Smajser 18 Napisano Decembar 11, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk ili grmljavina koju proizvede ''grupica'' Harlija, ne mogu se uporediti sa bilo kojim motorciklom. Kad sam prvi put cuo ''par'' pandurskih, mislio sam da ce staklo na okolnim zgradama da popuca. Sirene im nisu ni trebale. :o A tek kad sam cuo ovu gospodu na groblju Arlington..... siguran sam da su ih i njihovi drugari pod zemljom ''osetili'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan stavi ti grupicu ducati-a i aprilia sa akrapima i videces da moze da se uporedi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Decembar 11, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovako to zvuci Wance-Hines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Decembar 12, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo pogledaj ti ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demza 0 Napisano Decembar 12, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Slavonski Brod, HR Prijavi odgovor kao problematičan sta je bolje imati na motoru,,,tisi auspluh ili bucan,,,,,,ja sam za varijantu tiseg jer dosta putujem pa mi buka smeta,,,ali to ima i svojih mana mada nije lose i kad prourlices kroz grad,,,, Tisi - po homologaciji ;D Kolikogod je to uberkul mladjim picanim i vjecnim djecacima, tkogod je bar jednu sezonu vozio bucan auspuh, zna da je uzitak upravo u tisini. Vozim trenutacno Aprilu RSV Mlle iz 2002 sa titanijskim Shacalom... Iz pocetka je bilo zanimljivo.. Mille reži, svi zavide... Al onda krene svakodnevica - svaki dan sam pravio najmanje 100km jer sam radio u drugom gradu, pa se zaredalo par odlazaka na grobnik, pa ljetovanje, pa Italija... Na kraju sam zavrsio sezonu sa 10.000kn i slabijim sluhom na desno uho. U jednom trenutku je glasan auspuh uzrokovao neugodnu bol u mom desnom uhu i to me patilo par tjedana... Posto sam relativno oglusio na desno uho sada mi je svejedno ili stavim cepice na Grobniku. No u buducnosti svakako idem na verziju LeoVince, jer je zvuk na V2 motoru specifican. Glasan i harmonican Ne urla kao Shacal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Decembar 12, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne probas sa cepicima za usi? To ne zahteva puno vremena, a dosta pomaze... Ja vozim V2 sa otvorenim Leo Vinci auspusima, znam kako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Meni moj motor uopste ne smeta sto se dere...Otvoren Leo Vince...doduse, ne ide u tolike obrtaje kao vasi, ali ipak je to jedna klipcina od 625ccm Mada...zbog prirode jednog od poslova koji radim vec preko 10 godina...moguce da sam odaaaaaavno ogluveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demza 0 Napisano Decembar 12, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Slavonski Brod, HR Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne probas sa cepicima za usi? To ne zahteva puno vremena, a dosta pomaze... Ja vozim V2 sa otvorenim Leo Vinci auspusima, znam kako je Čepići su super... Iznenadio sam se koliko su ugodni za nositi i kako ne oglusis nego dobijes "taman" zvuka.. No često (stalno) ih gubim pa mi se pokazuju kao skupa investicija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne probas sa cepicima za usi? To ne zahteva puno vremena, a dosta pomaze... Ja vozim V2 sa otvorenim Leo Vinci auspusima, znam kako je Čepići su super... Iznenadio sam se koliko su ugodni za nositi i kako ne oglusis nego dobijes "taman" zvuka.. No često (stalno) ih gubim pa mi se pokazuju kao skupa investicija Imate u Merkuru na Bezaniskoj Kosi cepice za nekih 20 dinara (par)...e, sad to su neki meksi...bilo je i tvrdjih, koji su skuplji...ne verujem da su za bajkere, pre su za one sto rade za busilicama i slicno, ali ok su...sve je to isto... Nalaze se kad udjes na glavni ulaz, pravo, pa malo desno, gde stoji alat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 13, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Demza, zemo, ajde mi na PM baci koji utisak o tim Shacal-ima što ih imaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Decembar 14, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si gojko, imao si ga...... