Jump to content

Moto Zajednica

Polaganje za "A" kategoriju, po novom zakonu

Recommended Posts

• Zainteresovan, 672 postova
  • Motocikl: Apn 6

Juce sam prosao kroz Vranje😂😂sta ima 19.09 u Vranju? @Alexandra995 ne znam sta da napisem na ovu temu,jeste zahtevno ali nije nemoguce.vozis automobil koji ima isto brzine,motor takodje.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1646 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08
pre 28 minuta, Bobni je napisao:

Juce sam prosao kroz Vranje😂😂sta ima 19.09 u Vranju? @Alexandra995 ne znam sta da napisem na ovu temu,jeste zahtevno ali nije nemoguce.vozis automobil koji ima isto brzine,motor takodje.

Pišem ti u PP.

• Drug član, 606 postova
  • Motocikl: Honda NX 500
Pre 2 sati, Alexandra995 je napisao:

Mene su naučili šta treba da radim da položim

Isto. Kada sam vežbao osmice na poligonu govorio mi je "ma neće ti to trebati na polaganju, to je samo jedan bod". Kao da tu veštinu više nikada neću nigde upotrebiti. A da ne pričam kako nije bilo saveta gde da se pozicioniram, na šta da obratim pažnju i slično. Hvala ljudima sa jutjuba na teoriji, oni ti zapravo promene način razmišljanja i glednja na vožnju motora. I naravno praksa i vežba

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 1646 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08
pre 10 minuta, markommarko je napisao:

Isto. Kada sam vežbao osmice na poligonu govorio mi je "ma neće ti to trebati na polaganju, to je samo jedan bod". Kao da tu veštinu više nikada neću nigde upotrebiti. A da ne pričam kako nije bilo saveta gde da se pozicioniram, na šta da obratim pažnju i slično. Hvala ljudima sa jutjuba na teoriji, oni ti zapravo promene način razmišljanja i glednja na vožnju motora. I naravno praksa i vežba

Upravo to. Uvežbane osmice su sutra lakše polukružno okretanje, samo jedan primer. Niko ne govori da je mnogo lakše kad se izmesti centar težišta kontra od strane u koju se krećemo, niko ne kaže kako se pravilno drži stopalo na fuzasteru (prišao mi susedni instruktor da me koriguje)...

Odavno se pitam zašto ne uče polazak uzbrdo? Ja sam se sama učila, odem na poligon, probam prednju, zadnju, ok, zadnja mi završava posao... Više sam naučila ovde od svih vas i YouTube-a nego u školi.

Niko mi nije rekao da ne pipam prednju dok mi je smotan točak, dok nisam sama svojim motorom pala ispred dvorišta kao poslednji kreten, tad sam ujedno i prvi put pala sa velikog motora (na skuteru sam imala kolekciju padova od prednje 😂).

Prvi čas smo otišli školskim motorom na poligon, probala sam sve radnje, drugi dan odma' na ulicu... 

Nije mi bilo svejedno, osećala sam se kao bubnjar. 😅

• Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja