Aleksandar011 52 Napisano Octobar 1, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Satelis 250 Prijavi odgovor kao problematičan Već neko vreme me iritira plastika na upravljaču koja služi kao poklopac za ostavu za naočare i sitnice. Zubić koji treba da je drži zatvorenu je polomljen pa mi klapara preko svake iole veće neravnine i izluđuje me. Jel ima neko neku ideju kako moze da se nabudzi nešto da je drži ili da je jednostavno zalepim i zaboravim da postoji? U pitanju je ova siva plastika sa Peugeot znakom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4962 Napisano Octobar 1, 2023 Drug član, 3739 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da se slikao kako izgleda iznutra. Ne znam da li može da se umetne, al pade mi na pamet neka kombinacija samolepljivog filca za stolice, da ublaži truckanje, i samolepljeve magnetne trake, ili nekog magnetića, da drži, koliko toliko. https://uradi-sam.rs/dihtovanje/filc-samolepljivi-125kom--kraftix.html https://www.magnetnafolija.com/prodavnica/samolepljiva-magnetna-traka/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Octobar 1, 2023 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nevezano za model, uglavnom viđam zalepljen magnet kao vid rešenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Januar 29, 2024 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moja makina sa prve strane ove teme slavi mali jubilej pali, radi, ide, kotrlja se valjano uradjena zam. ulja u motoru, dijagnostila nista se nema pipati 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano Januar 30, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad se održava, ne boli glava... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Januar 30, 2024 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da u opis ubaciš i cenu delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar011 52 Napisano Februar 4, 2024 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Satelis 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko informaciju da li se na Satelisa 250 mogu ugraditi neki unervizalni stitnici za ruke ili mora neki odredjeni model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Februar 4, 2024 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Oem odbojnik vetra + grejači ruku + dobre rukavice = nema zime. Ako ces baš stitnik... pisaću u NC temi za model 23 pa ćeš videti kako bi moglo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar011 52 Napisano Maj 31, 2024 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Satelis 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan pokupih ṣ̌raf i dok sam gurao motor kod vulkanizera uspem da pocepam zadnju gumu sa bočne strane. Pošto sam bio na obodu grada nisam imao druge opcije nego alat u ruke i demontaža točkova pa pravac vulkanizer, što se na kraju ispostavilo kao ozbiljna igranka. Uz Daretove instrukcije uspem da skinem zadnji točak a potom i prednji. Sreća u nesreći je da već dva meseca u gepeku auta vozim nove gume kupljenje u Italiji.Elem posle demontaže nastupa igranka sa vulkanizerima jer niko živi neće da radi sa felnama za skuter. Nakon 10 poziva dobijam Moto bruder servis koji prihvata da odradi montažu novih guma za felne. Ne znam realnu cenu ali mislim da me je malko odrao, al kako god bilo mi je važno da završim posao. Točkovi namontirani, razlika u vožnji neverovatna, vožnja je mekša i tiša bar 50 posto. Da ne pričam koliko se sigurnije osećam pri skretanju i obaranju. Ostaje samo da proverim neki klik klak zvuk kod zadnjeg točka kad pomeram skuter napred nazad. A to može i Dare kad se budemo uskoro videli 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Jun 15, 2024 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo nas na 65.800km vreme je za servis prednje plocke dibidus otisle zamenjeno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Jun 17, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 6. 2024. at 22:08, Satelis je napisao: dibidus otisle Dere se Wolt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Jul 11, 2024 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Po ko zna koji put da ponovim isto..... Sva Pitanja Koja Imate o Pomenutom Modelu Pišite Tj Pitajte u Temi Ili Ti Nemojte Mi Slati Privatne Poruke! A sad da odgovorim kako se resetuje servisni ključ na instrument tabli. Stisne se i drži dugme na tabli, drugom rukom se da kontakt ključem, čeka se 5sec. pa se pusti dugme i skine kontakt. Gotovo, resetovan ser. interval, pocinje novi ciklus branja km. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko3344 0 Napisano Jul 13, 2024 U prolazu, 10 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: Peugeot Satelis 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro, dobri ljudi! Satelis 250,servis uradjen pre 1000km ima viska ulja u motoru i transmisiji. Da li da odvadim ili nece skoditi da teram tako? Veliki pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Jul 13, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Transmisija ima odušku, višak će izaći. Pošto je kažeš, prošlo 1000km to se verovatno i dogodilo. Višak ulja u motoru treba izvaditi. Ako je sipano više, neka je na čast majstoru, odvadi nekim većim špricem. Međutim, ako se taj višak pojavio naknadno...to je onda nešto drugo. Deluje da je sve ok, nije zamućeno...odvadi do maksimuma i teraj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Jul 13, 2024 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Iz transmisije nece bogome izaci na odusak....morace spricem odvaditi visak (izgleda da je majstor gadjao podeok za 400/500ccm). Iz motora takodje odvadi visak ali obavezno prati nivo ulja u narednom periodu. Dizati ga sigurno nece, već da se ne desava ubrzana kontra pa je otud nasuto vise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4962 Napisano Jul 13, 2024 (promenjeno) Drug član, 3739 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bemu miša, na mom sadašnjem, a i na prošlom skuteru je ugravirano koliko ulja ide, i u motor i u reduktor. El to teško da se stavi? Glupa fabrika Promenio Jul 13, 2024 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko3344 0 Napisano Jul 13, 2024 U prolazu, 10 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: Peugeot Satelis 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima! Da li je min-max za transmisiju na dnu mernog stapa(Satelis250cc)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4962 Napisano Jul 13, 2024 Drug član, 3739 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da, tako stoji u uputstvu: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko3344 0 Napisano Jul 21, 2024 U prolazu, 10 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: Peugeot Satelis 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, sa obzirom na blatobran prednjeg tocka koji je jedva 2mm udaljen od gume da li i vama zna da zalupa na sekund kad uleti kamencic ili slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Jul 21, 2024 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne mož biti udaljenost jedva 2mm, nešto ti je tu ukrivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Jul 22, 2024 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ili je mozda stavljena 'vislja" guma pa je balon veci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brdaus 0 Napisano Jul 24, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Brat mi poslao satelis 125 iy 2016. godine koji se ugasio u voznji i nece da startuje. Kaze da se to i ranije desavalo, ali posle proradi i vozi se tako po nekoliko meseci, pa se desi opet. kada se da kontakt i ne upali crvenu lampicu hoce da startuje a kada upali i trepne jednom vise ne startuje. Odrzavan motor redovno ali ... ima li koga u Sumadiji da moze da pomogne ? Neka dijagnostika ili savet ili ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Avgust 7, 2024 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavi za dnevnik...Satelidza dodje na 70.000km Desio se mali problem, probila je lula svecice te je bilo dobrih muka nakon pranja motora. Ne da primi gas, puca, stuca, pali EFI lampu, gasi se i tako to sto izbaci iz takta bas kad ne treba. desnoj rucici nema vise kripljenja, morace se zamenit posle mnogo h rada ledice otkazuju bum tras greske su pobrisane, lula svecice je zamenjena filtro takodjer sta radi gradska (ne)cistoca CVT je sredjen picikato uljce zamenjeno rele na izlazu (87) zezao je kontakt nema vise da kaki pri verglanju Sledeci servis bice na 75.000km .... do tad samo vatra 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Avgust 9, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2-3 dana sam ga video kod Bea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Avgust 16, 2024 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Voza se svaki dan, sto zbog posla oko protetike što kur. služba. Mislio sam da će biti uništen vožnjom po gradu jer drugar nema iskustava. Kad ono medjutim, odlično se snašao, dobro ga čuva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...