Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 18, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Било ми је тешко да ово прочитам а верујем да ни теби није било лако да направиш овај корак... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Novembar 18, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan danas su se u Vukovaru opet mogli cuti oni ostrasceni tonovi, nazalost, kao teska bolest sto podseca i ostavlja ruzan trag 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 18, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan nakon ovoga ce valjda neki novi klinci shvatiti da kada prestane ljubav ne mora poceti rat, svi iz one ratne price o Vukovaru su gubitnici neki više neki manje ali nebitno je sada tko koliko nakon ove price. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Novembar 18, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Ove slike su me vratile mnogo godina unazad,u mnogo lepše vreme dosta toga sam izgradio tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 18, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pravi emotivni vremeplov! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Novembar 18, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao u jednom dahu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Novembar 18, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Bravo , pročitao i uživao. Ja sam tih ratnih godina bio u vojsci, i znam da je sve bilo gadno. Sada mi se čini kao da je to bilo prije 100 godina, daleko iza mene... Drago mi je što si posjetio Vukovar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 18, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh covece kakav si uvod napisao, sav sam se najezio, fenomenalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojša 86 Napisano Novembar 18, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Ugrinovci,Zemun Motocikl: jawa 250 model 559 i jawa 350 638 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je što si ponovo obišao svoj rodni grad nakon toliko godina....imao sam istu dilemu pre dosta godina,ići ili ne ići,šta sve može da mi se desi,ali preseko sam i otišao ,isto kao i ti,hvala bogu ispalo je sve dobro. Najbitnije je to, da danas,sutra možeš odvesti i svoju decu i reći ,deco tu se tata igrao kad je bio mali .Ja kad sam to uradio ,onda mi je bilo puno lakše,kao da sam vratio vreme za dvadeset godina,tek tada sam se nekako smirio. Ali na kraju krajeva ,tek kad odeš,vidiš tek onda shvatiš da tu više nema života ,zato zemo ,kući se u majci SRBIJI,pravi decu i budi međ svojim narodom.Ovde ako se napiješ i padneš u kanal ,braća će ti ukrasti sve sa tebe sa sve cipelama ,ali te niko neće ubiti.To da ti se desi gore ,ne bi osvanuo. Pozdrav zemo,pamti gde si se rodio i pričaj svojoj deci da ne zaborave,da deca znaju,obiđi đedovinu ponekad ali se drži majke SRBIJE! 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Novembar 18, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Dirljiva prica.. Mogu misliti kako je tek tebi bilo... Inace lepa voznjica... Mislim da cu sledece godine i ja posetiti Vukovar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Novembar 18, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Jako lijepo opisan dogadjaj i nazalost sve se tako desilo a onu dvojicu pustise na slobodu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Novembar 18, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan uh, kakva prica.... kratko a puno emocija, uvod - tesko da moze bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sajdark 3 Napisano Novembar 18, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike kao slike = uspomena. Opis , emocije , sinko svaka čast nisam se nadao od tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Novembar 18, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pozitivnim komentarima, ujedno ovo je i moj prvi putopis ako ga tako mogu nazvati. Suvise kratak put da bi bio putopis ali kao neka skracena verzija zivotne price Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Novembar 18, 2012 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam par puta u Vukovaru i moj je zakljucak da se namerno drze rusevine jer su oni ipak zrtve tog rata... ????????? Лош закључак пријатељу, а 220000 протераних и око 2000 убијених Срба из Републике Српске Крајине? Жртве рата су сви настрадали и протерани, без обзира на националност! Свака част за причу! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Novembar 18, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo napisano. Takodje sam bio u slicnoj emocionalnoj situaciji, razlika je sto se radi o jednom malom mestu na obroncima Papuka, ostalo lici jedno na drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Novembar 18, 2012 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, stvarno dirljiva priča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Novembar 18, 2012 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, vidi se da imas smisla za pisanje, zato samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Sa posebnom pažnjom sam čitao ovu priču. Nekako mi se čini da bi svaki moj komentar pokvario utisak. Zato samo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Novembar 19, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan nakon ovoga ce valjda neki novi klinci shvatiti da kada prestane ljubav ne mora poceti rat, svi iz one ratne price o Vukovaru su gubitnici neki više neki manje ali nebitno je sada tko koliko nakon ove price. Slažem se Mile s tobom, ali treba klincima stalno objašnjavati šta i kako. Uvek će Veliki brat držati Balkan pod svojom kontrolom da bi provocirao Evropu. Danas je to neka presuda ( na bilo čiju stranu ), sutra će biti neka utakmica ( opet na bilo čiju stranu )....Ovde će nam uvaljivati razne primitivne serije, zaglupljivati narod. Taman kada treba da dođe do nekog pomirenja na Balkanu, Veliki brat nepogrešivo reaguje i sve pukne kao balon od sapunice. Tako će biti još neko vreme, a posle ...videćemo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, i meni je zelja da odem i posetim grad. Nikakve korene ne vucem odatle, ali me je pre par godina zaitneresovalo sve sto se desavalo na tom podrucju, tako da, dace Bog sledece sezone da se ode i vidi to, samo se nadam da ce sve proci bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToDjoX 50 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Beograd,Blokovi Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Cast za putopis, odavno ne procitah na forumu ovako dobar putopis. Kratko i efektno, odlicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Novembar 21, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klimbra 13 Napisano Novembar 22, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Bio tamo prošle godine.......i na svakom se koraku pitao......zar je toga trebalo???? Najbolnija snimka mi je.....kako stojiš ispred kuće svog rođenja...... :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...