Jump to content

Moto Zajednica

BMW K 1200 R vs GSX 750 R

Recommended Posts

• Drug član, 1854 postova

ako nedajboze neki Suzuki 750 , 1000, ili cak hayabuza neocekivano stane pored mene na semaforu, onda samo bog moze da mu pomogne.

ne razumem, hoćeš da kažeš da će tvoj bemvejac da otkine suzuki 1000 ili hajabusu?

već je rečeno da su ova dva modela neuporediva jer nisu ni približna klasa.

uporedite ga sa B-kingom.

inače za razliku u ceni gsxr750 može da se nabudži da jede malu dečicu (o ne sad će opet bemvejisti kako je bmw udoban, ovo ono)

i kakve su to gluposti kao pravimo sportski motor a zabole nas za trke?

ja poštujem bmw i volim, ali vi ga preteraste, najvažnije je da je on skup.

ispadoše bemvejisti gori od hondista i stromaša... kad bmw opali iz prve u drugu to je bmw, a kad moja kawa to isto uradi onda je kršina, japansko govno... opet mi nije jasno.

stvarno sam ispizdeo, mikka se kao zeza, a opnda kad neko dirne u bmw ispada frka.

poredite motore koji su u istoj klasi i cenovnom opsegu, a ne ovako.

evo jedan mali predlog. dajte nekog bmw-a onom pucači iz Šapsa pa da vidimo kad će da "pukne". može?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

ako nedajboze neki Suzuki 750 , 1000, ili cak hayabuza neocekivano stane pored mene na semaforu, onda samo bog moze da mu pomogne.

ne razumem, hoćeš da kažeš da će tvoj bemvejac da otkine suzuki 1000 ili hajabusu?

inače za razliku u ceni gsxr750 može da se nabudži da jede malu dečicu (o ne sad će opet bemvejisti kako je bmw udoban, ovo ono)

ispadoše bemvejisti gori od hondista i stromaša... kad bmw opali iz prve u drugu to je bmw, a kad moja kawa to isto uradi onda je kršina, japansko govno... opet mi nije jasno.

stvarno sam ispizdeo, mikka se kao zeza, a opnda kad neko dirne u bmw ispada frka.

evo jedan mali predlog. dajte nekog bmw-a onom pucači iz Šapsa pa da vidimo kad će da "pukne". može?

Pa izgleda da je tebi cela ideja motora da pucas sa njima ! " dajte nekog bmw-a onom pucači iz Šapsa pa da vidimo kad će da "pukne". može?" i malo bolje citaj ! mene BOLI Q za BMW !!! uzeo sam GS zato sto mi se svidja i maksimalno koristim njegove mogucnosti za koje je napravljen ! A ne zato sto je JBNI BMW !!!

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Dragi Motoristi,

Evo i moj kum Vlada se ponovio sa novom masinom.

Posto cesto diskutujemo ciji je brzi, koji je lepsi, koji je mocniji, itd. itd.....

Bas bi me interesovalo vase objektivno i emotivno misljenje o nasim motorima.

Oba motora su iz 2007. god.

Pročitao sam ovo nekoliko puta,tražeći nešto skriveno,nekakvu zamku ;D...u čemu je kvaka?

Zašto porediš ova dva motora?

Imaju li oni išta zajedničko ( osim po dva točka,po tri diska i po četiri cilindra ) ?

• Zainteresovan, 987 postova
  • Motocikl: R 1250 GS Adventure

Izvini Raso mislim da gresis pogledaj spot nisamga ja pravio  ;)

http://www.myvideo.de/watch/1854963

@farbach

Jeste ! u pravu si, decko koji vozi K 1200 je moj ortak iz Kelna on je ubacio onu usisnu granu za vazduh sa leve strane i ima 188 konja

• Drug član, 1854 postova

Pa izgleda da je tebi cela ideja motora da pucas sa njima ! " dajte nekog bmw-a onom pucači iz Šapsa pa da vidimo kad će da "pukne". može?" i malo bolje citaj ! mene BOLI Q za BMW !!! uzeo sam GS zato sto mi se svidja i maksimalno koristim njegove mogucnosti za koje je napravljen ! A ne zato sto je JBNI BMW !!!

ma ja nisam pucao ni sa jednim motorom niti planiram da počnem, nisam u toj priči uopšte. to je bio samo osvrt na ono da  bmw prelazi dosta. naravno da prelazi dosta kad način exploatacije nije ni sličan.

čitao sam pažljivo, i kao što kaže ninja66 - taman kad pomislim da se zezamo ti promeniš ploču...

čim neko oplete bmw ti popiješ bendžu da ti se ne tresu ruke.  ;D

već sam jednom napisao da volim sve motore, narano i bmw. i kupio bih ga da mogu ali ne zato što je savršen, dobar, sjajan, ultra mega giga.. jer nije.

to BMW K1200R

pusti me spotova, pa nismo deca da verujemo "televiziji"...

• Vlasnik sajta, 5359 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Drugari, a da neko upali svetlo u ovoj sobi? Da vidimo o cemu se prica uopste? Ko i Zare ne vidim poentu...  ::)

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Drugari, a da neko upali svetlo u ovoj sobi? Da vidimo o cemu se prica uopste? Ko i Zare ne vidim poentu...  ::)

Nemojte se ljutiti,ali ja stvarno ne vidim razlog za poređenja ova dva modela ( osim što ih imaju dva drugara,pa jedan drugoga zezaju ).

Sutra će neko postaviti poređenje Suzane  1000 K7 i XJR 1300,ili Buel protivi R1 ;),ili....Čemu to?

• Zainteresovan, 651 postova

Pa evo moj cale bas razmislja da kupi jos jedan auto,ja ocu VW Passat karavan,a sestra oce Peugeot 206 CC kabriolet,pa se nesto bas razmisljam sta je bolje.

p.s. ko razume,shvatice sta sam hteo da kazem

Ali je ipak postala najcitanija i najposecenija tema dana !  ;D

;D

;D

;D

;D

;D

;D

Postoje stvari koje nemogu da se porede, to sam shvatio danas !

Tako je i bolje  ;D

Stigli smo bez havarije na cilj  ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja