mihazero 264 Napisano Decembar 28, 2012 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna konacan broj fotografa koji ce slikati? Moram da se doteram! Bices deda mraziran ... tako da eventualno mozes da izfazoniras bradicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 28, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim svakako do skupstine, a auto nemam Prepoznacete me po najgoroj opremi al' velikoj volji da nesto zabelezim (30D + 17-85) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 28, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, ja dolazim u pola 10! Mi fotografi nema sta nemamo, nemamo zdravlje, nemamo motor, nemamo auto 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Decembar 28, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ....ali imate ono najvažnije: SRCE i beskrajnu dobru volju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 28, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Bar znate da "škljocate"... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 264 Napisano Decembar 28, 2012 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan posto i sam i ja sutra bez kola dolazim do skupstine! Ajde fotografi da se nadjemo u parkicu kod onih jaje-vrteski. Moze? Dogovoreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 28, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Dubok naklon Deda Mrazevi! Dubok naklon BJBikersi! Dubok naklon Sinclair, Majstore! Teško mi je da proberem reči a da to nekome ne liči na patetiku... ali zaista: BJBikersi i Moto Deda Mrazevi postali su Ozbiljna Nacionalna Institucija. Ako ništa drugo onda meterološka. Vedrite tamo gde ni Božja sila ne pomaže. Želim Vam sutra vedro nebo i suv put... a za sve ostalo što je ''bitno'' u životu vi ste već odavno....Carevi …vidimo se uskoro 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim svakako do skupstine, a auto nemam Prepoznacete me po najgoroj opremi al' velikoj volji da nesto zabelezim (30D + 17-85) hoces da se kladis D40 i 18-55 kit ja cu doci samo do skole, relativno mi je blizu a imam obaveze oko bebceta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Decembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Sreća i VREMENSKA PROGNOZA, prati hrabre !!! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 28, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hoce samo neko da mi kaze od koga mogu da preuzmem odelce sutra ujutru??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1939 Napisano Decembar 28, 2012 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hoce samo neko da mi kaze od koga mogu da preuzmem odelce sutra ujutru??? Videces nas pored kombija, donecemo 50tak odela sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Decembar 28, 2012 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da sestre i bracu danas posluzi vreme, puno osmeha i uspesna dedamrazmotijda za drage klince. Da bar teram automatik, ovako sa gipsanom rukom ne mogu do rucice gasa. Ziveli i sve naj!!! u Novoj. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 28, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hoce samo neko da mi kaze od koga mogu da preuzmem odelce sutra ujutru??? Videces nas pored kombija, donecemo 50tak odela sutra. Zahvaljujem Vidimo se sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Juce isterao motor da ga sredim i uglancam. Danas isao sa njim na posao i pokisao do gole koze. Citavo vece kasljem, kijam i slinavim. Sada se vratio iz garaze sa kicenja motora. Zena mi kaze da nisam normalan. Vidimo se sutra (tj. danas). P.S. Imam mesta na motoru. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 28, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu BWE al kukate svi.... Mesec dana se borim sa upalom nerva, tetiva i misica u desnom ramenu.... Jedva dizem kasiku!!!! Sutra cu da se vozim, sve sa suprugom jer idemo kod nasih drugara u Sremcicu!!!! Il ste bajkeri il chke!!!! VESELO!!!! Sutra nam je srce puno!!!! 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 28, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kašiku slabo dižeš al viljuškom ubijaš :D nego mene uvek muči, zašto pred ovakve događaje nikako da se zaspi... :D 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ipak dolazim" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 28, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ti od treme... hoce li ST upaliti ili se zapaliti!!! :nanana: Kako da spavam kad znam sta me ceka.... Mislis li da u Sremcici spavaju??? 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi koji imaju slobodno mesto nek' ponesu viska kacigu... leba ne trazi Masimo da spavam ubi me dunja. Vidimo se za par sati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 29, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan baš tako :D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1431 Napisano Decembar 29, 2012 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' laku noć. Razlaz ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Decembar 29, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Što se ja lepo ovinioooo. Proslavila firma divnu, sjajnu i najneuspešniju poslovnu godinu. Sve je to život, baš ga takvog i volim. Sledeća će biti bolja. Trenutno, bar ovde kod mene, na reci Savi, 0 C, na trebutke i nešto malo u minusu, ali valda vetar i blagi minus osušiše potpuno Obrenovački put. Tako da draga braćo, jutro kao stvoreno za nas. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 29, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko reko laku noc, ili mozda dobrojutro? Sta god bilo, neka Vam je dobro, Dedamrazovi !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Decembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Zena mi kaze da nisam normalan. Da nam nisu žene neke rodjake, jbt Dobro jutro, ili ti : DIŽ' SE BANDO HUMANA !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...