sine 12 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo pa presudite sami ... Po meni SV najlepse zvuci sa FUEL auspuhom, naravno bez prigusivaca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam juce namontirao 2 u 1 ,,malo malo ;D bucniji auspluh na motorce,,i moram priznati da ide malo bolje,,bolje poteze,,,,ali je i bucniji....ali na svu srecu original auspluhe mogu vratiti za 10 tak minuta,,pa mogu po potrebi menjati,,,jedan klip 650 cm cuje se vise nego dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano Mart 17, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan odgovr se sam namece ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan boki! kako bi se cula ova moja honda xl600r, kad bih stavio onaj top, sto si mi ti dao, jel bi bilo previse glasno? ovde kod mene je jedan klip, 2 izduva, 2 karba. jel moze da se stavi onaj auspuh na XLa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano Mart 17, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan e da suza je jos bolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moze,,,isto i kod mene je 1 klip dva karburatora,,2 izduva,,,sigurno ce biti glasnija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a neznam, nesto sam cito ovde na forumu za te, jednocilindricne motor nesme otvoreni auspuh, jel to tacno? kao nesto nemoze da drzi ler, i neznam, gusi se valjda na nekim obrtajima.... kolko je to tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a neznam, nesto sam cito ovde na forumu za te, jednocilindricne motor nesme otvoreni auspuh, jel to tacno? kao nesto nemoze da drzi ler, i neznam, gusi se valjda na nekim obrtajima.... kolko je to tacno? ma jok,,ja to svaki drugi dan radim,,,,stalno nekeinovacije,,nema to veze,,uostalom probaj pa ces videti,,ja sam danas stavio drugaru na dr a 650 2 u 1 otvoren to jest protocan lonac i radi ko sat a i bolje mu ubrzava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na mom DR-u je otvoren auspuh i to fabricki, nije da se cuje nego rastura bas na sajmu upalih alarme pre neki dan ;D ;D a i provalio sam da me lakse primecuju u saobracaju, sto je dobro, pogotovo po gradu gde sam trenutno vise glasam za bucnije, mozda ne da grme kao sveti ilija ali da su bucniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 18, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kolika ti je cev na kraju? koliki je fi? e to cu ja napraviti na mojoj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kolika ti je cev na kraju? koliki je fi? e to cu ja napraviti na mojoj! ajd slikacu ti sutra ili prekosutra a mozda i snimim malo pa da cujete kako se cuje mada cemo se videti na nekom okupljanju samo da se prolepsa vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 18, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e to bi bilo do jaja! ajd ako mozes stavi neki snimak, kako se cuje, i samo mi reci koliko ti je mm izlazna cev? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sutra cu ti sve snimiti pa cu okaciti negde ali svakako je najbolje da ga cujes uzivo a i imaces prilike, iovako dolazim u NS za sajam pa mozemo tada da se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 19, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan moze brate, aj napravi temu u garaza. tu stavi slike i snimke, pa cemo da vidimo, sta da radim. kad dodjes u sajam javi mi kad budes dosao, tacno koji dan, pa da se vidimo! 064/303-77-62 Zeljko! aj pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam negde pomenuo. Najlepsi zvuk ima Honda CBX 1000 i Marshal 6 u 1. ima ga maksa iz st pazove!max polishing!savrsen zvuk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 19, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan meni je otvoren auspuh,i mogu vam reci osim sto mi se strasno svidja,veoma je praktican po gradskoj guzvi,definitivno te svi vide,sto je 5+za sigurnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan snimio sam danas i cim ga bude na youtube-u postavicu link pa da cujes zeljko kako puca, mada je kratak ali videcemo se na sajmu u NS evo ga i snimak http://www.youtube.com/watch?v=lUi8o2gmnoI&hl=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 19, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ufff...los ti je snimak jako... al ok, kontam da se cuje dobro. videcemo se! sad cu da razmisljam kako najlakse da napravim kec od grana do topa.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ufff...los ti je snimak jako... al ok, kontam da se cuje dobro. videcemo se! sad cu da razmisljam kako najlakse da napravim kec od grana do topa.... :-\ jbg, snimano telefonom a pravo da ti kazem mrzi me da snimim kamerom pa kompresije, dekompresija i slicne stvari da bi poslao na net ali imaces prilike da cujes uzivo i to skoro ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 19, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ok, nije ni bitno, videcemo se na sajmu ako Bog da! otici cu u petak pre podne u jedan auspuh servis da vidim sta kaze majstor, jel moze da mi napravi cev od grana, do topa, da je iskrivi i zavari na taj otvoreni top sto imam, pa cemo da vidimo sta i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 19, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo, cuj moju hondu. ovo je taj standard auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pitaj okrada na pp oko ove honde jer je on imao jednu i cula se odlicno, malo je tisa od moje ali za nijansu, ali se cula mnogo dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 20, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Volim kad se motor cuje sto jace ;D Volim zvuk Harleya (logicno) a od buke mnogo mi se vise svidja lagano ubrzavanje na srednjim obrtajima ili kada radi u mestu pa se cuje taj duboki zvuk a ko se nije navikao ima osecaj da ce motor svaki cas da se ugasi, jednostavno TAJ zvuk... Inace moj motor je jako bucan zbog cega i imam problema sa komsijama, jednostavno nema sanse da se ne uple alarmi pored mene kada ga palim i to najneznije sto znam a kada prodjem ulicom sa malo jacim gasom onda svira orkestar alarma ;D Ne prija mi sto nekima pravim problem zbog te buke ali sta da radim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Da cujete samo kako se cuje Tuareg 600 sa leo vince auspuhom...Kao da slusas helikopter.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...