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 14, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne probas sa cepicima za usi? To ne zahteva puno vremena, a dosta pomaze... Ja vozim V2 sa otvorenim Leo Vinci auspusima, znam kako je Čepići su super... Iznenadio sam se koliko su ugodni za nositi i kako ne oglusis nego dobijes "taman" zvuka.. No često (stalno) ih gubim pa mi se pokazuju kao skupa investicija Imate u Merkuru na Bezaniskoj Kosi cepice za nekih 20 dinara (par)...e, sad to su neki meksi...bilo je i tvrdjih, koji su skuplji...ne verujem da su za bajkere, pre su za one sto rade za busilicama i slicno, ali ok su...sve je to isto... Nalaze se kad udjes na glavni ulaz, pravo, pa malo desno, gde stoji alat. Nama ostalo iz rata,od zolja ...kolko hoćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 20, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bogami po rezultatima racunici i sabiranju trebalo bi da povadim prigusivace iz auspluha,,,,,,,,,, :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Januar 11, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Dame i gospodo: jedan jedini i neponovljivi zvuk: Moto Guzzi V8: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Januar 24, 2008 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Skoro se vozim po gradu sa nekom koleginicom sa posla, i pored nas prolazi XTX660 sa akrapovičima, stoji na semaforu i brboće, ja smanjio muziku u kolima da malo uživam, a znaš koji je njen komentar bio - "pih kako mu prdi ovaj motorić, a jel on ispravan uopšte" :o :o :o He he, ako je narandzasti to je Cure, a ako je sivo crni verovatno ja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarePrince 1 Napisano Februar 11, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li da stavim te bucnije auspuhe na yamahu virago 535. Juce sam kupio motor pa postoji mogucnost kod tog decka gde sam ga kupio da mi stavi ovako nesto umesto fabrickih,evo i slike tih koje razmisljam da li da stavim. E sada zanima me kakav je uticaj takvog auspuha na motor,jer kako mi je rekao on mora da izbaci moj srednji lonac i da ubaci ove da idu direktno iz cilindara.Znaci kako ce to uticati na masinu i hoce li imati uticaja na potrosnju i u kolikoj meri. Cuo sam taj auspuh na drugoj 535-ici na kojoj se sada nalazi i vozio sam taj motor,kada u voznji malo naglo pustis gas on pocne da puca,strava osecaj Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 12, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Sedi i uzivaj u fabrickim, greota da ih menjas tako lepe Cepice za usi od 20 din. imate i na buvljaku, drugi, ili treci red, covek prodaje HTZ opremu (rukavice, radnicke pantalone i sl.). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 12, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan bucniji tj otvoreni auspusi nece skoditi masina,mada sve je stvar ukusa,ako volis malo bucnije slobodno menjaj i voziiii a i uocljiviji si u saobracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarePrince 1 Napisano Februar 12, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sta se desava sa potrosnjom kada se stavi taj bucniji auspuh? I imam jos jedno pitanje-ovaj motor sto sam uzeo ima srednji lonac,tako mi je bar rekao prodavac,jer se vidi i na ovoj slici kako nijedna cev ne dolazi do ovog donjeg auspuha,vec kaze da ide iz cilndra u srednji lonac,pa iz njega u taj donji dolazi sa strane??? Jel to tako treba ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 12, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sa svojih 500 ccm ne treba da brinesh o potroshnji i uvecanju iste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 12, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan za potrosnju ne brini nece se menjati,,,,a to za srednji lonac,,,,paaa prvi put cujemda postoji srednji lonac i svakom slucaju slobodno montiraj i vozi,,,jedino je moguce da postoji komora u koju se spajaju obe cevi radi izjednacenja pritiska u granama ali to i ne mora da ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 12, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Zare tako treba Yamaha Virago535 ima srednji lonac on se vidi kad se sagnes ispod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
outlawbg 0 Napisano Februar 12, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma definitivno sto bucniji da nas provale u saobracaju .. Sto jaci zvuk i duga svetla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 18, 2008 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Glas za Bucniji !!! Nema nista lepse nego izvaditi prigusivace. LJudi misle da slece avion ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Februar 18, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Chopper sa prigusivacem nije chopper. Kada sam ranije zavrsio izradu jednog choppera stavio sam 1 u 2 cev na falkonca bez prigusivaca, i vec 3-i dan me je startovala milicija u gradu da me vode na vanredni tehnicki. Uspeo sam da ih eskiviram ali sam morao da ugradim prigusivace... Nasao sam dobrog majstora koji mi je napravio mitraljez koji na malim obrtajima (leru) sapuce a na gasu Harley ostaje nem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...