citiranjem poslednjeg posta iznad onog koji pišete. Nema potrebe citirati prvi post iznad vašeg, podrazumeva se da na njega replicirate. Nepotrebno se zauzima prostor na stranici i gubi se preglednost teme. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 8, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ćopu i centralni štender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav buljin 0 Napisano Maj 10, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprila 500 scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su sve stari zapisi iz 2010,2011 gde su iz novijih datuma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav buljin 0 Napisano Maj 10, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprila 500 scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan On 19/04/2018 at 9:51, igogitar je napisao: Pronađi razlike Gde ima da se kupi takva guma za aprilu 500 scarabeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 225 Napisano Maj 10, 2018 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovu kupio u filijali firme GumaM ovde a za Srbiju ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Maj 10, 2018 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Continental ima da se kupi u Motoboxu u Novom Sadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
codemitra 2 Napisano Jul 5, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi iscitah svih 32 strane i nisam pametan... da li Michelin CG ili Dunlop scootsmart . Ocigledno jednima leze jedne, drugima druge , pa aj da vas pitam ovako: Vozim Kymco Downtown 300i , 189 kg ima , ja imam 61 kg ( ko autopilot da mu ukljucis jbg, ne oseca me ). Da li ima neko ko vozi ovakav ili skuter slicnih karakteristika , a da je stavio jedne od pomenute dve vrste guma i da je njima zadovoljan/nezadovoljan ? Trenutno su na njemu Metzeler , ali iako imaju ok saru cini mi se da su izgubile na karakteristikama ( stajao je skuter jedno vreme i nije vozen, skoro sam ga kupio ) tako da se ne osecam bas sigurno tokom voznje , cak i pri bas malim brzinama zna da mmmalo zaplese ili malo prokliza ( ja sam po prirodi sto se kaze safety/pi*kica tip vozaca, tako da bas lagano i pazljivo vozim, u takvoj voznji uzivam. Gas nacepim onde gde bas 100% vidim da mogu bez problema). Hvala unapred svima i na odgovoru a i hvala vam na ovih prethodnih 32 strane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Jul 5, 2018 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sa City Grip ne mozes da omasis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jul 5, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na majesty 250 "met'o" zadnju Pireli Angel scooter. Prednja je ostala mišelinka power pure, a motor se pretvorio u biciklu... Ne mogu zamisliti kakav bi bio osećaj da je i prednja nova ista... Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
codemitra 2 Napisano Jul 9, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Hteo sam City Grip ali prosto ne mogu da pronadjem prednju nigde ( ni kod nas ni nigde na netu nema 120/80 R14 ) , a ne bih da uzimam razlicite jer sam citao da to nije bas najbolje. Tako da ce ipak na kraju morati da padnu dunlop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sa gumama 16"? Da li se mogu naći u Srbiji? Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Jul 24, 2018 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koje dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jul 30, 2018 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja na SW 600 vozim Dunlop scootsmart, stavljene obe nove, balansirane i nemam bas nikakvih problema sa njima...tenutno su na 7.000 km i ne primecujem neku premenu u voznji. Plan je da izadjem sa njima na 10.000 i zamena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Jul 30, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Valja li ova guma za maxi scooter? Da li je neko imao priliku da je isproba? https://www.mitas-moto.com/international/about/press-releases/mitas-introduces-new-scooter-tire-line-touring-force-sc-eicm/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 891 Napisano Jul 30, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2070 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево теме о гумама, па прелистај утиске. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan I ja na Satelisu 400 koristim Dunlop scootsmart 120/70/14 i 150/70/14, motor je težak 230 kg sa gorivom + mojih 97kg.Kao početnik moji utisci ne znače ništa.Kapiram da ako je motoru max opterećenje 400kg da je ok? Nisu mi jasni ideksi nosivosti i brzine...Ukupna nosivost ili? Jel može neko da mi pojasni to? Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Februar 3, 2019 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.5.2018. at 20:49, keš je napisao: Na skuteru imam Dunlop Scootsmart 120/70-12. obe nove ... Nisam zadovoljan kako guma drzi na vrelom asfaltu u krivini ili skretanju u samoj raskrsnici. Povlacim negativnu kritiku na racun pomenutih guma. Pokazalo se da su gume vise nego ok u svim prilikama. Pravi krivac za proklizavanje u krivini je leva viljuskau kojoj je nedostajalo ulja usled curenja na semeringu. Curenje nisam primetio iz razloga sto sam skuter svaki dan prao tako da nisam uocio masnocu na viljusci. Proklizavaje se vremenom pojacalo i umalo da zavrsim u kanalu. Znaci gume za skuiter Dunlop Scootsmart su odlice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...