mileus 0 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovom motoru? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5182 Napisano Januar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6052 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima već nekoliko trema o tom modelu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/38006-honda-vfr750r/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55118-honda-vfr750-rc24-vs-transalp-600v/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76830-vfrvtr-tema-za-vlasnike-i-ljubitelje/page__view__getnewpost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Januar 11, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Do kog godista VFR agregat ima zupcanike u masini, tj. od kog godista su poceli da ugradjuju spaner i lanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1152 Napisano Januar 11, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran, znam da RC24 ima zupcanike, a mislim da RC36 i mladji modeli imaju spanere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10683 Napisano Januar 11, 2013 Hronični Motociklopata, 7405 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan svi modeli VFR 750 imaju zubcanike u razvodu, tek 2002 model V-tec dobija lance, ali to je vec VFR 800ccm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1152 Napisano Januar 11, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A VFR 800 mladji od 2002? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10683 Napisano Januar 11, 2013 Hronični Motociklopata, 7405 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan prvi model VFR 800 (1998-2001) ima zubcanike, a drugi model VFR 800 "V-tec" (2002-2009) ima lance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mileus 0 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga danas kupio pa kako mi bude...rc36 1992 i sve sto znam je da je prelep i u odlicnom stanju a ostalo cemo videti kad dodje leto! Poz.svima i hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan pa neka ti je sa srecom i obavezno ga zali da ne zariba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan prvi model VFR 800 (1998-2001) ima zubcanike, a drugi model VFR 800 "V-tec" (2002-2009) ima lance Proverena informacija Što te brinu lanaci i španeri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1152 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije da brinu, ali je prenos preko zupcanika ipak mnogo vecniji, bar su meni tako rekli ljudi koji se razumeju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno da je dugovečniji. Kod V mašina je "poblem" to što imaš dva lanca, dva španera i svega ostalog duplo više. Što naravno poskupljuje stvari. A da ne pričam da je komplikovanije zameniti uprovo zbog položaja motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan jeste dugovecniji ali oba modela su izuzetno kvalitetna i trpe dosta, tako da i jedan i drugi model su odlicni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ma daleko od toga da nije dugovečan. Ni taj lanac nije napravljen od sira pa da traje dva krugo oko zgrade. Može da preće sigurno više od 50000km. Cena mu je za V motor (dva lanca) nešto više od 100e i to D.I.D. Znači nisu neke milijarde u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...