Singularitet 2495 Napisano Octobar 13, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Od @bdada sam svašta naučio, zato ga ovako i zovem u temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 18, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Decembar 20, 2018 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju zapocet cafe racer. 062 192 3433 Nikola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 30, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 323 Napisano Decembar 31, 2018 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene tj. Valpovo, Hr., situacija sa tehničkim pregledom svih vozila na 2 točka ide ovako. "Stručnjak" za pregled vozila prvo pogleda vozilo i u 90% slučajeva vrati se u kancelariju i donese lap top. Upiše točan model vozila, nadje ga na netu i prema slikama gleda dio po dio. Ako mu bilo što ne odgovara i nije kao na slici upisuje zabilješke na obrazac za pregled. Jedva čeka da nešto nadje i raduje se kao malo dijete kad dobije sisu dok upisuje. Onda ti sa smiješkom i glupim izrazom na licu kaže: Gospodine žao mi je, vozilo nije ispravo i ne može proći pregled. Ovdje sve lijepo piše i kada otklonite nedostatke dodjite ponovo. Rok je 15 dana i toliko vam važi plaćen pregled. Ako dodjete kasnije pregled plaćate ponovo. Znate, kamere sve snimaju i ako vas pustim, itd., itd. Dovidjenja. Poludim naravno, jer nekih promjena ima. Tipa: kraći zadnji kraj, vizir, auspuh i slideri. Zapalim odmah lagano u drugu stanicu za pregled. Lijepo me dočekaju sa osmjehom na licu. Predam dokumente, teta ukuca u komp i pras. Kaže teta: Gospodine neće ići. Vi ste u sustavu i danas ste već pali na pregledu. Morate čekati da prodje 15 dana, pa ako hoćete dodjite. Ispali me na ladno. Em ti sustav. Kao posrani golub još lakše odem doma. Ispao budala. Nema druge. Ajmo radno odijelo, alat, originalne dijelove i sutra ujutro ponovo na pregled. Ali, opet banana. Moram doći baš kad radi taj lik koji me srušio jer kao takva su pravila i samo on zna koji su nedostatci, a on kao za kiflu slobodan 2 dana. A joj. Da ne duljim. Naravno, čim je baja lupio pečat i kad sam došao doma onaj postupak sa radnim odijelom se ponovio i teraj dalje. Sada bar znam koja me gimnastika čeka za pet mjeseci, a ostalima sa raznoraznim dorada želim svu moguću sreću i prolaz na pregledu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 31, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan BMW R 100 R WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW R 100 R, 1982. godište, Oldtimer, vozilo prešlo 48000 km, Beograd. Cena Po dogovoru - Motori - Polovni Automobili Ovo je po meni vrhunac... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 31, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel bas mora oglas u ovu temu? Valjda bi trebalo ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Decembar 31, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, sale600 je napisao: Moram doći baš kad radi taj lik koji me srušio jer kao takva su pravila i samo on zna koji su nedostatci, a on kao za kiflu slobodan 2 dana. Eto jedne stvari gde smo "napredniji" od clanice EU, kod nas se stampa spisak neispravnosti koji potpisuju kontrolori i isti predaje vlasniku da ga donese nazad kada otkloni neispravnosti, sta da covek dobije otkaz, umre ... sa njim ode i tvoj placen teh. Ako je za utehu nismo jedini sa glupostima i nelogicnostima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 31, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Branko je napisao: Pa jel bas mora oglas u ovu temu? Valjda bi trebalo ovako: e jbg,nemam vremena da izvlacim slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Januar 2, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 2, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22284 Napisano Januar 2, 2019 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i koje sveze slike... CX500 iz "81 Po Kg vozena kao "polutka", majstori konstatovali kvar i tako vozena sa pretegnutim ventilima (oduzeta kompresija) na desnom cilindru, snop zica dva pikapa(ima ih 4) odsecen i na taj nacin cilindar "iskljucen" Dobijao "zivo" gorivo i isto kroz auspuh izduvavao!... Problem je bio u pregorelim spulnama namotaja... Na srce zadnje felne navaren obod od aprilije rs mislim, kardan zadrzan, prednji kraj takodje od RS-a ali zbog tezine opruge unutra su od moje 1000F 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Januar 4, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Januar 4, 2019 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/31/2018 at 12:17 PM, sashac said: BMW R 100 R WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW R 100 R, 1982. godište, Oldtimer, vozilo prešlo 48000 km, Beograd. Cena Po dogovoru - Motori - Polovni Automobili Ovo je po meni vrhunac... Koliko bi ovo moglo da kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 4, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da je u ovakvom fabrickom stanju vrijedio bi dosta, tako za mene ne vrijedi nista. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 4, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Mediterraneo je napisao: Koliko bi ovo moglo da kosta? 5000-6000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 4, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Branko je napisao: Da je u ovakvom fabrickom stanju vrijedio bi dosta, tako za mene ne vrijedi nista. Bane to sto je nesto original,ne znaci da ne moze da se unapredi.ovaj original je tesko sranje-za mene...o ukusima...jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 5, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @sashac Slazem se druze, samo unaprijediti znaci poboljsati motocikl u tehnickom naprednom smislu, a ne u "estetskom-retro" stilu. Ovo je pravo odradjen-unapredjen motocikl u cafe racer stilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 5, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ovde samo da nije ovo jednodupetno sediste bio bi vr...Ali ovo nije stil pobesnelog maxa.Ovo je hiperroad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 5, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto slazem se opet, ali poenta je bila na tehnickom unapredjenju samog motocikla sa Ohlins ogibljenjem, USD viljuskom, vecim diskovima-boljim kocenjem i Akrpovim izduvom. Naravno kad neko tako uradi motocikl za sebe onda je red da se i vozi na njemu sam. Vjerovatno je ogibljenje podeseno u skladu sa sjedistem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Januar 7, 2019 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.1.2019. at 9:57, Branko je napisao: @sashac Slazem se druze, samo unaprijediti znaci poboljsati motocikl u tehnickom naprednom smislu, a ne u "estetskom-retro" stilu. Ovo je pravo odradjen-unapredjen motocikl u cafe racer stilu. Gume i auspuh skrembler, sedište bober, korman cafe racer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 7, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @mradomir Djes bolje...3 u 1. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 7, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 7, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, mradomir je napisao: Gume i auspuh skrembler, sedište bober, korman cafe racer. pa kazem ja hiperroad, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...