cicko_ru 238 Napisano Novembar 8, 2012 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan posto nemogu da postavim u oglasnik, pa da probam ovde ili admini nek premeste u isti. Poceo sam da pravim bio dizel pa mi je potreban metanol. Moze i na 063/ 505 414 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Novembar 8, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan imaš u kikindi: http://www.msk.co.rs/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Novembar 8, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Zozo, ti li si ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Novembar 8, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan imam jednog rodjaka nevidjeni mentol ali verujem da ti on netreba pošto taj netreba nikome 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 8, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan druze, metanol ne mozes kupiti kao fizicko lice, vec samo kao pravno, bilo da je firma u pitanju ili registrovano poljoprivredno gazdinstvo dokle si stigao sa biodizelom? ovladao si tehnologijom ili se igras? pitam jer sam se ja sa ortacima igrao time, i dobili smo gorivo od palminog ulja, ali nismo se dalje nista cimali oko neke vece aparature Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Novembar 8, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bio-dizel.rs/lat/Kontakt Ovi ljudi se bave proizvodnjom mini postrojenja! Mozda ti mogu pomoci! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 8, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan koliko iznosi oprema za tu igru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 8, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan u kucnoj radinosti za par stotina eura moze da se zgotovi skalamerija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 8, 2012 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pocnes da peces rakiju, onu pravu, metiljusu, i eto ti veselja... A i metanola. :-DDD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1707 Napisano Novembar 8, 2012 Drug član, 875 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se tehnologu sto je napravio Zozovacu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Novembar 8, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da ti nađem, pa da subiješ, pa posle ko je kriv? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 8, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan To ako ti prsne u oko , cao zdravo... necesh vishe gledati na njega... Inace MSK je ugasen koliko znam, cekaju da se dogovore oko gasa... Mislim da ceh najlakse naci to od nekog ko oprema biohemijske laboratorije ili fabricke laose za testiranja.. Zorka sabac, duga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 9, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam jednog rodjaka nevidjeni mentol ali verujem da ti on netreba pošto taj netreba nikome hahahahh mentoli su zakon mozes ih cediti u gorivo :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 9, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se tehnologu sto je napravio Zozovacu... zbog tog idiota i jesu sad toliko poostreni uslovi za kupovinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Novembar 12, 2012 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek su i bili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 12, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Od metanola postaje se mentol... http://vinopedia.hr/...p?title=metanol ... mnogo opasno za mozak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...